Burns 4491 #6901 Napisano 12 Czerwca 2019 Niektórzy nie umieją odczytać godziny ze wskazówek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6902 Napisano 12 Czerwca 2019 Chłopaki a nie możecie się podrapać na PW? Czy tak lubicie się szczypać przy wszystkich? Tak pytam z czystej ciekawości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6903 Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) @ 2up:Dzieci fejsa - być może.Zgłaszam Cię ponownie do admina. @up:Zasugeruję bana dla tego pajaca. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Negatyw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #6904 Napisano 12 Czerwca 2019 @ 2up:Dzieci fejsa - być może.Zgłaszam Cię ponownie do admina. @up:Zasugeruję bana dla tego pajaca.Przeczuwam, że teraz to Ty się dochrapiesz bana za chwilkę 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6905 Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Nie widzę ku temu powodów.Nie zaczynam żadnej zwady jako pierwszy. Mam jednak prawo do obrony. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Negatyw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #6906 Napisano 12 Czerwca 2019 Nie widzę ku temu powodów.Nie zaczynam żadnej zwady jako pierwszy. Mam jednak prawo do obrony. Publicznie wyzywając? Doczytaj regulamin, nim nie będzie za późno... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6907 Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Dla rozluźnienia atmosfery i podtrzymaniu motywu przewodniego wątku : Fotka usunięta ze względu na nie oryginalne "ubranie" zgodnie z sugestią jednego z forumowiczów. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #6908 Napisano 12 Czerwca 2019 Ta zbroja to oryginalny produkt Casio? Lekko wchodzi pomimo przycisków? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1927 #6909 Napisano 12 Czerwca 2019 Casio nie ma oryginalnych bezeli fullmetal do innych kostek niż GMW-B5000 Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #6910 Napisano 12 Czerwca 2019 Tu już od dawna podróbki pokazują a nikt z tym nic nie robi ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1927 #6911 Napisano 12 Czerwca 2019 Tu już od dawna podróbki pokazują a nikt z tym nic nie robi ...Rozumiem, że wszyscy co neguja te Custom w innych dziedzinach też tylko na oryginałach lecą. Części do aut, ASO itp itd Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6912 Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Tu już od dawna podróbki pokazują a nikt z tym nic nie robi ...@tomaliusz jak zwykle uszczypliwość i prześmiewczość zionie z ciebie pełną parą tak jak żar lejący się z dzisiejszego nieba. Skoro to tak cię boli już usuwam fotkę aby nie drażnić twojego dobrego wyczucia smaku - bez najmniejszej urazy z mojej strony. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #6913 Napisano 12 Czerwca 2019 Rozumiem, że wszyscy co neguja te Custom w innych dziedzinach też tylko na oryginałach lecą. Części do aut, ASO itp itd Wysłane przy użyciu TapatalkaJesteśmy na profesjonalnym forum zegarkowym a nie samochodowym czy modowym i takie praktyki powinny być negowane, ba nawet są zakazane w regulaminie.W innych tematach neguję się homary a tutaj są pokazywane perfidne podróbki z napisem G-Shock lub Casio.Nie powinniśmy tolerować takich praktyk i ich reklamować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1927 #6914 Napisano 12 Czerwca 2019 Jesteśmy na profesjonalnym forum zegarkowym a nie samochodowym czy modowym i takie praktyki powinny być negowane, ba nawet są zakazane w regulaminie.W innych tematach neguję się homary a tutaj są pokazywane perfidne podróbki z napisem G-Shock lub Casio.Nie powinniśmy tolerować takich praktyk i ich reklamować.Z tego co zauważyłem Casio nie ma z tym problemu. Ostatnio na meetingu GFCP b Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #6915 Napisano 12 Czerwca 2019 @tomaliusz jak zwykle uszczypliwość i prześmiewczość zionie z ciebie pełną parą tak jak żar lejący się z dzisiejszego nieba. Skoro to tak cię boli już usuwam fotkę aby nie drażnić twojego dobrego wyczucia smaku - bez najmniejszej urazy z mojej strony.Ty tak na poważnie?Czytałeś regulamin?Skoro się zarejestrowałeś to przyjąłeś warunki i zasady panujące na forum.Podróbką mówimy stanowczo NIE!Mnie absolutnie nic nie boli, tylko dla mnie kradzież nie jest dobrym wyczuciem smaku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1927 #6916 Napisano 12 Czerwca 2019 Jesteśmy na profesjonalnym forum zegarkowym a nie samochodowym czy modowym i takie praktyki powinny być negowane, ba nawet są zakazane w regulaminie.W innych tematach neguję się homary a tutaj są pokazywane perfidne podróbki z napisem G-Shock lub Casio.Nie powinniśmy tolerować takich praktyk i ich reklamować.Z tego co zauważyłem Casio nie ma z tym problemu. Ostatnio na meetingu GFCP przy udziale Zibi prezentowane były zmodowane modele G przez Silesia Custom Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #6917 Napisano 12 Czerwca 2019 Z tego co zauważyłem Casio nie ma z tym problemu. Ostatnio na meetingu GFCP b Wysłane przy użyciu TapatalkaTo trzeba zmienić regulamin na forum i będziemy mogli pokazywać podróbki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1927 #6918 Napisano 12 Czerwca 2019 To trzeba zmienić regulamin na forum i będziemy mogli pokazywać podróbki W takim razie bransolete jubieele od strapcode do Seiko też należy uznać za podróbkę mimo, że oryginałowi seiko do strapcode trochę brakuje. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6919 Napisano 12 Czerwca 2019 Ty tak na poważnie?Czytałeś regulamin?Skoro się zarejestrowałeś to przyjąłeś warunki i zasady panujące na forum.Podróbką mówimy stanowczo NIE!Mnie absolutnie nic nie boli, tylko dla mnie kradzież nie jest dobrym wyczuciem smaku. Na poważnie ... Na żarty ...Jak sobie życzysz W kwestii podróbek to trudno to tak nazwać skoro nie ma odpowiednika w oryginale a jedyne do czego można się czepić to umieszczanie logo (a i tu nie wiadomo jak to jest dodane z Casio).Proponuję zakończyć tą dyskusje bo do niczego konstruktywnego raczej nie doprowdzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #6920 Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Bransoleta z strapcode nie udaje Seiko i nie podszywa się pod nazwę http://www.patentadesign.com/gallery/casio-g-shock-watch-design-patent.htmlMogli na bezelu napisać jak inni S-Shock lub sam Shock jak Timex Tylko wtedy by nikt nie kupił Edytowane 12 Czerwca 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6921 Napisano 12 Czerwca 2019 To trzeba zmienić regulamin na forum i będziemy mogli pokazywać podróbki No to zmieniajmy.Ważne, aby fotkę opisać, że to podróbka i tyle. Jeśli na oryginały są chore ceny, to chinole przychodzą z pomocą. I słusznie! :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4491 #6922 Napisano 12 Czerwca 2019 Oryginał 550-660 w zależności od koloru, chinol podróbka 400, ładna mi pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #6923 Napisano 12 Czerwca 2019 Już to widzę w dziale "śfajcarów", te wszystkie Rolki, Tudory i Omegi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6924 Napisano 12 Czerwca 2019 Jeśli na oryginały są chore ceny, to chinole przychodzą z pomocą. I słusznie! :-)W omawianym przypadku nie ma oryginalnego odpowiednika zatem "chinole" wypełniają brakującą luke.Oryginał 550-660 w zależności od koloru ...Gdzie ? Daj namiar na oryginał do 5600/5610 a od ręki kupuje a te obecne wysyłam nieodpłatnie dla pierwszego lepszego potrzebującego (lub utylizuję). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2255 #6925 Napisano 12 Czerwca 2019 Chińczycy znaleźli już rozwiązanie tego problemu, zrobili inne napisy https://youtu.be/hSu-w0zn_k8?t=58 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach