olo72 75 #8576 Napisano 4 Czerwca 2020 Zmiana koloru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8577 Napisano 5 Czerwca 2020 Ulubione G. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #8578 Napisano 5 Czerwca 2020 Panowie, dobra kostka bo jestem zielony w g shockach? https://allegro.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-gw-b5600-2er-solar-bluetooth-7688726826 zależy mi na solarnym ładowaniu i czasieatomowym. Można brać z allegro z tego linku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #8579 Napisano 5 Czerwca 2020 Jeżeli Ci nie przeszkadza, że to negatyw to dobra. Można od nich brać. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #8580 Napisano 5 Czerwca 2020 Wszyscy psioczą na negatyw a mi się w sumie podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #8581 Napisano 5 Czerwca 2020 Bo one są ładne... ale mniej czytelne. Czasami bardzo słabo czytelne. Tak słabo, że musisz używać podświetlenia w dzień Ale ten model ma nowszy typ wyświetlacza i jest dużo czytelniejszy. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #8582 Napisano 5 Czerwca 2020 Przed.... Casio mod by Robert, on Flickr Casio mod by Robert, on Flickr Po.... Casio mod by Robert, on Flickr 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8583 Napisano 5 Czerwca 2020 Lepszy przed.. No i nie ten dział. https://zegarkiclub.pl/forum/applications/tapatalk/index.php?/topic/48428-Podrobki-Casio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #8584 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) MOD to nie podrobka........ Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8585 Napisano 5 Czerwca 2020 Ten zestaw bransa+bezel to podróbka. Nazywanie tego modem nic nie zmieni. Dla mnie MOD to jest to co zrobiłem poniżej, wszystkie części oryginalne.DW-5030 koperta i dekiel, moduł DW 5030D, pasek bezel dw-5600PLub koperta DW-5030 + bezel DW-5030C + moduł DW 5030D + pasek GW-5000Lub koperta i wieczko DW-5600HR + bezel dw5030C + moduł dw5030C + pasek GW-5000To jest mod. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #8586 Napisano 5 Czerwca 2020 Lol, czyli wszystkie zmodowane Seikacze to podroby....,dobrze wiedziec... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8587 Napisano 5 Czerwca 2020 Ryżowa bransa i bezel udająca oryginalną Casio jest fejkiem i nic tego nie zmieni LOL.. Dlatego można takie zestawy "chwalić" w odpowiednim wątku. A! A Twoje dw-5600 i tak wolę w oryginale, więc zdania nie zmienię. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #8588 Napisano 5 Czerwca 2020 Temat metalowych ciuchów do kostek wraca jak bumerang , może przydałoby się gdzieś u góry tematu (działu?) podpiąć wyjaśnienie z oficjalnym stanowiskiem forum , że są to podróbki i w temacie podrobkowym jest ich miejsce ? Zaoszczędziłoby to niepotrzebnych postów z ciągłym wyjaśnianiem zagadnienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8589 Napisano 5 Czerwca 2020 Może "Akcesoria firm trzecich.." 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40722 #8590 Napisano 5 Czerwca 2020 ???????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #8591 Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Lol, “oficjalne stanowisko forum”...zbieranie zegarkow, ich modyfikowanie, naprawianie to chyba jest zabawa/ hobby wiec wyluzujcie...czuje sie jakbym byl na oficjalnym forum Rolexa. Z nudow za ta kostke dalem $39 i za ten zestaw do modowania $60 po obejrzeniu filmiku na You Tube o przerobkach Casio Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8592 Napisano 5 Czerwca 2020 Grunt, że jesteś zadowolony, LOL.. ???? Mówię ci, w oryginale wygląda dużo lepiej, lol! A do poniższego i tak mu brakuje, więc po co ma go udawać? Ja wiem, że na WUSie ludzie się zachwycają, że wow, cool! From aliexpress? Ale wspierajmy firmę Casio, a nie ryż. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #8593 Napisano 5 Czerwca 2020 Przeciez wspieram kupilem zegarek na wyprzedazy w Walmarcie, $400 za kostke nie dam, wole dolozyc 100 I kupic frogmana Frogman by Robert, on Flickr nie moge sie doczekac nowej wersji z analogowymi wskazowkami 1 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #8594 Napisano 5 Czerwca 2020 Robnyc, cofnij się proszę kilka stron i poczytaj. Ufam, że zrozumiesz. Nie będziemy tego znowu wałkować 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #8595 Napisano 5 Czerwca 2020 Za tego froga masz plusa. NV to wg mnie najładniejsza wersja! A ta nowa analogowa to cóż, zdania są mocno podzielone. Mi się ta wersja stalowo niebieska nawet widzi. Nie ma tragedii..Ale już nie zaśmiecajmy wątku o kwadratach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3978 #8596 Napisano 5 Czerwca 2020 2 godziny temu, Sol napisał: Robnyc, cofnij się proszę kilka stron i poczytaj. Ufam, że zrozumiesz. Nie będziemy tego znowu wałkować Cofam sie... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #8597 Napisano 5 Czerwca 2020 4 godziny temu, Robnyc napisał: Lol, “oficjalne stanowisko forum”...zbieranie zegarkow, ich modyfikowanie, naprawianie to chyba jest zabawa/ hobby wiec wyluzujcie...czuje sie jakbym byl na oficjalnym forum Rolexa. Z nudow za ta kostke dalem $39 i za ten zestaw do modowania $60 po obejrzeniu filmiku na You Tube o przerobkach Casio LoL, to ostro przepłaciłeś, nic się nie martw, Chińczycy wiele narodów porobili podrobionymi maseczkami z podrobionymi atestami. Ciekawe czy zrobią zestaw do przerobiebia froga z wersji cyfrowej na analogową ze wskazówkami. Płacić 400$ za zegarek jak można by kupić same wskazówki do modowania za 60$ Co z kością sygnowaną NASA, ktoś, coś oczywiście w normalnych pieniądzach? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1145 #8598 Napisano 6 Czerwca 2020 5 godzin temu, Burns napisał: Co z kością sygnowaną NASA, ktoś, coś oczywiście w normalnych pieniądzach? Poproś kolegę Roberta może ci z moduje? ???? A tak na serio kilka stron temu ktoś pisał że próbował kupić ale dystrybucja tylko na terenie USA. A tu znowu może pomóc kolega Robert! ....chyba za wcześnie wstałem ???? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 347 #8599 Napisano 6 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1145 #8600 Napisano 6 Czerwca 2020 To nie kwestia luzu tylko zasad , co moim zdaniem tłumaczy po profesorsku i z anielską cierpliwością r.p.r. bo GTB już chyba stracił cierpliwość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach