Gość Noodles #11001 Napisano 4 Lipca 2021 Nie no jaszka, w zegarkach zawsze można drożej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #11002 Napisano 4 Lipca 2021 Nawiązując do ceny najdroższy G to MRG-G2000BL-9A? Nie pytam o złote limitki 300szt co były lub inne "pojedyncze" wypusty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11003 Napisano 4 Lipca 2021 @eddi87 Bruce Lee nie był najdroższy - jego cena w PL to bodajże 17k z tego co kojarzę - na pewno w granicy 4k USD. Problem był z dostępnością - 1 szt Zresztą ten zegarek jest właśnie limitowany do 300 szt na cały świat. Droższego MRG masz choćby G2000HA -1ADR - tutaj detal to 7.4k USD - na chwile obecną na wyprzedaży w TT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11004 Napisano 4 Lipca 2021 (edytowane) Godzinę temu, MShR napisał(-a): @eddi87 Bruce Lee nie był najdroższy - jego cena w PL to bodajże 17k z tego co kojarzę - na pewno w granicy 4k USD. Problem był z dostępnością - 1 szt Zresztą ten zegarek jest właśnie limitowany do 300 szt na cały świat. Droższego MRG masz choćby G2000HA -1ADR - tutaj detal to 7.4k USD - na chwile obecną na wyprzedaży w TT ... za tyle to bym se trzepną Rolexa Submarine Edytowane 4 Lipca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #11005 Napisano 4 Lipca 2021 949zł. Ciekawostka,metalowy o ring został wzmocniony względem wcześniejszych wersji i jest mnie podatny na zarysowania.https://kaktus24.pl/product-pol-18086-Zegarek-meski-Casio-G-SHOCK-GBX-100-1-Limited-Edition-Digital-Bluetooth-Moonphase-G-LIDE.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15759 #11006 Napisano 4 Lipca 2021 6 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Ależ proszzz bardzz.. Właśnie dziś ją założyłem do pracy. Zobaczymy jak będzie cena nowej kostki MRG. A od twojego tytana jest chyba jeszcze droższa ta nowa kostka w kolorach tęczy 🤮 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11007 Napisano 4 Lipca 2021 Zobaczymy jak będzie cena nowej kostki MRG. A od twojego tytana jest chyba jeszcze droższa ta nowa kostka w kolorach tęczy 🤮Ta kostka MRG to wygląda póki co dla mnie słabo na tych przeciekach. I piszę to ja, fan kostek, a zwłaszcza GW-5000. 🤣Co do tej wersji lpg+ to również.. 🤮 🤮 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #11008 Napisano 4 Lipca 2021 Ten tytan powyżej to taka trochę bajaderka wśród kostek. Coś na zasadzie: "- Trochę nam części tytanowych na zakładzie zostało, jako zamienne raczej tyle ich się nie sprzeda. Co robimy?- Szefie, a może zrobimy jakiegoś ulepa, jakiś taki wykręt kolorystyczny, że ludzie pomyślą, że to taka awangarda, że zaczną kupować, jakbyśmy to celowo stworzyli. Co szef na to?- Noooo, młody, będą z Ciebie ludzie! Daj na produkcję te części, co zostały i niech coś z tego ulepią." 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #11009 Napisano 4 Lipca 2021 7 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Ależ proszzz bardzz.. Właśnie dziś ją założyłem do pracy. I nie wystaje spod alby nie musisz stułą przysłaniać c'nie? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11010 Napisano 4 Lipca 2021 I nie wystaje spod alby nie musisz stułą przysłaniać c'nie? A żeś przyebau Piotruś.. 🤦♂️ EPWA - tu pracuję.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #11011 Napisano 4 Lipca 2021 9 minut temu, p.r.p. napisał(-a): EPWA - tu pracuję.. Dobra dobra... winni się tłumaczą 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11012 Napisano 4 Lipca 2021 Tiaaa.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15759 #11013 Napisano 4 Lipca 2021 19 minut temu, Daito napisał(-a): Dobra dobra... winni się tłumaczą 🤣 A piwni? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #11014 Napisano 4 Lipca 2021 30 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): A piwni? A piwni nie muszą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11015 Napisano 5 Lipca 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #11016 Napisano 5 Lipca 2021 Czy to błąd, że bond? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11017 Napisano 5 Lipca 2021 Ja bym widział brązową skórę z nogi strusia, najlepiej lakierowaną. oczywiście żartuję 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11018 Napisano 5 Lipca 2021 I ponownie się ogłaszam - gdyby ktoś poszukiwał bransy, ale tym razem tej ryflowanej (v1) - proszę o wiadomość - jak zwykle do oddania po kosztach 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #11019 Napisano 5 Lipca 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15759 #11020 Napisano 6 Lipca 2021 Plastik is fantastik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11021 Napisano 6 Lipca 2021 2 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): Plastik is fantastik piżamowy zegarek - znaczy w piżamie się nie jeździ bo głupio to wygląda !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirobak 11 #11022 Napisano 6 Lipca 2021 Witam wszystkich. Pisałem w tym wątku https://zegarkiclub.pl/forum/topic/197810-mocny-zegarek-codzienny/ No i stało się, mam i ja to cudo a Mako idzie na OLX Teraz już wiem, że zawsze chciałem mieć G-shocka tylko nie zdawałem sobie z tego sprawy. 😀 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #11023 Napisano 6 Lipca 2021 43 minuty temu, Mirobak napisał(-a): Witam wszystkich. Pisałem w tym wątku https://zegarkiclub.pl/forum/topic/197810-mocny-zegarek-codzienny/ No i stało się, mam i ja to cudo a Mako idzie na OLX Teraz już wiem, że zawsze chciałem mieć G-shocka tylko nie zdawałem sobie z tego sprawy. 😀 Witamy w kółeczku a raczej kwadracie i jak wrażenia?? To wiesz trzeba zacząć kombinować jakąś kostkę w plastiku do kompletu gdyby Ci się łapka zmęczyła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirobak 11 #11024 Napisano 6 Lipca 2021 Godzinę temu, Noodles napisał(-a): Witamy w kółeczku a raczej kwadracie i jak wrażenia?? To wiesz trzeba zacząć kombinować jakąś kostkę w plastiku do kompletu gdyby Ci się łapka zmęczyła Zegarek jest świetny, wcale nie taki ciężki i bardzo dobrze układa się na nadgarstku, fajna do wyregulowania obwodu bransoleta. Wolałbym gdyby cały był ze szczotkowanej stali, bez tak dużego połysku, ale i tak jest OK. Minus- ślady po palcach po każdym dotknięciu. No i faktycznie wygląda na łatwy do porysowania, ale jak ktoś tu napisał, doda mu to tylko charakteru 😀 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #11025 Napisano 6 Lipca 2021 Godzinę temu, Mirobak napisał(-a): Zegarek jest świetny, wcale nie taki ciężki i bardzo dobrze układa się na nadgarstku, fajna do wyregulowania obwodu bransoleta. Wolałbym gdyby cały był ze szczotkowanej stali, bez tak dużego połysku, ale i tak jest OK. Minus- ślady po palcach po każdym dotknięciu. No i faktycznie wygląda na łatwy do porysowania, ale jak ktoś tu napisał, doda mu to tylko charakteru 😀 A jak już nadmiar "charakteru" zacznie przeszkadzać to zawsze można wymienić bezel. 1 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach