Gość grzechu87 #12126 Napisano 7 Lutego 2022 2 godziny temu, lucyfer napisał(-a): Kupił, to oczekuje poprawnego produktu. Co w tym dziwnego...?Czy możesz się nieco opanować z tym słownictwem?! Następny Miodek 😂 na pudelka wypad tam panie ładnie piszą podobno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #12127 Napisano 7 Lutego 2022 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12128 Napisano 7 Lutego 2022 2 godziny temu, grzechu87 napisał(-a): Następny Miodek 😂 na pudelka wypad tam panie ładnie piszą podobno Jest to po prostu niezgodne z regulaminem Nie sprawia mi także przyjemności czytanie takich wpisów, bo mam to na każdym murze itd. Rozumiem, że każdy czasem się denerwuje, ale szanujmy się i "nasze podwórko" 5 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #12129 Napisano 7 Lutego 2022 6 minut temu, Sol napisał(-a): Jest to po prostu niezgodne z regulaminem Nie sprawia mi także przyjemności czytanie takich wpisów, bo mam to na każdym murze itd. Rozumiem, że każdy czasem się denerwuje, ale szanujmy się i "nasze podwórko" To będę ***** *** 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #12130 Napisano 7 Lutego 2022 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12131 Napisano 7 Lutego 2022 42 minuty temu, rob3rt napisał(-a): I co? Wygodnie? Bo estetyka jest dyskusyjna… A u mnie dzisiaj zielony w złote ciapki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #12132 Napisano 7 Lutego 2022 Bardzo wygodnie. Plus taki że można się teraz bawić paskami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12133 Napisano 7 Lutego 2022 54 minuty temu, rob3rt napisał(-a): Bardzo wygodnie. Plus taki że można się teraz bawić paskami U mnie też wskoczył na pasek ale nie jest zbyt wygodny 😐 Może się ułoży, bo dopiero 5 minut na łapie… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #12134 Napisano 7 Lutego 2022 Następny Miodek na pudelka wypad tam panie ładnie piszą podobnoPo co zaraz Miodek. Forum to nie rynsztok, prawda...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12135 Napisano 7 Lutego 2022 2 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): U mnie też wskoczył na pasek ale nie jest zbyt wygodny 😐 Może się ułoży, bo dopiero 5 minut na łapie… Ale za to świeci 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12136 Napisano 7 Lutego 2022 Pasek świeci? Pokażcie jestem ciekawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #12137 Napisano 7 Lutego 2022 48 minut temu, Noodles napisał(-a): Pasek świeci? Pokażcie jestem ciekawy Jak jesteś ciekawy to se włóż nos do kawy 😆 Tak mówiła moja babcia. Znajdź na necie. Pewnie musiałbym cały dzień naświetlać w pełnym słońcu, żeby coś było widać - efekt dosyć delikatny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #12138 Napisano 7 Lutego 2022 32 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Jak jesteś ciekawy to se włóż nos do kawy 😆 Tak mówiła moja babcia. Znajdź na necie. Pewnie musiałbym cały dzień naświetlać w pełnym słońcu, żeby coś było widać - efekt dosyć delikatny. Moja babcia mawiała "od wódki rozum krótki". Widać co babcia to inne powiedzonka. No, to pogadane ale żeby nie było, że nie na temat, za to właśnie lubię stalową kostkę w negatywie, i z tego powodu sprzedałem kwadraciaka z kompozytu: czytelność. Gały mam dobre ale te negatywy w tańszych modelach wieczorem są nieczytelne. Wyświetlacz STN robi robotę 💪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #12139 Napisano 8 Lutego 2022 W dniu 7.02.2022 o 21:13, Noodles napisał(-a): Moja babcia mawiała "od wódki rozum krótki". Widać co babcia to inne powiedzonka. No, to pogadane ale żeby nie było, że nie na temat, za to właśnie lubię stalową kostkę w negatywie, i z tego powodu sprzedałem kwadraciaka z kompozytu: czytelność. Gały mam dobre ale te negatywy w tańszych modelach wieczorem są nieczytelne. Wyświetlacz STN robi robotę 💪 Ja do "tańszych" negatywów też nie mogę się przekonać . Miałem GW-M5610-1BER i szybko się go pozbyłem. PS Zegarek wymieniłem i mam już proste linie podziału w GW-M5610. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #12140 Napisano 9 Lutego 2022 Czy kupiłeś go w TT, czy gdzieś indziej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #12141 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) LUCYFER 》》》 Allegro oficjalny sklep. Gwarancja Zibi... Kupiłem drugi egzemplarz, a pierwszy zwróciłem. Jestem teraz wpełni zadowolony :). Edytowane 9 Lutego 2022 przez acid 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal7933 6 #12142 Napisano 9 Lutego 2022 Jeśli negatyw za bardzo nie odpowiada, zawsze można zrobić pozytyw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154736 #12143 Napisano 10 Lutego 2022 😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #12144 Napisano 10 Lutego 2022 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #12145 Napisano 11 Lutego 2022 Gdyby tylko zrobili w pozytywie.. Wziął bym w ciemno. Niedługo Casio w pozytywie będzie robić tylko same wymyślne modele tytanowe po 8k za sztukę, a tanizna będzie mieć wszechobecną negatywową noc.. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2904 #12146 Napisano 11 Lutego 2022 3 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Gdyby tylko zrobili w pozytywie.. Wziął bym w ciemno. Niedługo Casio w pozytywie będzie robić tylko same wymyślne modele tytanowe po 8k za sztukę, a tanizna będzie mieć wszechobecną negatywową noc.. zgadzam się z Kolegą, ja dopiero raczkuje w temacie kostek ale wiem, że tylko pozytyw i długo długo nic 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12147 Napisano 11 Lutego 2022 Ja nie bardzo rozumiem tego, że to się aż tak podoba nabywcom. Zdecydowaną większość negatywów postrzegam jako "modówki" i wierzę, że to minie 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #12148 Napisano 11 Lutego 2022 O ile w przypadku wyświetlaczy TN się zgodzę, to przy STN wierzę, że to kwestia gustu. Mnie się akurat negatywowe wyświetlacze STN podobają. Tam naprawdę nie ma na co narzekać, jeśli chodzi o czytelność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12149 Napisano 11 Lutego 2022 Podsumowując: Stalowa kostka z negatywem MIP to może być to 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14508 #12150 Napisano 11 Lutego 2022 Taki przerywnik 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach