Paulus57 127874 #14801 Napisano 26 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5989 #14802 Napisano 28 Marca Podpowiedzcie koledzy Czy bransoleta do GW-B5600BC-1BER będzie pasowała do GW 5000? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #14803 Napisano 28 Marca Godzinę temu, pbozek75 napisał(-a): Podpowiedzcie koledzy Czy bransoleta do GW-B5600BC-1BER będzie pasowała do GW 5000? Tak, jak najbardziej, końcówki są takie same od strony koperty. Trzeba się tylko trochę nagimnastykować, ponieważ część końcówki nachodzi na zakręcany dekiel i pręży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18633 #14804 Napisano 28 Marca Godzinę temu, pbozek75 napisał(-a): Podpowiedzcie koledzy Czy bransoleta do GW-B5600BC-1BER będzie pasowała do GW 5000? Tak tylko weź pod uwagę, że kolor bransolety i koperty będą sie dwlikatnie różnić 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5989 #14805 Napisano 28 Marca (edytowane) 13 minut temu, TomG80 napisał(-a): Tak, jak najbardziej, końcówki są takie same od strony koperty. Trzeba się tylko trochę nagimnastykować, ponieważ część końcówki nachodzi na zakręcany dekiel i pręży. Tomku, a czy da się przy zachowaniu ostrożności nie porysować koperty i dekla? Tego tylko się boję Edytowane 28 Marca przez pbozek75 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #14806 Napisano 28 Marca Tomku, a czy da się przy zachowaniu ostrożności nie porysować koperty i dekla? Tego tylko się bojęSądzę, że tak, kwestia doświadczenia, wprawnej ręki i dobrego narzędzia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5989 #14807 Napisano 28 Marca Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź Jak będę miał spróbuję się przymierzyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52144 #14808 Napisano 29 Marca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #14809 Napisano 30 Marca 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #14810 Napisano 31 Marca Aż strach otwierać Sent from my SM-N976B using Tapatalk 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5989 #14811 Napisano 2 Kwietnia Nówka za 6 stów czyli w cenie jaką chcą za samą bransoletę Ale nieważne Sam nie wiem czy ją przekładać do gw5000 którego boję sie uszkodzić i chyba nie chcę sp.... jego oryginalności czy zostawić na tym ciemnym zbóju? bo szczerze powiedziawszy bardzo mi się podoba jego surowy wygląd Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoBo 97 #14812 Napisano 2 Kwietnia 2 godziny temu, pbozek75 napisał(-a): Nówka za 6 stów czyli w cenie jaką chcą za samą bransoletę Ale nieważne Sam nie wiem czy ją przekładać do gw5000 którego boję sie uszkodzić i chyba nie chcę sp.... jego oryginalności czy zostawić na tym ciemnym zbóju? bo szczerze powiedziawszy bardzo mi się podoba jego surowy wygląd Z wszystkich moich G - tego lubię najbardziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27739 #14813 Napisano 2 Kwietnia Sądzę, że tak, kwestia doświadczenia, wprawnej ręki i dobrego narzędzia.Przekładałem i nic nie porysowałem, a bransoleta jest wprost stworzona do niego. Przy okazji, też kupiłem kostkę 5600 dla bransy i ją sprzedałem na pasku. Z tym, że kupiłem orginalny pasek do niej, a ten co był przy 5000, zostawiłem dla siebie. Jest różnica w miękkości pasków i ten od 5000 jest bardziej elastyczny niż taki od GWB5600.I jeszcze jedno, bezel od zegarka jest odrobinę bardziej matowych niż bransoleta, ale widać to dopiero jak się patrzy w słońcu. Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18633 #14814 Napisano 2 Kwietnia (edytowane) 6 godzin temu, pbozek75 napisał(-a): Nówka za 6 stów czyli w cenie jaką chcą za samą bransoletę Ale nieważne Sam nie wiem czy ją przekładać do gw5000 którego boję sie uszkodzić i chyba nie chcę sp.... jego oryginalności czy zostawić na tym ciemnym zbóju? bo szczerze powiedziawszy bardzo mi się podoba jego surowy wygląd Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka miałem ten model ale jak moje oczy są dobre tak czytelność tego wyślwietlacza delikatniemówiąc jest średnia. Dopiero stalowy GMW 5000 z STNem to rozwiązał ale tam z kolei nieruchome są ogniwa 1sze bransy... Najpepszy jest imperator jak dla mnie i to na pasku i jak @Miszkolc napisał, bransa różni się delikatnie odcieniem od koperty imperatora mi to akurat przeszkadzało. Z nowości ostatnio pojawił się imperator w negatywie ale wyświetlacz niestety z tych tańszych: Edytowane 2 Kwietnia przez Funky_Koval 3 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63059 #14815 Napisano 2 Kwietnia Tak to jest z młodymi 🤗🤗🤗 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5989 #14816 Napisano 2 Kwietnia Zrobię jak piszecie, gw5000 zostanie na ori pasku a 5600 na swojej bransolecie i dzięki przemyśleniom mam 2 kostki A na wyświetlaczu 5600 wszystko widzę, mam okulary progresywneWysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek34011 146 #14817 Napisano 3 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #14818 Napisano 3 Kwietnia Już z nową baterią Sent from my SM-N976B using Tapatalk 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6457 #14819 Napisano 3 Kwietnia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63059 #14820 Napisano 3 Kwietnia Godzinę temu, Czwarty Ząb napisał(-a): Już z nową baterią Sent from my SM-N976B using Tapatalk Świetny, gdzieś takiego ustrzelił??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #14821 Napisano 3 Kwietnia Prosto z Japonii. Finalnie cena była niższa niż za uszkodzone i wytarte na Ebayach. No i jest na metalowej bransie a nie na pasku wiec to dodatkowy plus. Ciekawe kiedy łączenie bransy się złamie? Z tego co wiem to Casio Film są zegarkami z "wyrokiem". Predzej czy pozniej najzwyczajniej pękają. Nie do naprawy a zastępczych pasków a tym bardziej bransolet już prawie nie ma. A jak są to prawie tak drogie jak same zegarki. Chciałbym jeszcze ustrzelić FS-00 no i najlepszy z serii film FS-10Sent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #14822 Napisano 3 Kwietnia Prosto z Japonii. Finalnie cena była niższa niż za uszkodzone i wytarte na Ebayach. No i jest na metalowej bransie a nie na pasku wiec to dodatkowy plus. Ciekawe kiedy łączenie bransy się złamie? Z tego co wiem to Casio Film są zegarkami z "wyrokiem". Predzej czy pozniej najzwyczajniej pękają. Nie do naprawy a zastępczych pasków a tym bardziej bransolet już prawie nie ma. A jak są to prawie tak drogie jak same zegarki. Chciałbym jeszcze ustrzelić FS-00 no i najlepszy z serii film FS-10Sent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #14823 Napisano 3 Kwietnia Prosto z Japonii. Finalnie cena była niższa niż za uszkodzone i wytarte na Ebayach. No i jest na metalowej bransie a nie na pasku wiec to dodatkowy plus. Ciekawe kiedy łączenie bransy się złamie? Z tego co wiem to Casio Film są zegarkami z "wyrokiem". Predzej czy pozniej najzwyczajniej pękają. Nie do naprawy a zastępczych pasków a tym bardziej bransolet już prawie nie ma. A jak są to prawie tak drogie jak same zegarki. Chciałbym jeszcze ustrzelić FS-00 no i najlepszy z serii film FS-10Sent from my SM-N976B using Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #14824 Napisano 3 Kwietnia O widzę, że coś poszło nie tak z wrzucaniem posta Sent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5989 #14825 Napisano 5 Kwietnia Ciężko zrobić mu zdjęcie Chyba najwygodniejszy Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach