TomG80 8981 #5351 Napisano 5 Listopada 2018 Co myślicie? Chyba nie jest źle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #5352 Napisano 5 Listopada 2018 Co myślicie? Chyba nie jest źle.Ujdzie To jakiś mod? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5353 Napisano 5 Listopada 2018 nowość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #5354 Napisano 5 Listopada 2018 GW-B5600-2ER , podejrzałem w wątku o liczeniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #5355 Napisano 5 Listopada 2018 Właśnie się zastanawiam nad wersją na bransolecie, tylko trochę tandetnie na filmikach ona wygląda względem tej z GW-M5610BC. :/ 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5356 Napisano 5 Listopada 2018 Właśnie się zastanawiam nad wersją na bransolecie, tylko trochę tandetnie na filmikach ona wygląda względem tej z GW-M5610BC. :/Dokładnie, dlatego ja wziąłem wersję na pasku, a bransa już zamówiona. BTW: chce ktoś nowy pasek od GW-M5610/GW-B5600? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #5357 Napisano 5 Listopada 2018 Co myślicie? Chyba nie jest źle.Wow, najs!! Chyba pierwszy na forum. Gratuluje Tomku. Jak moduł, ma fajne funkcje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #5358 Napisano 5 Listopada 2018 Ktos ma ochote na tego niebieskiego? Wychodzi cos ok. 600PLN przy zamowieniu dwoch. Bralbym na klate zamowienie i podeslanie drugiego egzemplarza do 'wspolnika', rozliczamy sie co do zlotoweczki pol na pol (zegarek, koszty transportu drugiego). 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5359 Napisano 5 Listopada 2018 Wow, najs!! Chyba pierwszy na forum. Gratuluje Tomku. Jak moduł, ma fajne funkcje?To dokładnie to samo, co metalowe kostki, czyli solar, radio i Bluetooth. Fajnie komunikuje się z apką. Tu siedzi moduł 3461 (w metalowych kostkach 3459), różnica jest chyba tylko w wyświetlaczu: w metalowych kostkach jest STN, a w gumowej jest zwykły. A STN w metalowej robi robotę - cholernie wyraźny i czytelny. Mam aktualnie jeszcze przez chwilę obie, więc mogę porównać. Ktos ma ochote na tego niebieskiego? Wychodzi cos ok. 600PLN przy zamowieniu dwoch. Bralbym na klate zamowienie i podeslanie drugiego egzemplarza do 'wspolnika', rozliczamy sie co do zlotoweczki pol na pol (zegarek, koszty transportu drugiego).Wydaje mi się, że warto poczekać na promo. Ten zegarek da się kupić taniej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5360 Napisano 5 Listopada 2018 To jeszcze tak przywalę - a co! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5361 Napisano 5 Listopada 2018 Co myślicie? Chyba nie jest źle.Kontrast wydaje się naprawdę niezły.Ile za to cudo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #5362 Napisano 5 Listopada 2018 (edytowane) (...)Wydaje mi się, że warto poczekać na promo. Ten zegarek da się kupić taniej...Też mi się tak wydaje. Aktualnie na WS po wpisaniu kodu i zakupie 2 sztuk wychodzi cena taka jak zapowiadana katalogowa za wersję na kajdanie. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #5363 Napisano 5 Listopada 2018 Tomku jakąś hodowle kwadratów zakładasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5364 Napisano 5 Listopada 2018 Tomku jakąś hodowle kwadratów zakładasz No a co ma tak jeden samotnie wisieć na stojaczku? Lepiej chowają się w parach. Mam już co do nich sprecyzowane plany: BB pójdzie na żółty pasek i bezel i będzie na lato, a GW-B5600-2 pójdzie na klasyczną kompozytową bransę i będzie... po prostu ładny.Kontrast wydaje się naprawdę niezły.Ile za to cudo?Kontrast - szału nie ma. Raczej typowy, jak na negatyw. Cena - nieco niższa, niż aktualnie na WS. Na WS ten model stoi wysoko, moim zdaniem trzeba jeszcze chwilę poczekać na cenę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #5365 Napisano 5 Listopada 2018 ,.mniej więcej około lutego,ceny powinny być już w miare dla normalnych ludzi,a teraz to nie liczyłbym na jakies super hiper okazje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5366 Napisano 5 Listopada 2018 Czy w pozytywie też są dostępne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5367 Napisano 5 Listopada 2018 Czy w pozytywie też są dostępne?Masz na myśli GW-B5600? Jeśli tak, to pytając cytuj konkretny post, którego pytanie się tyczy. Tak, ale na brzydkiej (moim zdaniem) bransie, więc odpuściłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #5368 Napisano 5 Listopada 2018 No i to złote lusterko w pozytywie moim zdaniem wygląda jakoś tak... niefajnie. W niebieskim wygląda to dużo lepiej. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5369 Napisano 5 Listopada 2018 No i to złote lusterko w pozytywie moim zdaniem wygląda jakoś tak... niefajnie. W niebieskim wygląda to dużo lepiej.Prawdę powiedziawszy w ogóle ten nowy trend na lusterka (GBD-800, GW-B5600, etc.) jest jakiś taki mocno średni. Wolałbym, żeby te kolory były normalnie w macie. Tak to trochę tanią zabawką z festynu zajeżdża. Też mi się tak wydaje. Aktualnie na WS po wpisaniu kodu i zakupie 2 sztuk wychodzi cena taka jak zapowiadana katalogowa za wersję na kajdanie.Przy zakupie 2 sztuk na polskim WS wychodzą dziś po 530zł/szt., więc nie ma dramatu, ale moim zdaniem warto poczekać, aż będą trochę niżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5370 Napisano 5 Listopada 2018 Masz na myśli GW-B5600? Jeśli tak, to pytając cytuj konkretny post, którego pytanie się tyczy. Tak, ale na brzydkiej (moim zdaniem) bransie, więc odpuściłem. Znalazłem:https://www.g-central.com/g-shock-gw-b5600-and-gw-b5600bc-tough-solar-bluetooth-resin-squares/ Ale one są na pasku z tego co widzę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5371 Napisano 5 Listopada 2018 Znalazłem:https://www.g-central.com/g-shock-gw-b5600-and-gw-b5600bc-tough-solar-bluetooth-resin-squares/ Ale one są na pasku z tego co widzę...To przyjrzyj się jeszcze raz. Na pasku jest tylko niebieski - ten, który ja wziąłem. Pozostałe dwa są na nowej bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5372 Napisano 5 Listopada 2018 Fakt.I design specjalnie nie powala. Ja generalnie nie preferuję brans. Ciekawe, czy będą pozytywy na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5373 Napisano 5 Listopada 2018 Fakt.I design specjalnie nie powala. Ja generalnie nie preferuję brans. Ciekawe, czy będą pozytywy na pasku.Wg mnie na pewno coś puszczą. Te trzy to dopiero pierwszy wypust. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #5374 Napisano 5 Listopada 2018 ..za pierwszym razem, jakos niespecjalnie go ogladalem, teraz na tych zdjęciach wygląda odlotowo, jest fajny z mocnym naciskiem na przymiotnik...meski..nowość i to fajna nowość i negatyw w tym przypadku jest wlasnie bardzo 'na miejscu' ,.. najpewniej za czas jakiś tez będę się za nim rozgladal... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5375 Napisano 5 Listopada 2018 Z nadzieją poczekam na BF albo jakaś inna obniżkę Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach