Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

Turniej W samo południe.

Ankieta dotyczy prezentacji ze str.22 tego wątku. Każdy Forumowicz typując swoich faworytów odpowiada na wszystkie 3 pytania punktowane : 1 miejsce – 3pkt. 2miejsce – 2pkt. 3 miejsce – 1 pkt.  

40 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

No i poziom został mocno podniesiony! Ja chyba dziś nie zasnę, bo będę w głowie analizował komu jakie ilości punktów przyznać :D I będę miał z tym spory problem.

Musze przyznać, że we wszystkich przypadkach wystąpiło doskonałe "wyczucie" kategorii.

A szkiełko w damce Krisa nie jest trójkątne - jest trochoidalne :) Ten kształt kojarzy mi się z.... motoryzacją i silnikiem Wankla!

Nawet nie wiedziałem że to szkiełko nazywa się trochoidalne :)  Jednak co uczony to uczony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do III rundy przechodzą:

kchrapek

daktarin
Gregorian
mechanik
gregch
Wojciech1500
Rufer

yorki_man

rysqut

Treevill

Kris2

Casper_rsi

Ta runda była tak wyrównana jeżeli chodzi o awans że szok. wystarczy napisać  że czterech z Was uzyskało 11,5 pkt z czego dwóch  musiało odpaść.

Szkoda bo Przemek odpada ze względu na falstart a Marcin dlatego że wystawiałem jego zdjęcie z zapowiadanym 30 sekundowym opóźnieniem.

Co zrobić?! 

Oficjalna tabelka

ii-runda.jpg

Gratuluję tym co przechodzą dalej, dziękuję za udział Tym, którzy odpadli - mam nadzieję że zostaniecie z nami w dalszej fazie turnieju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to się udało... czyli jutro trzeba będzie wstać 30 minut wcześniej żeby zrobić zdjęcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulację dla wszystkich :) Tym razem się nie udało, może następnym. Powoli zostaje sama śmietanka, zaczyna się robić coraz ciekawiej. Powodzenia w kolejnych rundach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że tak szybko, ale spodziewałem się tego; postanowiłem pojechać samymi rakietami i nie pokazaem łucza 23j. w wersji bardzo brzydal, z ciekawie połamanym szkiełkiem.

Gratuluję tym którzy idą dalej, powodzenia :)

Ed.

Zauważyłem, że już standardowo odpadam w drugiej rundzie.. To chyba taka "nowa tradycja" ;) ("miś")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję wszystkim, którzy przeszli dalej i tym którzy odpadli. W zeszłym roku zakończyłem grę po pierwszej kategorii i wiem jak to jest :(

Generalnie łatwo to już było, nie chcę sobie wyobrażać jakie kategorie nas czekają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję wszystkim, którzy przeszli dalej i tym którzy odpadli. W zeszłym roku zakończyłem grę po pierwszej kategorii i wiem jak to jest :(

Generalnie łatwo to już było, nie chcę sobie wyobrażać jakie kategorie nas czekają.

Nie mogłeś zakończyć gry po pierwszej kategorii bo w pierwszej rundzie  były dwie kategorie  :D

Jesteś dobrym przykładem -  żeby pierwszy udział w takiej zabawie  traktować jako naukę i się nie zrażać w razie jak nie wyjdzie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

I ja dziękuję za super zabawę :)

Oczywiście zostaje tu z Wami i jak zawsze mam swojego faworyta ;)

Yorki weź się kuźwa ogarnij bo licho teraz poszło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak - skoro mamy trzymać się czasu podczas wystawiana zdjęć to tez bym prosił o podawanie tematu kategorii o czasie

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To będzie bardzo ciężka kategoria - pole do popisu bardzo szerokie

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak - skoro mamy trzymać się czasu podczas wystawiana zdjęć to tez bym prosił o podawanie tematu kategorii o czasie

Czas prezentacji zdjęć jest ściśle określony.

Czas podawanie wyników i kategorii jest określony jako "ok."  czyli "około"  - czytaj - z  pewnym marginesem.

jeszcze jeden taki żart i zejdę - nie ma Ljuksa

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak się komuś z wojskowością skojarzy Rodina?! ;)

W końcu to ojczyzna!

A za nią walczono!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to siłą rzeczy i Pobieda też podchodzi pod tę kategorię :D

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam chyba Ljuksa pokażę  ;)  Też chyba podejdzie :D :D :D

Do dwóch kategorii pasował to może i do tej podejdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewno będzie 12 Komandirów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewno będzie 12 Komandirów :D

To jest wybór, który nasuwa się niejako naturalnie... Pytanie tylko jakie pokazać??? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.