szwed 1069 #876 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Słabo widać na zdjęciu ale chyba kolejna malowanka. Edytowane 3 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #877 Napisano 3 Listopada 2016 Kolego @radekvintage niepotrzebny sarkazm.,Nikt tu się nie raduje z tego ,że zostałeś "skaleczony" na kilka,kilkanaście czy kilkadziesiąt tysi .,Przeciwnie mnie szkoda tych zegarków ,które zostały bezpowrotnie zniszczone przez wytwórców tej galanterii.,Twoje pieniądze są do odzyskania ,masz kwity co jest w tym wypadku bardzo mądrym posunięciem.,Pisz do sprzedawców ,walcz i odzyskuj swoje., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #878 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Akurat ten który pokazałem ma tarczy ma 21, a na mechanizmie też 21:), tyle tylko ze tu jest Felsa 690, a u kolegi 1560... Edytowane 3 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #879 Napisano 3 Listopada 2016 Na Twojej tarczy jest 21 kamieni, na mechanizmie 25....( Felsa cal. 1560 posiadala 17, 21, 25, i 30 kamieni) Na tarczy 21 na mechanizmie 21. Chyba ze na lekcjach z angielskiego akurat wtedy chory bylem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #880 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Akurat ten który pokazałem ma tarczy ma 21, a na mechanizmie też 21:), tyle tylko ze tu jest Felsa 690, a u kolegi 1560... :DNa tarczy 21 na mechanizmie 21. Chyba ze na lekcjach z angielskiego akurat wtedy chory bylem? Tu masz racje! Ale i tak szkoda tych zegarków! Edytowane 3 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #881 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Na tarczy 21 na mechanizmie 21. Chyba ze na lekcjach z angielskiego akurat wtedy chory bylem?Pomylilem się w pisaniu, juz poprawilem, nawet pw do kolegi @szwed napisalem by cytowany moj post edytował, sarkazm niepotrzebny.... Edytowane 3 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #882 Napisano 3 Listopada 2016 http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Felsa_1560 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #883 Napisano 3 Listopada 2016 I co? ..( Felsa cal. 1560 posiadala 17, 21, 25, i 30 kamieni) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #884 Napisano 3 Listopada 2016 Taki zegarek vintage miałem dziś na ręce.Zanim spece zauważą, wiem że sekundnik jest nieoryginalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #885 Napisano 3 Listopada 2016 I co? I nic. Wychodze z firmy i jade do domu na obiad. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #886 Napisano 3 Listopada 2016 Nosiłem taki przedwczoraj... 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #887 Napisano 3 Listopada 2016 Co by nie mówił prawie każdy Speede to przepiękna klasyka! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #888 Napisano 3 Listopada 2016 I nic. Wychodze z firmy i jade do domu na obiad. Smacznego , popatrz na zegarek byś się nie spóżnił 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #889 Napisano 4 Listopada 2016 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #890 Napisano 6 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #891 Napisano 6 Listopada 2016 Oldschoolowe 7750 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #892 Napisano 7 Listopada 2016 cd. 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #893 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Dość słabo pomalowana tarcza....Też z Amsterdamu ? Edytowane 7 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #894 Napisano 7 Listopada 2016 cd. IMG_0450.JPGCo tam w środku siedzi?Może Landeron 187? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #895 Napisano 7 Listopada 2016 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #896 Napisano 7 Listopada 2016 Dość słabo pomalowana tarcza....Też z Amsterdamu ? Ja bym raczej obstawiał "ścianę wschodnia". Przedmieścia Lublina? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #897 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Co tam w środku siedzi?Może Landeron 187?vj 7734Jeśli chodzi o Maty to też z Lublina Edytowane 7 Listopada 2016 przez arekor 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #898 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Ja bym raczej obstawiał "ścianę wschodnia". Przedmieścia Lublina?W takim razie gratuluję nabytków, jak to mawiają koledzy -'niech się noszą" P.S Nie myślaleś o zalozeniu tematu, taki dydaktyczny-" Moje składaki, czyli jak kupic buble i mieć z tego radość" ? Edytowane 7 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #899 Napisano 7 Listopada 2016 W takim razie gratuluję nabytków, jak to mawiają koledzy -'niech się noszą" P.S Nie myślaleś o zalozeniu tematu, taki dydaktyczny-" Moje składaki, czyli jak kupic buble i mieć z tego radość" ?Marek mój przyjacielu - nie ładnie, dał bym Ci minusa gdyby były 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #900 Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Paweł, poczytaj posty kolegi, na miłe slowa ( nie tylko moje ) ze nakupił bubli ( a raczej go oszukano) reaguje jak powyzej- nonszalancją...Wiec co mozna innego napisać?, jak tylko pogratulować.....Nie. To jestkolekcja po dziadku znaleziona przez przypadek na strychu u wujka ktory na stale mieszka w Stanach ))) Kolego @radekvintage niepotrzebny sarkazm.,Nikt tu się nie raduje z tego ,że zostałeś "skaleczony" na kilka,kilkanaście czy kilkadziesiąt tysi .,Przeciwnie mnie szkoda tych zegarków ,które zostały bezpowrotnie zniszczone przez wytwórców tej galanterii.,Twoje pieniądze są do odzyskania ,masz kwity co jest w tym wypadku bardzo mądrym posunięciem.,Pisz do sprzedawców ,walcz i odzyskuj swoje., Akurat ten który pokazałem ma tarczy ma 21, a na mechanizmie też 21:), tyle tylko ze tu jest Felsa 690, a u kolegi 1560... I nic. Wychodze z firmy i jade do domu na obiad. Smacznego , popatrz na zegarek byś się nie spóżnił Dość słabo pomalowana tarcza....Też z Amsterdamu ? Ja bym raczej obstawiał "ścianę wschodnia". Przedmieścia Lublina?Dalej utrzymujesz minusa ? Edytowane 7 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach