GitBit 645 #501 Napisano 7 Listopada 2015 Ale ścisk, fajnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #502 Napisano 7 Listopada 2015 Tylko na jednym zegarku zła godzina ale to u kobiety to mało ważne . 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #503 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) No wiesz, pepepatryk!.. Byś się ulitował i przestawił Pani czas na zimowy! Edytowane 7 Listopada 2015 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #504 Napisano 7 Listopada 2015 Tylko na jednym zegarku zła godzina ale to u kobiety to mało ważne . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #505 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Po kilku tygodniach oczekiwania przeleciał do mnie w końcu DW-2000 Paczka nosiła ślady wielokrotnego otwierania i została oklejona stertą magicznych oznaczeń.Celnikom musiało wydawać się podejrzane, że ktoś sprowadza z Peru zdewastowany elektroniczny zegarek.Normalnie takie przesyłki docierają w kilka dni. Wyglądał on tak : Rozebrałem go do czyszczenia , tutaj obok nowego szkła ( sprowadzone z Hiszpanii ) Niestety okazało się że koperta jest pęknięta ( wygląda to na wadę fabryczną ) a dwa przyciski kompletnie przerdzewiałe, o wodoszczelności więc raczej można zapomnieć. Na szczęście solar jest sprawny bo zegarek wrócił do życia po wystawieniu go na słońce chociaż nie miał baterii. Po wyczyszczeniu i złożeniu wszystkiego do kupy prezentuje się tak : Mam jeszcze problemy z wyświetlaczem bo ma nierówny kontrast ale udało mi się kupić drugi moduł ( Singapur ) i mam nadzieję że uda się z 2 modułów skompletować jeden całkowicie sprawny. Fajne mamy czasy , przesyłki praktycznie z dowolnego punktu na świecie docierają w podobnym czasie jak z sąsiedniej ulicy ;-) Edytowane 7 Listopada 2015 przez gcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #506 Napisano 7 Listopada 2015 Niesamowity jest.Chętnie bym takiego kupił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #507 Napisano 7 Listopada 2015 Fajny Dam więcej niż Waldek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #508 Napisano 7 Listopada 2015 Po kilku tygodniach oczekiwania przeleciał do mnie w końcu DW-2000 Paczka nosiła ślady wielokrotnego otwierania i została oklejona stertą magicznych oznaczeń.Celnikom musiało wydawać się podejrzane, że ktoś sprowadza z Peru zdewastowany elektroniczny zegarekNie dziwi mnie to, wszak Peru słynie z innych wyrobów. Świetny jest, gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #509 Napisano 7 Listopada 2015 gcze, bardzo fajny. Ja też co raz bardziej doceniam global market. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gcze 138 #510 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Na żywo wygląda jeszcze lepiej, nawet taki zmęczony okaz. Szkoda że ciężko go zdobyć w dobrym stanie a jak się trafi to osiąga chore ceny ( ostatnio poszedł prawie nos za 700$ )Ten na razie na pewno u mnie zostaje , chyba że znajdę nos w strawnej cenie Global market jest bardzo fajny i naprawdę nie ma co się go obawiać , prawdopodobieństwo nacięcia się nie jest uzależnione od lokalizacji. Oczywiście minusem jest koszt przesyłki. Wolę jednak zapłacić kilkadziesiąt złotych za przesyłkę niż polować na coś w Polsce przez lata. Jak się trochę poszuka to jest też cała masa małych sklepików online poza dużymi portalami aukcyjnymi. Edytowane 7 Listopada 2015 przez gcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11987 #511 Napisano 7 Listopada 2015 Tylko na jednym zegarku zła godzina ale to u kobiety to mało ważne . No wiesz, pepepatryk!.. Byś się ulitował i przestawił Pani czas na zimowy! Wiem Panowie, wiem... I co najgorsze to u mojej Żony takie odchyły. Już to poprawiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas 2 #512 Napisano 10 Listopada 2015 Nowy narybek też musi wkleić jakiegoś kwadrata:) Lecimy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #513 Napisano 10 Listopada 2015 Osobiście nie "dojrzałem" jeszcze do Kingów ale gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #514 Napisano 11 Listopada 2015 Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #515 Napisano 11 Listopada 2015 Nie będę gorszy, a co! Kuba, gdzie bransa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #516 Napisano 11 Listopada 2015 (edytowane) Nie będę gorszy, a co! Tobie łatwiej zrobić kapitalną fotkę bo nie masz na ekranie RCVD Edytowane 11 Listopada 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #517 Napisano 11 Listopada 2015 Przyznaje za pierwszym razem nie wyszło, także brawa dla Kuby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #518 Napisano 11 Listopada 2015 Graty to będą jak Ktoś ustawi same jedynki na stoperze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84806 #519 Napisano 11 Listopada 2015 Mi dzisiaj wyszedł tak Romek 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #520 Napisano 11 Listopada 2015 Fajny temat o kwadratach na WUS dużo fajnych zdjęć... http://forums.watchuseek.com/f17/5600-owners-thread-732634-69.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #521 Napisano 11 Listopada 2015 Nie będę gorszy, a co! Kuba, gdzie bransa?Odpoczywa, na razie wole pasek. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #522 Napisano 11 Listopada 2015 Fajny mod 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #523 Napisano 11 Listopada 2015 Graty to będą jak Ktoś ustawi same jedynki na stoperze To co robimy konkurs? Raczej z setnymi sekundy nikt z nas niema szans.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23162 #524 Napisano 11 Listopada 2015 Raczej z setnymi sekundy nikt z nas niema szans.. A ewentualne powtórzenie za 11 godzin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #525 Napisano 11 Listopada 2015 Ta, dokładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach