eddi87 31277 #10676 Napisano 4 Czerwca 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #10677 Napisano 4 Czerwca 2021 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #10678 Napisano 4 Czerwca 2021 Haha.. Fakt.. Sorry Paweł. Patrząc na daty rejestracji, to trochę nielogiczne rozumowanie. Ale ja nie nam z tym problemów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #10679 Napisano 4 Czerwca 2021 Patrząc na daty rejestracji, to trochę nielogiczne rozumowanie. Ale ja nie nam z tym problemów Nie patrzę na daty, bo wiem, że byłeś pierwszy, bo prostu pomyliłem wasze nicki, myślałem że Pawłowi odpisuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #10680 Napisano 4 Czerwca 2021 5 godzin temu, eddi87 napisał(-a): Gbx100 w sklepie w pl nie spotkałem. Używka albo ebay. @p.r.p. Patryk przypomnij ten drugi MIPrince może komuś podejdzie, ten co jest u nas. Jakby ktoś reflektował, to tutaj "majom" https://tempusshop.pl/catalog/watches/casio/g_shock/casio_gbx_100_1e/ https://tempusshop.pl/catalog/watches/casio/g_shock/casio_gbx_100_2e/ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #10681 Napisano 4 Czerwca 2021 Różnią się kolorem? Bebechy te same?Czy one mają podświetlenie całego panelu od tyłu, czy jedynie LED "z narożnika"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #10682 Napisano 4 Czerwca 2021 31 minut temu, lucyfer napisał(-a): Różnią się kolorem? Bebechy te same? Czy one mają podświetlenie całego panelu od tyłu, czy jedynie LED "z narożnika"? Bebechy te same, po prostu ciuchy inne. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10683 Napisano 4 Czerwca 2021 Nie podobają mi się te nowe kostki. Jakieś takie... smartłoczowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #10684 Napisano 4 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Noodles napisał(-a): Nie podobają mi się te nowe kostki. Jakieś takie... smartłoczowe Coś w tym jest. Z zewnątrz bardzo fajne, a to co w środku już nie do końca. 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #10685 Napisano 5 Czerwca 2021 Też tak uważałem odkąd Casio wypuściło je na rynek. Stąd nigdy mi się nie spieszyło, żeby je nawet obejrzeć w sklepie. Co zresztą i tak nie było łatwe, bo ciągle ich w sklepach praktycznie nie było. Ogólnie byłem raczej mocno na nie. Ani wygląd, ani to jak mówicie, smartwatchowe menu kompletnie mnie nie interesowały, żeby nie powiedzieć, że nawet może odpychały. Minął rok, trafiła się okazja na olx, myślę, aaa kliknę, najwyżej od razu wystawię następnego dnia. 🤣 Ot, zapragnąłem zobaczyć tę kostkę w końcu na żywo. Taki był plan.Zobaczyłem, nowy wyświetlacz MIP, po prostu mnie powalił (a ja absolutnie nie jestem za negatywowymi LCD), wygoda (obłędnie miękki pasek), etc. Krótko, dziś jest najczęściej noszonym przeze mnie G. Tak się pozmieniało. 🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #10686 Napisano 5 Czerwca 2021 2 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Też tak uważałem odkąd Casio wypuściło je na rynek. Stąd nigdy mi się nie spieszyło, żeby je nawet obejrzeć w sklepie. Co zresztą i tak nie było łatwe, bo ciągle ich w sklepach praktycznie nie było. Ogólnie byłem raczej mocno na nie. Ani wygląd, ani to jak mówicie, smartwatchowe menu kompletnie mnie nie interesowały, żeby nie powiedzieć, że nawet może odpychały. Minął rok, trafiła się okazja na olx, myślę, aaa kliknę, najwyżej od razu wystawię następnego dnia. 🤣 Ot, zapragnąłem zobaczyć tę kostkę w końcu na żywo. Taki był plan. Zobaczyłem, nowy wyświetlacz MIP, po prostu mnie powalił (a ja absolutnie nie jestem za negatywowymi LCD), wygoda (obłędnie miękki pasek), etc. Krótko, dziś jest najczęściej noszonym przeze mnie G. Tak się pozmieniało. 🤣 Doskonale rozumiem ten mechanizm 😄Zarzekałem się, że nigdy nie kupię Romka - za duży, za wysoki, napewno niewygodny. A tymczasem już miesiąc na łapie i jest mega 🙂 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #10687 Napisano 5 Czerwca 2021 M5610 jest najmniejszy z całej puli. Choć dla mnie i tak spory. Te nowe to będą mi zapewne wychodzić poza łapsko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #10688 Napisano 5 Czerwca 2021 8 minut temu, lucyfer napisał(-a): M5610 jest najmniejszy z całej puli. Choć dla mnie i tak spory. Te nowe to będą mi zapewne wychodzić poza łapsko... Jakiś czas temu na forum powstał wątek "nadgarstkowy". Jeśli jesteś ciekaw jak dany model będzie wyglądał na konkretnej łapie to napisz tam. Może akurat ktoś będzie miał podobny nadgarstek do Twojego i zegarek, który cię interesuje. 1 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10689 Napisano 5 Czerwca 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15775 #10690 Napisano 5 Czerwca 2021 18 godzin temu, lucyfer napisał(-a): Patrząc na daty rejestracji, to trochę nielogiczne rozumowanie. Ale ja nie nam z tym problemów Zero spiny kolego z Piekieł 😈 A daty rejestracji mogą być mylące 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #10691 Napisano 5 Czerwca 2021 Ja bez spiny, choć daty są jednoznaczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15775 #10692 Napisano 5 Czerwca 2021 Zmiana zegarka - okoliczności bez zmian 😈 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #10693 Napisano 5 Czerwca 2021 4 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Zmiana zegarka - okoliczności bez zmian 😈 do wieczora to można jeszcze pare zegarków bez zmiany okoliczności przetestować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66264 #10694 Napisano 5 Czerwca 2021 Ja bez spiny, choć daty są jednoznaczne No nie zawsze są takie jednoznaczne. Louis był tutaj na Forum dużo wcześniej, tylko pod innym nickiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15775 #10695 Napisano 5 Czerwca 2021 (edytowane) 10 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): No nie zawsze są takie jednoznaczne. Louis był tutaj na Forum dużo wcześniej, tylko pod innym nickiem. Po 10000 plusów musi być reset, bo gupio to potem wygląda 😈 Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Louis Cypher 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66264 #10696 Napisano 5 Czerwca 2021 Po 10000 plusów musi być reset, bo gupio to potem wygląda Zastanawiałem się, co się stało. No to powiedzmy, że jakąś odpowiedź już mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9007 #10697 Napisano 5 Czerwca 2021 Dziś kosteczka. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10698 Napisano 5 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Zastanawiałem się, co się stało. No to powiedzmy, że jakąś odpowiedź już mam. Pewnie spina z jakims modem. Zauważyłem, że ci potrafią być nerwowi 😂 i cyk zdjęcie sikora co by się nie podkładać! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15775 #10699 Napisano 5 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Noodles napisał(-a): Pewnie spina z jakims modem. Zauważyłem, że ci potrafią być nerwowi 😂 i cyk zdjęcie sikora co by się nie podkładać! Nerwowi i na żartach się nie znajo 🙃 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #10700 Napisano 5 Czerwca 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach