Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Kurczę gdzie wyrwać luzem taką bransoletę fajowską? W ogóle to marzy mi się taki cały czarny właśnie na bransolecie...Idzie go kupić w dobrych pieniądzach?

Jak czarnuch to tylko taki :D  polecam

3734824_2293418_DSC_0799.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mi uciekł na allegro po pieniądzach. Jaki ja głupi byłem, że nie kupiłem.... :(

Z kwadraciaków na stanie u mnie tylko DW-5600

20150927_181617_zpshyahvnc2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czarnuch to tylko taki :D  polecam

Z chęcią zobaczyłbym tego twojego czarnucha :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie zapakowałem do koperty mojego gw m 5610,został jeszcze dw 5600e i dw 5600c(901)-więc nie płaczę...

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już się nie mogę doczekać, mój jest w: WAR3 ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już się nie mogę doczekać, mój jest w: WAR3 ;)

Na co dokladnie czekasz?

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M5610 ;) i jeszcze na coś, ale to już inny temat...

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M5610 ;) i jeszcze na coś, ale to już inny temat...

Zamówiłeś bransę???

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tjaa dzisiaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Tommly, dobre posuniecie, na pewno nie będziesz żałować.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo JA ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

On jest na bransolecie ;)

G2soeb0.jpg

Edytowane przez dawid82

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taadaam...

post-33253-0-62623800-1447790583_thumb.jpg

post-33253-0-97938900-1447790590_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pierwszy raz dotykałem DW-5600E i muszę powiedzieć, że zaskoczył mnie dobrą jakością materiałów i wykonania. Myślałem, że jest taki lichy i tandetny ale wrażenie zrobił na mnie odwrotne. Wcześniej miałem tylko GW-M5610BC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to wolę DW niż GW z kwadratów. ...lepiej leżą na ręce i mają fajniejszy bezel...taki jakby większy...w GW musiałem odrazu zmienić pasek bo nie szło go nosić na moim nadgarstku...a w DW nie trzeba nic zmieniac...mam DW 5600e dw 5030c i wypas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem zaskoczony jakością i uniwersalnością 5610. Wcześniej mierzyłem w TT pomarańczkę i wydała mi się okropnie mała i zabawkowa. Czarny już taki nie jest. Czekam teraz na bransę, żeby docenić komfort noszenia. Mogę poczekać te 4 tygodnie, nie spieszy mi się :D

Aaa, czy u Was też tak jest, że patrząc z prawej strony lub z góry zegarka na wyświetlacz, to prawie nie widać wyświetlanych znaków? Domyślam się, że chodzi o komfort odczytu godziny z tej normalnej strony na ręku, czyli od lewej i od dołu.

Ale jest to trochę dziwne, bo przecież nie wszyscy noszą zegarek na lewej ręce.

Sprawdzałem na Romku i na Dw-6900 syna i tam też można zaobserwować to zjawisko, ale tylko w delikatnym stopniu, tzn. nie aż tak, że prawie nic nie widać jak w GW-M5610.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ten lcd tak ma...pod kątem nic nie widać albo pojedyncze kreski...wkurza mnie to...pierwszy raz jak to zobaczyłem to myślałem że lcd jakiś walniety ale nie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ten lcd tak ma...pod kątem nic nie widać albo pojedyncze kreski...wkurza mnie to...pierwszy raz jak to zobaczyłem to myślałem że lcd jakiś walniety ale nie...

Dokładnie tak pomyślałem, że walnięty jest LCD i niektóre kreseczki w cyferkach też są jakby delikatnie jaśniejsze, ale winę zwaliłem na swój astygmatyzm ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5600E i 5610 są tak samo dobrze wykonane jesli chodzi o wygląd zewnętrzny moim zdaniem. Do tej pory myślałem, że 5610 jest"lepszy", bo czujniki i być może lepsze materiały, skoro droższy itp ale to jakby te same zegarki i chyba nie da się ich odróżnić np "obmacując" je w ciemnym pokoju ;) wiecie o co chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i chyba nie da się ich odróżnić np "obmacując" je w ciemnym pokoju ;) wiecie o co chodzi.

domyślamy się :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obmacujac nie odróżnisz ale po noszeniu GW M 5610 a założeniu nawet chociażby dw 5600e..

Wniosek jest mój przynajmniej taki ze dw zdecydowanie lepiej leży i wygląda dla oka a to chyba dlatego że bezel jest jednak inny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi