Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kubah

Badziewne pudelka Orientow...

Rekomendowane odpowiedzi

na prezenty ta marka u mnie odpada = utrata klienta, co jest w biznesie niedopuszczalne.

Ja cieszyłbym się jak cholera z sprezentowanego OS nawet w folii bąbelkowej :D I to bardziej niż z trzech Atlanticów w trzech za***istych pudełkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełna zgoda. Mój OS ma ładne pudełko. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś chce jeszcze pisać o pudełkach?, czy temat do zamknięcia?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat tak fascynujący i pogłębiający naszą wiedzę na temat zegarków , i nie bójmy się tego , zegarów też !!! (widzicie te Beckery i inne zapakowane w pudła, pudliska itp.???).  :)  :)  :) . Myślę , że dosyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym zamknął, temat jest lekko niebezpieczny

mem-hanka-mostowiak-smierc-wypadek-puda_

kto wie, czy nie było tam orientowego kartoniku :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś chce jeszcze pisać o pudełkach?, czy temat do zamknięcia?

Zamknij zamknij... Powinienem byl wiedziec ze krytykowanie czegokolwiek w Orientach na forum o Orientach mija sie z celem. Juz nie mowiac o porownywaniu czegos do najwyrazniej "wrogiej" szwajcarskiej marki. Wiekszosc wypowiedzi wygladala jak obrona Jasnej Gory... tylko kilka byla naprawde rzeczowych i mialo dla mnie sens i za nie dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak na prawdę temat nie jest zły ale jakby drugoplanowy dla 99% ludzi, przynajmniej tutaj na forum. Sam bym chciał dostać zakupiony zegarek w ładnym, porządnym pudełku ale radość z pudełka trwa 10 min, zanim schowamy je do szafy. Co do obrony Jasnej Góry - można pod to hasło podpiąć tekst w stylu " nie kupię już orienta bo ma badziewne pudełka"? ;)  Biorąc pod uwagę że sam Orient jako firma produkująca zegarki nie pakuje ich w pudełka wysyłając do klientów tylko sklep/hurtownia.

Podstawowe pudła orienta są takie sobie, droższe są lepsze. W zależności od sklepu mamy wybór w jakim pudełku dostaniemy zegarek albo sprzedawca pakuje zegarki przypadkowo/losowo/ czasami może uzależniając od ceny zegarka a może w magazynie nie ma już innych pudełek. Tyle w temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym pudełkiem jest szwajcarski zegarek za powiedzmy ~7000zł z mechanizmem za ~500zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do obrony Jasnej Góry - można pod to hasło podpiąć tekst w stylu " nie kupię już orienta bo ma badziewne pudełka"? ;)

Zdecydowanie tak. Gdyby gdziekolwiek pojawila sie taka wypowiedz :)

O ile pamietam wszem i wobec powtarzalem, ze nadal OSy lubie i uwazam za bardzo dobre zegarki, wiec jesli pojawi sie cos fajnego, to kupie, ale sobie - nie na prezent. Na prezent - czyli w takiej specyficznej sytuacji - na pewno nie, bo tam wymaga sie tez prezencji. Stwierdzam fakt w zw. z badziewnym pudelkiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym kupił zegarek i pudła osobno, byłoby po problemie. w PL dystrybutorem jest Poljot, można też do nich wysłać pytanie o pudełka itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie tak. Gdyby gdziekolwiek pojawila sie taka wypowiedz :)

O ile pamietam wszem i wobec powtarzalem, ze nadal OSy lubie i uwazam za bardzo dobre zegarki, wiec jesli pojawi sie cos fajnego, to kupie, ale sobie - nie na prezent. Na prezent - czyli w takiej specyficznej sytuacji - na pewno nie, bo tam wymaga sie tez prezencji. Stwierdzam fakt w zw. z badziewnym pudelkiem ;)

A może pracownikom kup orienty i podła do nich osobno, właśnie od dystrybutora, to chyba rozwiąże problem. A moze bedziesz miał szczęście i przyjdą w ładnych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ofiarują OSa na prezent w takim pudełku nie ma się czego wstydzić. Całość buduje niezłą atmosferę. Dokupienie takiego pudełka z drugiej ręki na Ebay to min.30-50$ to też tłumaczy czemu sprzedawcy oszczędzają na pudełkach. Idź do sklepu stacjonarnego kup OSa za 3000zł na pewno dostaniesz takie w standardzie. PS. Czemu sprowadzałeś? - pytanie retoryczne. Temat do zamknięcia.

1624335ff769f059.jpg

Jak widać OSy pakują do różnych pudełek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.