GitBit 645 #376 Napisano 19 Października 2015 I jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84775 #377 Napisano 19 Października 2015 Fajny, skąd masz? Tu masz tanio badziewiaka. http://www.mywatcheshub.com/casio-mens-dwd55001d-g-shock-sport-bnib-watch-p-186549/ 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18703 #378 Napisano 19 Października 2015 Dzięki za chęć pomocy, ale już tam go kupowałem Jak to stwierdził jeden forumowy kolega emoty kluczem do wszystkiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84775 #379 Napisano 19 Października 2015 Krygo ciężko wszystko załapać jak się tyle dzieje na forum 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomery 0 #380 Napisano 19 Października 2015 Diego04, dnia 19 Paź 2015 - 18:24, napisał:Nowy nabytek. Kilka fotek na szybko. Tapnięte z fona. Mocno subiektywnie NIEFAJNY Wielki gabaryt, a "powierzchni użytkowej" mało.Moim zdaniem przerost formy nad treścią (podobnie jak inne G z "kółeczkami" które nie wiadomo czemu służą, a tylko zaciemniają odczyt tego co w zegarku jest nadrzędne - wskazań czasu). Dlatego mnie osobiście bardziej podchodzą Pro-Treki.Mają wielkie, czytelne wyświetlacze, bez zbędnych dodatków.I to jest sedno zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #381 Napisano 20 Października 2015 Mocno subiektywnie NIEFAJNY Wielki gabaryt, a "powierzchni użytkowej" mało.Moim zdaniem przerost formy nad treścią (podobnie jak inne G z "kółeczkami" które nie wiadomo czemu służą, a tylko zaciemniają odczyt tego co w zegarku jest nadrzędne - wskazań czasu). Dlatego mnie osobiście bardziej podchodzą Pro-Treki.Mają wielkie, czytelne wyświetlacze, bez zbędnych dodatków.I to jest sedno zegarka Powiem Ci że też miałem podobne odczucia w stosunku do tego modelu - wrażenie zbytniej dysproporcji wyświetlacza w stosunku do reszty, ale mimo wszystko intrygował mnie i nie dawał spokoju. Muszę powiedzieć że zyskuje z bliska i nie mam już takiego wrażenia dysproporcji jak na zdjęciach, bardzo mi się podoba i jest bardzo wygodny Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomery 0 #382 Napisano 20 Października 2015 Diego04, dnia 20 Paź 2015 - 17:02, napisał:Powiem Ci że też miałem podobne odczucia w stosunku do tego modelu - wrażenie zbytniej dysproporcji wyświetlacza w stosunku do reszty, ale mimo wszystko intrygował mnie i nie dawał spokoju. Muszę powiedzieć że zyskuje z bliska i nie mam już takiego wrażenia dysproporcji jak na zdjęciach, bardzo mi się podoba i jest bardzo wygodny No to niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #383 Napisano 20 Października 2015 Zapomniałem, że mam jeszcze takiego kwadrata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #384 Napisano 20 Października 2015 A ja właśnie dostałem takiego i to jest dopiero kwadrat: 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #385 Napisano 20 Października 2015 Waldzior, co to za model? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #386 Napisano 20 Października 2015 G-011D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #387 Napisano 20 Października 2015 A konkretnie chyba G-011D-4ADR fajny klocek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #388 Napisano 20 Października 2015 No masz kilka perełek. Fajny jak na wskazówkowca 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #389 Napisano 20 Października 2015 Najlepsze jest to, że teraz takie i inne perełki można wynegocjować za kilkadziesiąt pln. Mój kosztował mnie 86 pln 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #390 Napisano 20 Października 2015 To tyle co nic dałeś. ...ale jak widzę te g 011 na allegro i krzyczą sobie po 400 500 zł. ..jakby nie wiadomo co sprzedawali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #391 Napisano 20 Października 2015 Szukają "jeleni" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #392 Napisano 20 Października 2015 dobra, daję 87 zeta 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #393 Napisano 20 Października 2015 Ale plus przesyłka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #394 Napisano 20 Października 2015 pfff, niech ci będzie daj numer konta 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #395 Napisano 20 Października 2015 No dobra.Niech będzie z przesyłką po mojej stronie i z uwagi na wcześniejszą, wzorową współpracę dopłacę Ci 5 dyszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #396 Napisano 20 Października 2015 za piękne by było prawdziwe...rezygnuję, bo pewno to podróba 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #397 Napisano 20 Października 2015 Oryginał chciałeś za 8 dyszek? To nie olx. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #398 Napisano 20 Października 2015 To fajnie Panowie, że się dogadaliście. A klocek brzydki,.. że aż piękny w swej kulfonowatej jestestwości. Jak trafię w tych przedziałach cenowych, to zaadoptuję z radością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #399 Napisano 20 Października 2015 Ja też to zawsze mówię, że ten model jest tak brzydki, że z litości mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #400 Napisano 21 Października 2015 To jest na trzech.Brzydal, ale ma w sobie to coś.Jak Mick Jagger 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach