tommly 11897 #151 Napisano 1 Grudnia 2015 To fakt, mogłaby być szersza za uszami, a nie zwężająca się. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #152 Napisano 1 Grudnia 2015 Co fakt to fakt, do 6900 mogła by być nieco szersza. Na ręku jednak nie odczuwa się jakiegoś dyskonfortu wizualnego gdyż tego tak nie widać.Moim zdaniem zegarek ładniej wygląda na branzolecie i nosi sie go znacznie wygodniej. Pasek dość mocno odstawał od nadgarstka tuż przy kopercie a branzoleta lepiej dopasowywuje się i przylega do niego co jest też dużym plusem. Pozatym jakbym teraz nie machał ręką to po opuszczeniu jej zegarek zawsze opada swobodnie na nadgarstek na właściwe miejsce, z paskiem było tak że praktycznie za każdym razem musiałem go poprawiać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #153 Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Najwygodniejsze DW-6900 jakie zrobiłem Podkładki od DW-002 (moduł i koperta też) i pasek od DW-9052. Z paskiem od DW-002 także świetnie leżał na nadgarstku. Oryginalne paski od DW-6900 odstają mi bardzo od nadgarstka, bo mam raczej nie duży. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez dapayk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #154 Napisano 2 Grudnia 2015 No no no bardzo ciekawy mod gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #155 Napisano 2 Grudnia 2015 Dzięki śliczne. Trochę już ich zrobiłem, z każdym ciężko mi się rozstać ale jeszcze bardziej cieszą mnie na czyimś nadgarstku Tutaj lepiej widać jak leży taki hybrydowy 6900, na prawdę wygodna sprawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #156 Napisano 3 Grudnia 2015 Dziś taki modzik DW-069: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #157 Napisano 3 Grudnia 2015 dapayk, pooglądałem sobie Twoją galerię. No chylę mój cylinder!... Nie dość, że świetnie Ci to wychodzi, to jeszcze chyba świetnie się przy tym bawisz. Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #158 Napisano 3 Grudnia 2015 Też uważam,że niezła robota galeria fajna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #159 Napisano 3 Grudnia 2015 Dziękuję Panowie, Wasze opinie są dla mnie najcenniejsze. Te na plus i te na minus oczywiście W końcu forum mocno tematyczne, to i zdania/gusta wysublimowane Idzie mi coraz lepiej, choć błędów nie ominąłem. Xenocratex, bawię się przy tym, tak jak napisałeś świetnie, bo to takie modelarstwo użytkowe, a stary ze mnie modelarz Trochę moich znajomych nosi moje G-shocki, także radość mam podwójną Postaram się dodawać moje prace do galerii regularnie, zdjęcia robię od niedawna . Z rok się zbierałem, żeby coś powrzucać tu na forum, ale zawsze sobie mówiłem "zrobię fotki następnego i wrzucę na forum", zamiast to po prostu zrobić Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #160 Napisano 6 Grudnia 2015 Dzisiejszy ulepek: Reszta poczeka na części 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #161 Napisano 8 Grudnia 2015 Z lepszego aparatu fotka i na nadgarstku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2264 #162 Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) . Edytowane 24 Lipca 2017 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #163 Napisano 8 Grudnia 2015 Casio Tour 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #164 Napisano 8 Grudnia 2015 Fajny temat, nawet mnie zainspirował do poszukania fotek dwóch moich "ex" z tej serii: 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #165 Napisano 8 Grudnia 2015 jagr, fajny ten 6600 Fox Fire, G w podświetlaniu sam robiłeś, czy taki był? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #166 Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Właściwie to był DW-6630, tylko z amputowanymi bullbarsami i zmienionym ubrankiem na czarne (w oryginale był żółty). Literka G w podświetleniu "fabryczna" Edytowane 8 Grudnia 2015 przez jagr 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7223 #167 Napisano 9 Grudnia 2015 Z lepszego aparatu fotka i na nadgarstku: dapayk - to pierwsza wersja tego modelu, która do mnie przemawia Moim zdaniem świetne 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #168 Napisano 9 Grudnia 2015 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #169 Napisano 9 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #170 Napisano 9 Grudnia 2015 dapayk - to pierwsza wersja tego modelu, która do mnie przemawia Moim zdaniem świetne Dzięki śliczne Dziś zamieszczę fotki z warsztatu, bo składam kolejnego. Bardzo fajne te Wasze GW-6900 Panowie, chyba zaczynam poważnie chorować na takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #171 Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) No i człowiek się naooglądał sześćdziewięćsetek, i musiał jakąś zanabyć... Edytowane 11 Grudnia 2015 przez jagr 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #172 Napisano 11 Grudnia 2015 Dobra wersję wybrałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #173 Napisano 11 Grudnia 2015 Dzięki. Nie jestem zwolennikiem lakierowanych G, ale ten akurat prezentuje się nieźle. 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapayk 2 #174 Napisano 13 Grudnia 2015 Nowy w galerii, stary i już sprzedany z kolekcji. Kolega oddał na mały facelifting 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #175 Napisano 16 Grudnia 2015 Ktoś może coś napisać odnośnie DW 6630D ? Jakaś nowsza wersja 6600 ? Spodobał mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach