oszolom 25697 #6676 Napisano 31 Sierpnia w końcu normalny zegarek. ugotowałem się na urlopie z nieczytelnym dżiszokiem. 10 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64176 #6677 Napisano 31 Sierpnia Ten jest czytelny 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6678 Napisano 1 Września 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mst 413 #6679 Napisano 2 Września W stali, uratowany z niebytu odwdzięcza się równym chodem....😎 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3354 #6680 Napisano 2 Września (edytowane) 🙂 Edytowane 2 Września przez ireo pośpiech 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6681 Napisano 2 Września kiedyś myślałem, że za niego przepłaciłem już tak nie myślę. i go uwielbiam. 10 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6682 Napisano 3 Września 7 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzysztofMD68 49 #6683 Napisano 4 Września 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6684 Napisano 5 Września 8 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6685 Napisano 7 Września youngtimer 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6686 Napisano 8 Września DDR spacewatch 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64176 #6687 Napisano 8 Września 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129593 #6688 Napisano 9 Września 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3354 #6689 Napisano 9 Września 12 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Piękna ta tarcza. 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129593 #6690 Napisano 9 Września 18 minut temu, ireo napisał(-a): Piękna ta tarcza. Dziękuję, tez bardzo mi się spodobała. Ale dałem za niego kilka lat temu 500 zł i chyba przepłaciłem. Tak, czy inaczej, nie żałuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3354 #6691 Napisano 9 Września 16 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Dziękuję, tez bardzo mi się spodobała. Ale dałem za niego kilka lat temu 500 zł i chyba przepłaciłem. Tak, czy inaczej, nie żałuję. To zależy. Jako "zwykły człowiek" zapewne "przepłaciłeś", jako zegarkowy freak raczej nie. Mnie by kusiło, żeby w tym zegarku reanimować wszystko poza tarczą. Wtedy to dopiero byś "przepłacił". 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129593 #6692 Napisano 9 Września 31 minut temu, ireo napisał(-a): To zależy. Jako "zwykły człowiek" zapewne "przepłaciłeś", jako zegarkowy freak raczej nie. Mnie by kusiło, żeby w tym zegarku reanimować wszystko poza tarczą. Wtedy to dopiero byś "przepłacił". Nie znam się na wintydżach i ich cenach. Ogólnie to jednak mój ulubiony "zabytek" zegarkowy. Nawet koperta nie wygląda źle. Na plus też wielkość koperty, bo ma 37 mm, co na tamte czasy normą nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6693 Napisano 10 Września 16 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Nie znam się na wintydżach i ich cenach. Ogólnie to jednak mój ulubiony "zabytek" zegarkowy. Nawet koperta nie wygląda źle. Na plus też wielkość koperty, bo ma 37 mm, co na tamte czasy normą nie było. Przepłaciłeś, co tu kłamać :D. Ale jest ładny i ładnie zachowany. Podoba Ci się. O to chodzi. Miałem sporo zegarków, za które przepłaciłem. Większość została i nie żałuję przepłacenia. Dziś taki, za którego "niedopłaciłem" 5 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66277 #6694 Napisano 12 Września 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 70510 #6695 Napisano 12 Września 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6696 Napisano 14 Września wojak z wibrysami 4 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6266 #6697 Napisano 14 Września Całą niedzielę enigmatyczny weteran: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6698 Napisano 15 Września z gołom babom 2 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #6699 Napisano 15 Września 1 godzinę temu, oszolom napisał(-a): z gołom babom Ło, dowiedziałem się czegoś. Znam te obrazki, chyba z lat 70, gdzie treść zmienia się zależnie od kąta patrzenia, ale na tarczy zegarka to dla mnie nowość. pozdrawiam Narfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25697 #6700 Napisano 15 Września 1 godzinę temu, Narfas napisał(-a): Ło, dowiedziałem się czegoś. Znam te obrazki, chyba z lat 70, gdzie treść zmienia się zależnie od kąta patrzenia, ale na tarczy zegarka to dla mnie nowość. pozdrawiam Narfas Widać, że ktoś to sobie zrobił samemu, indeksy flamastrem. Ale widziałem podobne wynalazki, więc może garażowa produkcja. Mam taką ruhlę z normalniejszą, rzemieślniczą tarczą. Pewnie jutro wrzucę, jak znajdę. 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach