clusca 4903 #5876 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Że: a. oba zostają,b. folia na bezelu utrudnia odczytanie godziny,c. bransoleta z naklejoną folią mniej się rysuje. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5877 Napisano 11 Grudnia 2018 To Ty ustaliłeś. Ja niewiele, że brakuje złotego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1372 #5878 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) d. oba się nie zsynchronizowały Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5879 Napisano 11 Grudnia 2018 Ja niewiele, że brakuje złotego I to jest słuszna koncepcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5880 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Co ustaliłem po dobie posiadania? 1. Ze czarnego moze ubierzesz w zlote gacie o ile nie punkt 3.2. Ze srebrny wyglada lepiej i jest bardziej czytelny.3. Ze bylbys sklonny sprzedac czarnego. I jako gospodarny Poznaniak obie gabki wykorzystasz w kuchni. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5881 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Wszystko daleko idące wnioski a ja naprawdę wiem, że nic nie wiem. Serce od początku było przy czarnym i jest tam nadal, mimo że to iracjonalny wybór. On jest jak czarna mamba, jak popiół, jak węgiel...Czemu tyle takich samych zdjęć. Po podkładzie widać że każde przy innym świetle. Mimo to, że na zdjęciach to chyba nie wyszło to dla oka wydaje mi się jednak mniej czytelny... Zawsze mogłem trafić z deszczu pod rynnę Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5882 Napisano 11 Grudnia 2018 Moje zdanie jest takie, że jeśli jedna stalowa kostka, to srebrna. Jak chcesz czarny, to tylko jako drugi.Tak też będzie u mnie zapewne, tylko czekam aż małżonka zapomni, że kupiłem wersję srebrną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5883 Napisano 11 Grudnia 2018 Wypadałoby, żeby któryś wskoczył na nadgarstek, jak ustrzec się błędu. Z solarami jest ten kłopot, że muszą mieć stały dostęp do światła, żeby ich nie usmiercić. Jakoś nie chce mi się budować ołtarzyków z zegarków. Tak, wim o opcji PS i ile trzyma w uśpieniu, ale tego właśnie chcę uniknąć bo łatwo z tym przedobrzyć, aku najbardziej dostaje po gaciach nim dłużej przebywa w stanie Low... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5884 Napisano 11 Grudnia 2018 To akurat dla nas jasne (przynajmniej dla mnie)Bardziej niejasne jest po co Ci zegarki, które trzymasz w pudełku oklejone foliami 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5885 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Gościu - wczoraj przyszedł, nie ze swojej winy czekałem na niego 2,5 miesiąca. To z czego miałem sobie wywróżyć jak wygląda - z fusów od kawy czy jak 90% teoretyków tego forum ze zdjęć? Drogi kolego, ale jak jesteś taki hardy, chetnie zobaczę jak nosisz wszystkie trzy kolory naprzemiennie i codziennie wrzucasz tu zdjęcie innego! Ja pierdziu, widzę że to forum jest mistrzowskie w zarządzaniu czyimiś zegarkami a szczególnie portfelami!!! Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1372 #5886 Napisano 11 Grudnia 2018 Bardziej niejasne jest po co Ci zegarki, które trzymasz w pudełku oklejone foliami To było chyba związane z oczekiwaniem na czarnego i decyzję co zrobić ... którego zostawić itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5887 Napisano 11 Grudnia 2018 Wypadałoby, żeby któryś wskoczył na nadgarstek, jak ustrzec się błędu. Z solarami jest ten kłopot, że muszą mieć stały dostęp do światła, żeby ich nie usmiercić. Jakoś nie chce mi się budować ołtarzyków z zegarków. Tak, wim o opcji PS i ile trzyma w uśpieniu, ale tego właśnie chcę uniknąć bo łatwo z tym przedobrzyć, aku najbardziej dostaje po gaciach nim dłużej przebywa w stanie Low...Zostaw oba. Znajdz im miejsce, z ktorego beda widzialy swiatlo dzienne. To nie musi byc bardzo blisko okna i nie musi byc na poludniowa strone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5888 Napisano 11 Grudnia 2018 Ale ja w ziemiance mieszkam, sorry że nie pokazałem zdjęcia, ale bałem się, że znowu ktoś przyczepi się do żyrandola... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5889 Napisano 11 Grudnia 2018 ktoś przyczepi się do żyrandola...Pamietam byl kiedys taki ale w innym dziale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5890 Napisano 11 Grudnia 2018 Pamietam byl kiedys taki ale w innym dziale. W tamtym dziale to se teraz "najszczersze" gratulacje składają więc żółć musi przelewać się w innych tańszych albo tych najdroższy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5891 Napisano 11 Grudnia 2018 Gościu - wczoraj przyszedł, nie ze swojej winy czekałem na niego 2,5 miesiąca. To z czego miałem sobie wywróżyć jak wygląda - z fusów od kawy czy jak 90% teoretyków tego forum ze zdjęć? Drogi kolego, ale jak jesteś taki hardy, chetnie zobaczę jak nosisz wszystkie trzy kolory naprzemiennie i codziennie wrzucasz tu zdjęcie innego! Ja pierdziu, widzę że to forum jest mistrzowskie w zarządzaniu czyimiś zegarkami a szczególnie portfelami!!! Burns, luzik Coś taki spięty, cięty i poważny?Ja się nie czepiam, tyko nie rozumiałem powodów, bo ich nie podałeś. Dopiero kolega poniżej mi wyjaśnił: To było chyba związane z oczekiwaniem na czarnego i decyzję co zrobić ... którego zostawić itp. Teraz rozumiem 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5892 Napisano 11 Grudnia 2018 Po dwóch i pół miesiącach oczekiwania przybyła czarna mamba Podałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5893 Napisano 11 Grudnia 2018 Casio wchodzi na rynek diamentow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQ2EJQ 65 #5894 Napisano 11 Grudnia 2018 Koperta jest metalowa, czy tylko taką udaje?Podobny szlif stosowało kiedyś Seiko, tylko szkło twardsze. 0 Jurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5895 Napisano 11 Grudnia 2018 Plastik i zwijanka z puszki po coli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5896 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Plastik i zwijanka z puszki po coli. Ciekawe jaki masz żyrandol w chacie, że się wozisz w odfoliowanym zegarku z diamentami - hahaha Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5897 Napisano 11 Grudnia 2018 Pokazywanie żyrandola na tym forum może być fatalne w skutkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5898 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Casio wchodzi na rynek diamentow. Dajmonds.https://youtu.be/RWwRt_jds6A Edytowane 11 Grudnia 2018 przez _Kwiatek_ 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5899 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Casio wchodzi na rynek diamentow. Zegarek za tyle kasy, a nie pokazuje stanu naładowania aku.Co im szkodziło...? Edytowane 11 Grudnia 2018 przez _Kwiatek_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5900 Napisano 11 Grudnia 2018 Tez bym wolal, zeby stan byl na wyswietlaczu. Ale zapewniam Cie, ze juz mi to nie przeszkadza. Wcale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach