Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PiterM

NOWE mechanizmy Panerai! 10 dni rezerwy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Albo taki turbilion... cóż za doskonale ascetyczna forma jak na tą komplikację!

Calibre_P2005.jpg

Czy chrono na jednym przycisku...

Calibre_P2004.jpg

Panerai... so much more than just a watch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co Ty, jeśli to jest forma ascetyczna, to pewnie ulubiony wóz raperów Hummer też jest dla Ciebie ascetyczny! Jak dla mnie troche potworny - najbardziej wkurzające są te wypolerowane fazy dookoła mostków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie troche potworny - najbardziej wkurzające są te wypolerowane fazy dookoła mostków.

Wlasnie polerowane fazy nadaja perfekcyjny wyglad. W koncu beda to ladne zegarki, pod warunkiem, ze zalozy sie tarcza do nadgarstka. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lekko [OT] szczerze powiem, że zaczynam przekonywać się do paneraia. z początku odrzucała mnie ta marka ze względu na bezczelne :) wykorzystanie jej w straszliwych, sieczkowatych, hollywoodzkich gniotach, ale -- prejudice aside -- to jest kawał designu. mój faworyt to luminor marina. piękny!

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w wygaszaczu. I niestety, chyba na tym bede musial poprzestac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ak dla mnie troche potworny - najbardziej wkurzające są te wypolerowane fazy dookoła mostków.

Ale na dłuższą metę praktyczne. Poza tym na tych grafikach wszystko jest festyniarsko przejskrawione.

Nie jestem "paneraikiem", ale podoba mi się sposób nawiązania do image firmy - szczególnie w P.2003

Z początku odrzucała mnie ta marka ze względu na bezczelne :) wykorzystanie jej w straszliwych, sieczkowatych, hollywoodzkich gniotach,

Na spotkaniu podstolika oglądaliśmy z Irkowego laptopa kawałek takiego filmu z Panerai - ale hollywoodzki to on raczej nie był :)

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne te Paneraie - co więcej mam zgodę żony :lol:

Ostatnio chciałem nabyć PAM 098 i dalej chcę ale ten pierwszy radiomir 10 dni jest jeszcze lepszy kiedy będzie na rynku no i podejrzewam ze cena mnie obali z nóg.

Możecie jakoś pomóc w kupnie mnie interesują dwa (teraz już trzy) modele PAM 098, PAM 233 a najbardziej ten u góry - mogę trochę poczekać bo sobie nabyłem własnie jaegera z tym że mówią że paneraie drożeją

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.