Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

Turniej W samo południe.

Ankieta dotyczy prezentacji ze str.22 tego wątku. Każdy Forumowicz typując swoich faworytów odpowiada na wszystkie 3 pytania punktowane : 1 miejsce – 3pkt. 2miejsce – 2pkt. 3 miejsce – 1 pkt.  

40 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Lodówka przeszła przez głowę, ale w każdej chałupie stoi i myślałem że się wszyscy pochwalą :D

Czajka rezonator walczyła o start w imprezie, ale wygrał jednak Stadion. Czy słusznie to się okaże... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wystawiłem lodówki bo się bałem dubla... nie wystawiłem czajki stadion bo się bałem dubla... ehhh

zaprotestował bym co do czasu publikacji bo było dobre 15 sekund po 21 i na zegarku na komputerze i na komórce ale pewnie to niewiele da.

Pewnie niewiele :)

Powiedz tylko ze to nie jest Twoja krew  w tej strzykawce bo inaczej odsunę Cię od turnieju  w trosce o Twoje życie w następnej rundzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie zegarki piękne. Jak widać długa noc i pilniki zrobiły swoje  ;)  Nawet dobrze Wam wyszło :D

Dla mnie duże wrażenie zrobiło zdjęcie kol. Daktarina. Sam mam chyba z 4 wersje kolorystyczne tej Rakiety ale takiego zdjęcia nigdy bym nie zrobił. Gratulacje. W tym zegarku szkiełko  faktycznie jest zjawiskowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, wreszcie dotarłem. O mało w ogóle się nie wyłożyłem.. z tym wystawieniem. Uroki delegacji.

Dzięki Gregch za pomoc :) w przekazaniu do Romana, żeby wystawił mój zegarek z banku (przydał się!)

Dzięki Roman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie duże wrażenie zrobiło zdjęcie kol. Daktarina. Sam mam chyba z 4 wersje kolorystyczne tej Rakiety ale takiego zdjęcia nigdy bym nie zrobił. Gratulacje. W tym zegarku szkiełko  faktycznie jest zjawiskowe.

Dzięki!!!!!!!! Miło to słyszeć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczne zegarki. Damki zwłaszcza zaskoczyły acz wpisują się znakomicie w kategorię. Kwarce - już wiem, że chcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daktarin faworytem dla mnie :P Potem dameczka Kris'a i Cornavin Gregoriana :) Piękne zegary, GRATULUJĘ :)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Łohoho... rezonator daktarina pobudził moją wyobraźnię! Super! Podobnie, jak atomowa panienka Krisa. Powiedziałbym, że choć stricte w temacie, to jest to antyteza propozycji daktarina. Pięknotka. Coś jak Kobieta Kot vs. Hulk (tak, kolor nie ten... ;)   ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Romku, dziękuję. Jakoś się rozliczymy ;)

Dla mnie wygrywa bezwzględnie Kris!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne Rakiety pokazaliście :) fajny stadion :) I jeszcze jakieś fajne małe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i poziom został mocno podniesiony! Ja chyba dziś nie zasnę, bo będę w głowie analizował komu jakie ilości punktów przyznać :D I będę miał z tym spory problem.

Musze przyznać, że we wszystkich przypadkach wystąpiło doskonałe "wyczucie" kategorii.

A szkiełko w damce Krisa nie jest trójkątne - jest trochoidalne :) Ten kształt kojarzy mi się z.... motoryzacją i silnikiem Wankla!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ w II rundzie były dwa falstarty to będzie  zmiana jeśli chodzi o kolejność wystawienia zdjęć.

Musimy  przesunąć Enkila na 16 miejsce a rysquta na 15.

Szkoda, bo już w poprzedniej rundzie czas wystawienia był ważny - Enkil wie o tym najlepiej  :)

Niestety ktos taki regulamin napisał  :angry::ph34r: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enkil, można powiedzieć, żyje na krawędzi.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romek, nie torturuj już nas. Wrzuć wyniki wcześniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie muszę czekać bo wiem że odpadnę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Uuuu będzie gruboooo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki Panowie ale dziś bez wspomagania nie dam rady podać wyników.....  :wacko:

No Roman! Ja widzę że szklanka to może jeszcze jest w połowie pełna, ale flaszka to już w połowie pusta... :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ... tak. Sugerujesz że już mi się kończy?  :D  to 1,5 L  może wystarczy  :P

Skończy nie skończy ale jak 0,7l już za Tobą to Ci się źle na klawiaturce będzie pisało za chwilę :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.