Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Czerwony wygląda nieźle. Czarny byłby fajny, ale nie wiem, czy nie lepszy z białymi napisami zamiast fioletu. Żółty może być jak masz 16 lat. To tylko moje uwagi. Każdy ma inny gust.

Edytowane przez Art18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałem... kto chce kupić GWX-5600C-4? ;)

@Art18

No właśnie nie mam 16, ale czasami chciałbym się tak poczuć ;)

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałem... kto chce kupić GWX-5600C-4? ;)

@Art18

No właśnie nie mam 16, ale czasami chciałbym się tak poczuć ;)

To przymierz czerwonego. Nie jest tak agresywny a poczujesz się z nim młodo i topowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie, tylko czarny. I to nie tylko dlatego, że po 50tce "nie wypada". Na koncertach, kasuję kondycyjne 20latków, więc nie mam z tym problemów :-)

Obawiałbym się o złośliwe bezpodstawne komentarze i drwiny na temat mojej orientacji...

P.S. Ten fiolet (jak dla mnie), jest zbyt agresywny.

Edytowane przez Negatyw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy najtaniej, ale na global.rakuten są po jakieś 950 PLN. Do tego przesyłka, cło i VAT => pewnie wyjdzie jakieś 1300 PLN.

Sam jestem ciekaw, czy można gdzieś taniej kupić.

Kiedyś widziałem wpadłem na tą strone. To taki japoński amazon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś widziałem wpadłem na tą strone. To taki japoński amazon?

Bardziej e-bay. Ściągałem już przez Rakutena ''Rangemana''. Wszystko trwa ok. 2 tygodnie. Najdłużej leży u nas na celnym, ale mają tam jeszcze modele, które w Euro są niedostępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy ma ktoś na zbyciu żółte gacie do dw 5600 e ? Jakby co proszę pw.

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Daito, jakbyś miał chwile, to zrób ze dwa zdjęcia DW-5035 z GW-5000, będę dźwięczny

Nie bardzo wiem co chcesz porównywać, ale proszę Cię bardzo, z tym że kiepsko się robi zdjęcia DW-5035 bo przez ten wyświetlacz na zdjęciach blado wygląda co jest sporym przekłamaniem, jeśli się zastanawiasz czy kupić  DW-5035D czy GW-5000 to ja bym doradzał 5000 - bo moim zdaniem wygląda świetnie, ma nieco większe cyfry godziny, za to nieco mniejsze daty, przez to że wokół tarczy jest solar to zegarek wydaje się większy, choć to absolutne złudzenie bo mają bezel tej samej wielkości. Na plus dla 5035 jest wyświetlacz - ta blaszka "polaryzacyjna" robi świetną robotę i zegarek wygląda ciekawie, jest też bardzo czytelny.

DSC00781.jpg

DSC00786.jpg

DSC00787.jpg

Mogę jedynie powiedzieć że z tych wszystkich na zdjęciu poniżej najczęściej na łapie noszę GW-5000, to w zasadzie, odkąd go mam, zegarek codzienny, pozostałe zakładam nie dość że rzadko to jeszcze z reguły tylko na chwilę, a dodatkowo odkąd jest na bransolecie to mnie dzyndzel paska wystający spod szlufki nie drażni - do szału mnie ten dzyndzel doprowadzał bo niby wystaje tyle co nic bo zapinam z reguły na czwartą dziurkę od końca, a mimo to haczy różne pierdoły typu szew bluzy czy kurtki... w Romanie mam dwie szlufki założone i pasek nie wystaje a w kwadratach druga szlufka ciulto wygląda...

Ogólnie, moim zdaniem, ideałem byłaby "kostka" z modułem 901 udoskonalonym o panel słoneczny, WC i stoper uruchamiany jak w 9400...

DSC00791.jpg

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, też czekam na Kinga. Sam jestem ciekaw jak na żywo będzie się prezentował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Daito, jeszcze raz dzieki za pomoc. Poczyniłem kroki, efekt będzie widoczny za jakiś czas

Nie masz za co dziękować - cel został osiągnięty ;):D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi