Enkil 8917 #501 Napisano 23 Października 2015 °∆° Śniło mi się, że 3 dni nie zaglądałem do tego tematu i w tym czasie dziesięciu użytkowników przekazało sobie zegarek i ominęła mnie kolejka, bezpowrotnie Ale się z siebie śmiałem 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #502 Napisano 23 Października 2015 Dobre Ja wiem tylko, że jeszcze jedna osoba, i jedzie do mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #503 Napisano 24 Października 2015 Z góry przepraszam za jakość zdjęć (brak możliwości też zdjęć plenerowych) ale w tej chwili nic innego lepszego nie zrobię, może uda się coś wybrać do kolaża 1. Pijany Kazio2. Algorytmy3. Aresztowany4. W sieci5. Złomek Kalkulator w poniedziałek jedzie do kolejnej osoby z listy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #504 Napisano 24 Października 2015 Jes, jes, jes!nareszcie! 1 powinna być nazwa pijany Kazio Mnie się najbardziej podobają "Algorytmy" i "Brygada", ale stawiam na to pierwsze 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #505 Napisano 24 Października 2015 Jes, jes, jes!nareszcie! 1 powinna być nazwa pijany Kazio Mnie się najbardziej podobają "Algorytmy" i "Brygada", ale stawiam na to pierwsze Podoba mi się Niech tak będzie, poprawiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 660 #506 Napisano 24 Października 2015 No jak, jedno plenerowe jest " Na sieci" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7294 #507 Napisano 24 Października 2015 Właściwie to mógłby być nawet "w sieci" chociaż nie ma BT 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #508 Napisano 24 Października 2015 Brygada super jest może być też nazwa "aresztowany" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #509 Napisano 24 Października 2015 Brygada super jest może być też nazwa "aresztowany" A czemu nie Właściwie to mógłby być nawet "w sieci" chociaż nie ma BT Taka nazwa miała być pierwotnie ale ... a niech będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #510 Napisano 24 Października 2015 Bardzo fajne fotki, tomaliusz. Numero uno z mojej strony dla Algorytmów. O plener (Łódzki) ja się postaram, więc nic się nie przejmuj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #511 Napisano 24 Października 2015 Świetne:) Aresztowany najbardziej mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versus 4 #512 Napisano 24 Października 2015 Super, "algorytmy" najlepiej przedstawia przeznaczenie zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #513 Napisano 24 Października 2015 Super zdjęcia. "Aresztowany" moim zdaniem najlepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #514 Napisano 24 Października 2015 I ja stawiam na Legową załogę. Bezwzględnie.Fajne pomysły 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #515 Napisano 24 Października 2015 ... brygada, aresztowany /??/ proponuje ~ CHLOPCY Z FERAJNY. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #516 Napisano 24 Października 2015 Dzięki za foty, naprawdę fajne. Które autor najchętniej widziałby w kolażu? pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8917 #517 Napisano 24 Października 2015 Dla mnie aresztowany najfajniejsze, wytapatalkowane...szukam tarczy do amfibii beczki 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #518 Napisano 24 Października 2015 tomaliusz - a dobry jestes w tych algorytmach??pytam,bo ja jestem zielony,ale mam kolege ktory uklada najrozniejsze ponizej 1,5 - 2,5 min /w zaleznosci od kostki/ nie wierzylem zanim nie zobaczylem - i nie wazne jakie i jak bardzo mu je mieszalem..........bzyyyyyyyt - i ulozone hehehe a jaki zegarek bedzie nastepny?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versus 4 #519 Napisano 24 Października 2015 Zależy o jakiej kostce piszesz, ale 1-3 min na zwykłą 3x3x3 to sporo Ja kiedyś układałem poniżej minuty, a mój brat dawał rade w 15 sekund chyba, co dla kozaków to i tak dużo bo oni jeszcze dwa razy szybciej potrafią ułożyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23352 #520 Napisano 24 Października 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Dzięki za foty, naprawdę fajne. Które autor najchętniej widziałby w kolażu? pozdrawiam, Piowa hmmm ... większość głosuję na aresztowanego ale chyba zgadzam się z Kolegą: Super, "algorytmy" najlepiej przedstawia przeznaczenie zegarka Włączony kalkulator na zdjęciu tylko to potwierdza tomaliusz - a dobry jestes w tych algorytmach??... Kiedyś krótko się w to się bawiłem, ułożę do dziś ale czasowo to słabo, mój rekord standardowej kostki 3x3 był niecałe 2 min. a rekord świata to 5 sekund z groszem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #521 Napisano 24 Października 2015 To z Lego najfajniejsze.Lego to też było marzenie lat 90 tak samo jak taki zegarek z kalkulatorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traks 1 #522 Napisano 24 Października 2015 Mnie najbardziej zaskakuje że ten zegarek jakoś mało sfatygowany? Czy po za robieniem zdjęć używacie go na co dzień na ręce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #523 Napisano 25 Października 2015 Druga linijka skończona 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #524 Napisano 25 Października 2015 Ładny plakat z tego wychodzi. Na końcu to chciałbym sobie go wydrukować na pamiątkę tej super pomysłowej akcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13206 #525 Napisano 25 Października 2015 Myślę, że wystarczy uśmiech do prezesa tego całego przedsięwzięcia i każdy z uczestniczących dostanie plikiem do wydruku 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach