Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

Do przemyślenia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kwiatek

Ja również popieram pomysł i jestem za.

Roman Ty tu dobrze pilnujesz porządku, więc myślę, że byłbyś odpowiednią osobą na to stanowisko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry pomysł - jestem za :D

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze sie koledzy wypowiadac . Zeby poszlo szybko i sprawnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za - oby tylko nowy moderator wybrany w drodze wolnych wyborów nie przeobraził się w jednego z Radzieckich dyktatorów podporządkowując sobie oddany lud metodami Stalinowskimi  :D  :D

Jak już się nowy pojawi to musimy Go obserwować - ważne aby był bez uprzedzeń - nie działał wybiórczo adorując jednych a przytykając innym (stary/młody) czyli nie był falowcem  :) musi to być ktoś kto będzie z nami i nas reprezentował a nie przeciwko nam , ktoś zrównoważony a nie nadgorliwiec itd....itd... 

Pomysł popieram i swój głos oddam  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie właśnie kiedyś myślałem nad tym, że na naszym dziale jest trochę dziwna sytuacja z "moderatorstwem". Tak na prawdę my sami siebie pilnujemy - jest kilka osób, które w razie czego łagodzą konflikty (tych konfliktów i tak jest mało i zazwyczaj dotyczą "kilkupostowców"), a prawdziwi moderatorzy interweniują jak jest na prawdę ostro :)

Podsumowując - oczywiście jestem za wyborem moderatora naszego działu. Opcja z ankietą jest jak najbardziej trafiona.

Ja mam kilka propozycji ale żelazna to Sthool .

Widzę, że nawzajem darzymy się zaufaniem, bo ja jak tylko przeczytałem o potencjalnym nowym moderatorze działu radzieckiego, to od razu pomyślałem o Twojej kandydaturze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Cześć 

Gospodarz a najlepiej z dwóch lub trzech dobrze mieć! Powiem więcej dobrze jak jest kilku, bo można trochę zróżnicować ich pola do popisu: od typowo regulaminowych grzeszków i ekspert od ruskich, który spory i dywagacje merytoryczne rozwiewa. 

Kandydatury przedstawione zacne i mają moje poparcie. Zapytałbym jeszcze np. Krisa, co to wszystko ma w kolekcji i nie raz sprowadził nas na ziemię co jak ma wyglądać, czy właśnie od strony merytorycznej nie wziąłby udziału. 

Generalnie jak zauważyliście zamęt na forum idzie falami ;-) i ja sam też czasem marudzę nowym Kolegom na niektóre formy wypowiedzi w postach ;-)

Konkludując nie jest źle z atmosferą w radzieckim zakątku... ale pańskie oko konia tuczy ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł wyboru moderatora naszego działu z ankietą jest najbardziej trafiony - pozostawienie nam tego wyboru poprzez glosowanie spośród kilku kandydatów byłoby miłym ukłonem dla nas samych jak i dla przyszłego wybranego moda.Oczywiście pomysł popieram i swój głos oddam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celem tego postu było zorientowanie sie czy Waszym zdaniem potrzebny nam jest moderator spośród nas. Narazie Ci którzy sie wypowiedzieli są jednomyślni ale poczekajmy jeszcze do jutra, nie każdy codziennie wchodzi na forum w tym okresie.

Mam prośbę - nie wybierajmy narazie kto to ma być bo nie nam o tym decydować.

Jest wśród nas sporo osób z ogromnym autorytetem i wiedzą i i fajnie jakbyśmy mieli kilku moderatorow ale nie wiem czy to możliwe. Nie wiem czy wogóle Zarząd wyrazi zgodę na to. Jutro jakoś postaram sie podsumować wątek i wspólnie pomyślimy jak dalej działać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam się do wniosku o powołanie nowych moderatorów. Trochę nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby władze forum KMZiZ odmówiły prośbie ludu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą odmówić wszak przecież im płacą - 3000 netto plus wczasy pod gruszą (podobno tak słyszałem)  :wacko:

I to za 168 godzin - za nocne mają setki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy moderator ma swoje wyspy?  :unsure:

Właśnie dostałem cynk od góry że nowy moderator będzie ale pod warunkiem że będzie miał nick "bali"  :D

https://pl.wikipedia.org/wiki/Bali_(wyspa)

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie...te są moje-Cooka,widzialeś kiedys wyspę Taranta? ;)

No pewnie, jak mi dał kiedyś ostrzeżenie

(edycja: to widziałem taką wyspę :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman

Super pomysł. Nie wiem jednak czy osoba z tak krótkim stażem może się wypowiadać ;)

Podzielam i zacytuję zdanie kol. Sthoola. To Forum jest naprawde dziwnym Forem w pozytywnym tego słowa znaczeniu:

"Tak sobie właśnie kiedyś myślałem nad tym, że na naszym dziale jest trochę dziwna sytuacja z "moderatorstwem". Tak na prawdę my sami siebie pilnujemy - jest kilka osób, które w razie czego łagodzą konflikty (tych konfliktów i tak jest mało i zazwyczaj dotyczą "kilkupostowców"), a prawdziwi moderatorzy interweniują jak jest na prawdę ostro "

Sam jestem czasami pod wrażeniem jak forumowicze mający 25 postów zwracają  uwagę nowym Forumowiczom pamiętając oczywiście sytuację podobną tylko wobec swojej osoby  :) 

Ale oczywiście jestem na:Tak

Ps.  D@dik - dzięki za zaufanie ale ja to cienki jestem w tych tematach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek W jest równierz modem w dziale zegarków polskich ,i sam rzucił kawał czasu temu ,żeby ktoś może to przejął.

Wasze /ruskie/ forum jest najprężniej działającym i najbardziej aktywnym działem klubu,nigdy nie widziałem tu awantur,no jedyne do czego się można przyczepic to trochę zbyt własna w wąskiej grupie adoracja,ale jestem w stanie to zrozumiec.

Sam zaglądam tu bardzo często,bo jednak w dziale polskich mało się dzieje /oprócz ciągłych awantur o Gerlacha/.

Więc też oddam głos na tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman

Super pomysł. Nie wiem jednak czy osoba z tak krótkim stażem może się wypowiadać ;)

Podzielam i zacytuję zdanie kol. Sthoola. To Forum jest naprawde dziwnym Forem w pozytywnym tego słowa znaczeniu:

"Tak sobie właśnie kiedyś myślałem nad tym, że na naszym dziale jest trochę dziwna sytuacja z "moderatorstwem". Tak na prawdę my sami siebie pilnujemy - jest kilka osób, które w razie czego łagodzą konflikty (tych konfliktów i tak jest mało i zazwyczaj dotyczą "kilkupostowców"), a prawdziwi moderatorzy interweniują jak jest na prawdę ostro "

Sam jestem czasami pod wrażeniem jak forumowicze mający 25 postów zwracają  uwagę nowym Forumowiczom pamiętając oczywiście sytuację podobną tylko wobec swojej osoby  :)

Ale oczywiście jestem na:Tak

Ps.  D@dik - dzięki za zaufanie ale ja to cienki jestem w tych tematach :D

Krzysztof - ten krótki staż to masz chyba mnie na myśli  :P

Oczywiście jeżeli chodzi o to co napisał sthool to zgadzam się w 100% - my tu sami siebie modreujemy i uważam że idzie nam to całkiem nieżle. Ale w niektórych wypadkach przydałby się ktoś kto mógłby na szybko pomóc zrozumieć na czym polega forum i ten dział.

Tak naprawdę to nie byłoby tematu gdyby Krzysiek W  i  Paweł W częściej do nas zaglądali  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prix65 - rzuciłeś nowe światło :)

Zaglądam na dział zegarków polskich regularnie ale rzadko zabieram tam  głos.

Może warto połączyć siły?

Może uda się powalczyć o kilku moderatorów do obu działów? 

prix65 - może przedstawisz sprawę w dziale zegarków polskich i wspólnie podziałamy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zgłosiłem gdzie trzeba..:)

P.S Panowie wszystkie dzialy są "kontrolowane'-nawet tego nie zauważacie..

.co wcale nie znaczy ze "ruski moderator' jest niepotrzebny.:)

Niespełna godzinę po zalozeniu tego tematu się odezwalem , a obserwowalem od 40 minut...więc wgląd jest ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To z Ciebie taki mały detektyw Cook

A tak na serio, to fajnie, że temat został podjęty przez moderatora :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.