Burns 4489 #8126 Napisano 31 Stycznia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #8127 Napisano 31 Stycznia 2020 Elegancki zegar, kawa na ładnej zastawie a dalszy efekt psuje gościu w bluzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #8128 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) forum dojebywaczy - pewnie, mogłem koszulę założyć do G i kawę na pkp zamówić - też by było źle Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #8129 Napisano 1 Lutego 2020 forum dojebywaczy ...I Kto to mówi W tym aspekcie to jesteś na forum profesorem, nie jeden płakał w dziale Seiko Marcin, luzik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8130 Napisano 1 Lutego 2020 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #8131 Napisano 1 Lutego 2020 (edytowane) Panowie czy ja gdzieś dostanę inne „gacie” do Casio gw m5610? Nie wiem czy części ze zwykłego kwadraciaka pasują.Chciałbym osiągnąć taki efekt: (Zdjęcie z sieci) Z góry dziękuje za pomoc:) Edytowane 1 Lutego 2020 przez robertn 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #8132 Napisano 1 Lutego 2020 Modele GW-M5610, GW-M5600, G-5600 i DW-D5600 są między sobą wymienne, inne mają inny rozmiar to uważaj aby się nie pomylić przy zamówieniu.Najlepiej z krainy czasu - https://www.kraina-czasu.pl/ - , gość jest wporzo i dość szybko działa, nawet jak musi ściągnąć coś z zibi.Pisz do niego bo na stronie nie wystawia, prędzej na allegro ale ściąga bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #8133 Napisano 1 Lutego 2020 Super, dzięki wielkie! 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #8134 Napisano 1 Lutego 2020 I Kto to mówi W tym aspekcie to jesteś na forum profesorem, nie jeden płakał w dziale Seiko Marcin, luzik już się pozbierałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #8135 Napisano 1 Lutego 2020 No i teraz ładnie. Nadzienie do naleśników aż ślinka cieknie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #8136 Napisano 3 Lutego 2020 Naleśniki mniam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17833 #8137 Napisano 4 Lutego 2020 Zielono mi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kufel112 #8138 Napisano 5 Lutego 2020 (edytowane) Zmiana ciuchów na metalowe.Mam i ja. Edytowane 5 Lutego 2020 przez kufel112 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8139 Napisano 5 Lutego 2020 Nie promujemy w oficjalnym wątku podróbek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kufel112 #8140 Napisano 6 Lutego 2020 Nie promujemy w oficjalnym wątku podróbek..To nie promocja.To radość użytkownika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8141 Napisano 6 Lutego 2020 Radość, nie radość, prezentujesz podrobione elementy, co jest sprzeczne z zasadami forum.Jak masz wielkie ciśnienie i musisz, to jest wątek o podróbkach Casio 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8142 Napisano 6 Lutego 2020 Wy panowie poważnie z tym promowaniem podróbek ??Nie jest to taki troche przerost formy nad trescia ?? Bo idąc tą droga to powinno sie negować wszystkie brazylijskie bezle i paski - i to jest dopiero hipoktyzja,bo zazwyczaj są same ochy i achy,a żadna duszyczka nie wspomniała o tym że by tej k..y nie promować. Z drugiej strony,jak tak by się uprzec,to powinno się negować wszystko co tuningowane - no bo czemu poprawiać fabryczny oryginał ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #8143 Napisano 6 Lutego 2020 Wy panowie poważnie z tym promowaniem podróbek ??Nie jest to taki troche przerost formy nad treścią ?? Bo idąc tą droga to powinno sie negować wszystkie brazylijskie bezle i paski - i to jest dopiero hipoktyzja,bo zazwyczaj są same ochy i achy,a żadna duszyczka nie wspomniała o tym że by tej k..y nie promować. Z drugiej strony,jak tak by się uprzeć,to powinno się negować wszystko co tuningowane - no bo czemu poprawiać fabryczny oryginał ?Było już o tym gadane... Choć z drugiej strony wcale bym się nie zdziwił jakby te z ali były robione w tej samej fabryce co oryginały. :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8144 Napisano 6 Lutego 2020 A ile stron temu ? Bo chciałbym zobaczyć do jakich wniosków doszli forumowicze.Chociaż,minimalny zarys podsumowań juz jest i pewnie nie jest przychylny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #8145 Napisano 6 Lutego 2020 Dżizas, znowu się zaczyna.Czego nie rozumiecie?Podróba to podróba i koniec tematu.Brazylijskie bezele i paski też!Ja nie słyszałem żadnych ochów i achów a ewentualne przemilczenie tematu przez forumowiczów aby nie robić gównoburzy.A prawda jest taka że pod przykrywką braku dostępności oryginalnych części próbuje się wmówić innym że taka podróba jest OK a podróbkarz czuje się tym usprawiedliwiony A całe te stalowe fejkowe gacie wyglądają jak qpa i w życiu bym tego nie założył na fajnego plasticzaka GWM, nie mówiąc o wstydzie pokazując to na forum zegarkowych gdzie walczy się z podróbami na każdym kroku i jest to wyraźnie zapisane w regulaminie forum.Dziwi mnie też podejście samego forum, w dziale Rolka za pokazywanie podrobionych elementów poleciały by ostrzeżenia, bany i wykluczania ale widać że marka Casio jest traktowana z przymrużeniem oka jako zegarki zabawkowe.Jak tak dalej pójdzie to będzie można cały dział Casio podpiąć pod dział chiński 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #8146 Napisano 6 Lutego 2020 (edytowane) A ile stron temu ? Bo chciałbym zobaczyć do jakich wniosków doszli forumowicze.Chociaż,minimalny zarys podsumowań juz jest i pewnie nie jest przychylny. Gdzieś w tych okolicach http://zegarkiclub.pl/forum/topic/124903-casio-do-kwadratu/page-346 Jak tak dalej pójdzie to będzie można cały dział Casio podpiąć pod dział chiński Spora cześć kostek jest robiona w Tajlandii więc sugeruję bardziej dział tajski niż chiński... Edit - albo może lepiej usunę ten fragment o Rolex'ie... dla spokojności Edytowane 6 Lutego 2020 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8147 Napisano 6 Lutego 2020 Dżizas, znowu się zaczyna.Czego nie rozumiecie?Podróba to podróba i koniec tematu.Brazylijskie bezele i paski też!Ja nie słyszałem żadnych ochów i achów a ewentualne przemilczenie tematu przez forumowiczów aby nie robić gównoburzy.A prawda jest taka że pod przykrywką braku dostępności oryginalnych części próbuje się wmówić innym że taka podróba jest OK a podróbkarz czuje się tym usprawiedliwiony A całe te stalowe fejkowe gacie wyglądają jak qpa i w życiu bym tego nie założył na fajnego plasticzaka GWM, nie mówiąc o wstydzie pokazując to na forum zegarkowych gdzie walczy się z podróbami na każdym kroku i jest to wyraźnie zapisane w regulaminie forum.Dziwi mnie też podejście samego forum, w dziale Rolka za pokazywanie podrobionych elementów poleciały by ostrzeżenia, bany i wykluczania ale widać że marka Casio jest traktowana z przymrużeniem oka jako zegarki zabawkowe.Jak tak dalej pójdzie to będzie można cały dział Casio podpiąć pod dział chiński tomaliusz,zaskocze Cię,ale ja się z tym i Tobą zgadzam - tez nie używam podróbek i staram sie ich unikać/choć części samochodowe juz pod to nie podchodzą/Bardziej mnie poruszył fakt ze kolega miał 4 posty,a potraktowany został,w mojej opinii,dość surowo.- słowo klucz ''surowo'' - nikt mu grzecznie tego nie wytłumaczył,tylko od razu dostał plaskacza,plus wybity ząb …. -choć,po przemyśleniach,..taki kubeł zimnej wody jest tez w porządku,ale dla starego wyjadacza z minimum 500 postów Żółtodziub sie obrazi i w realu będą złe opinie na nasz temat.A wszyscy tylko chcą dobrze - napisane bez ironii Gdzieś w tych okolicach http://zegarkiclub.pl/forum/topic/124903-casio-do-kwadratu/page-346 Spora cześć kostek jest robiona w Tajlandii więc sugeruję bardziej dział tajski niż chiński... Edit - albo może lepiej usunę ten fragment o Rolex'ie... dla spokojności Dzięki,nie znalazłbym napewno i gratuluje dobrej pamięci.Jak mogła ominąć mnie taka ostra konwersacja,nie wiem,ale ciesze się że jestem jej świadomy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #8148 Napisano 6 Lutego 2020 Sorry mrovka, ale żeby wiedzieć czy ten badziew pasuje jakąś wiedzę trzeba mieć o zegarku, więc tłumaczenie tego nieświadomką jest nietrafione. Gorsze, że potężny klub FB G-Shock Polska równie to toleruje i jeszcze swoje gacie przez głowę zdejmują, jak silesia custom wypuści jakieś przebieranie w odjechanym kolorze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8149 Napisano 7 Lutego 2020 Przepraszam Cię Burns,ale troche nie rozumie z tym tłumaczeniem ,,nieświadomką''Może czegość nie doczytałem na stronie 346 tego tematu,lub może coś zostało wycięte przez moderacje...Byłbym wdzięczny z priv z wyjaśnieniem Tak czy inaczej,reasumując jeżeli chodzi o mnie - podrabianych części i zegarków nie kupuje..i naprawdę strasznie znikoma ilość,jakichkolwiek przebieranek,wpada w mój gust. //mam na myśli zabawy forumowiczów//Ba,nawet na oryginalne wypusty ciężko mi czasem patrzeć - Ale przyznaje,wina lezy po stronie mojej psychiki,bo w G-Shock'u poprostu nie uznaje koperty plastikowej. //nie urażająć nikogo// 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #8150 Napisano 7 Lutego 2020 Każdy ma inne widać podejście, bo dla mnie metal w gshock, to próba wepchnięcia na salony i sztuczne podbijanie "prestiżu".A to tylko (choć fantastyczne) tanie zegarki dla mas... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach