pechagto 1087 #4326 Napisano 7 Marca 2018 No to gxw56 jak masz łapę do niego Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #4327 Napisano 7 Marca 2018 Wrzucam taki mini katalog na temat kwadrata ;] https://world.g-shock.com/asia-mea/en/products/catalog/pdf/the_origin_5600.pdf?2018orignpdf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #4328 Napisano 7 Marca 2018 Wrzuciłem dziś ten katalog na grupy na FB i podobno jest dostępny w TT od początku lutego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81105 #4329 Napisano 7 Marca 2018 Wrzuciłem dziś ten katalog na grupy na FB i podobno jest dostępny w TT od początku lutego Pełno ich leży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rubicon 18 #4330 Napisano 7 Marca 2018 Ostatnia wersja "full metal" z negatywem i paskiem "gumowym" - GMW-B5000TFC-1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #4331 Napisano 7 Marca 2018 Jaksoś nie przemawiają do mnie te najnowsze modele.. Może jak pomacam na żywo zmienię zdanie bo po zdjęciach średnio na jeża mi podchodzą. No i ta cena.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #4332 Napisano 7 Marca 2018 Pełno ich leży Yup.Dzisiaj z jednym wyszedłem. Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chemik1 0 #4333 Napisano 11 Marca 2018 Nigdy mi się nie znudzi,mam pare kwadratów ale go uwielbiam,może dlatego,że to pierwszy mój casio i prezent od mojej drugiej połówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #4334 Napisano 13 Marca 2018 Kaboom!Nowy nabytek z magicznymi czterema literkami - kto zgadnie z jakimi? I z mniejszym bratem Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4335 Napisano 13 Marca 2018 Nigdy mi się nie znudzi,mam pare kwadratów ale go uwielbiam,może dlatego,że to pierwszy mój casio i prezent od mojej drugiej połówki ,..W59? no tego mam i ja no i pierwszy kwadrat wśród casio F91 tez, mysle ze w okolicach swiat u mnie pojawi się nowy kwadrat, G model nieczesto tu widywany, jedzie ze stanow via amazon, zdradzę kolor czarny i w połysku a pasek z fajnym ornamentem, zgadnie ktoś co to za model?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #4336 Napisano 13 Marca 2018 GW-S5600 Carbon Fiber ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chemik1 0 #4337 Napisano 13 Marca 2018 Tak w59.Też mam w planie jakiegoś kwadrata G,starzec więc czekamy i mam nadzieję,że pochwalisz się nowym nabytkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4338 Napisano 13 Marca 2018 jasne, jak tylko dojedzie wrzuce fotki, to GLX5600-1DR. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #4339 Napisano 14 Marca 2018 Czy byly jakies inne kwadraciaki, ktore mialy srebrny ekran jak dw-5000lv? 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4340 Napisano 14 Marca 2018 Czy byly jakies inne kwadraciaki, ktore mialy srebrny ekran jak dw-5000lv? ten o którym pisałem powyżej,ma prawie caly srebrny, poza grfika plywow, glx5600-1dr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #4341 Napisano 16 Marca 2018 Zakupiłem 5610, bo brat chciał coś smukłego do pracy i mój stary Glx mu przypasował.Gdy już dotarł 5610, to pierwsze wrażenie raczej na minus - głównie z powodu trochę odstającego bezela przy pasku i matowo-szarego ? w pełnym słońcu odcienia bezela i paska. Szybka podmiana na stary błyszczący bezel i pasek z Glxa i bingo - już wiedziałem jak mają wyglądać te dwa zegarki. Parciane nato będzie jak znalazł na lato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4342 Napisano 16 Marca 2018 hmm,ale zależy co kto lubi pasek od glx-a na 5610 swoim charakterystycznym ozdobnikiem i napisem glide na pasku zdradza ze cos tu jest nie hallo,zostawilbym tego glx-a takim jak jest w oryginale,a do 56xx kupiłbym ewentualnie inny, ale jednolity. ja mam 5600,m 5610 i niedługo dojedzie wlasnie GLX5600 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #4343 Napisano 16 Marca 2018 Popatrz na zdjęcia raz jeszcze Na 5610 jest tylko bezel Glx, a błyszczące adaptery na pasek przeciągany z Gls.Swoją drogą to do wyświetlacza Glxa pasuje lepiej moim zdaniem matowy zestaw z 5610 Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4344 Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) to kwestia osobistych preferencji,mam inne zdanie, ja uważam ze jeśli mat to wszędzie, a jeśli połysk to tez, tak wiec u siebie zawsze zachowuje stan fabryczny, natomiast zegarki innych marek traktuje w dowolny sposób, ,...a przy okazji chce teraz zamowic ktorys z tej pary, Waszym zdaniem,ktory dla Was przypasowalby,a który pasuje bardziej na reku starszego pana? tzn. na moim reku https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_2_9?url=search-alias%3Daps&field-keywords=casio+gwx+5600&sprefix=casio+GWX%2Caps%2C142&crid=2FTIHF6Z5I7PS Edytowane 16 Marca 2018 przez starzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Randin 2 #4345 Napisano 16 Marca 2018 Super wygląda 5610 z tym bezel em, pięknie kontrastuje czerwony pasek z tą czernią według mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4346 Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) w każdym razie Killme gratuluje bo m5610 to jedna z najfajniejszych kostek i wmiare niskiej cenie,coz, nikt mi nie podpowiedział którego z tej pary GWX-ow wybrać, wybrałem tego brązowego >> gwx5600wb-5jf,<< no bo negatywa w kostce jeszcze nie miałem, a wiec na początku kwietnia (jak dozyje..hi..hi) zamieszczę fotki GLX5600 i GWX5600WB, wtedy już razem będą juz 4 rozne sztuki oczywiście poza innymi, okraglymi, a w kwietniu wszystkich G razem będzie chyba dwanaście. Edytowane 16 Marca 2018 przez starzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #4347 Napisano 16 Marca 2018 w każdym razie Killme gratuluje bo m5610 to jedna z najfajniejszych kostek i wmiare niskiej cenie,coz, nikt mi nie podpowiedział którego z tej pary GWX-ow wybrać, wybrałem tego brązowego >> gwx5600wb-5jf,<< no bo negatywa w kostce jeszcze nie miałem, a wiec na początku kwietnia (jak dozyje..hi..hi) zamieszczę fotki GLX5600 i GWX5600WB, wtedy już razem będą juz 4 rozne sztuki Dzięki, moim zdaniem najfajniejsza byłaby gwx-5600-1jf - niebiesko-pomarańczone akcenty na wyświetlaczu zawsze dodają uroku, a pasek i bezel zawsze można zmienić na coś innego. Negatyw moim zdaniem słabo tu wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4348 Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) jak dla mnie ta wersja ma bezel zbyt wielokolorowy, nie w moim stylu,natomiast ten mój negatyw zdaje się,ze cyfry ma czerwone (?) co w otoczeniu brazu i zoltego paska idealnie nadaje się jako sportowy zegarek na lato. ps. jednak obie wersje sa fajne,he..he długo nie trwalo zebym zmienil zdanie, cos mi zaczyna powoli chodzic po glowie, to cos to drugi GWX, ... GWX5600- 1JF .ale powoli,jeszcze nie teraz Edytowane 23 Marca 2018 przez starzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #4349 Napisano 19 Marca 2018 (edytowane) duzo przed terminem oba dzis dojechaly rownoczesnie, i co sadzicie o nich? GWX ma cyferki zlote, przepraszam,za jakosc zdjec.Ciekawostka, dlaczego pokazuja jednodniowa roznice miedzy soba? Edytowane 19 Marca 2018 przez starzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #4350 Napisano 22 Marca 2018 GWX na papierze ma ciut większe wymiary od GLXa i pochodnych - jak możesz wymiary, grubość i wagę porównac ?Super zestaw, ale mi się marzy jednak GWX w pozytywie.Jak możesz zdradzić skąd kupowałeś i jak z cłem i vatem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach