Gość #1326 Napisano 4 Października 2016 Muszą mieć dużą rotację pracowników, bo wysłałem im zapytanie z opisem i zdjęciem i mi Pani Bogumiła odpisała, że nie są zamawialne Jeśli chodzi Ci o segery, to jutro mogę odkopać moją korespondencję z Zibi w/s zamówienia grupowego, które robiłem jakiś czas temu dla kilku osób od nas. Oczywiście są zamawialne, ale miłe panie mają problem z identyfikacją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1327 Napisano 4 Października 2016 Dobra...dźwięki są ale trzeba ucho przyłożyć, więc chyba muszę inna sprężynkę znaleźć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1328 Napisano 4 Października 2016 Spoko jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1329 Napisano 4 Października 2016 Fajny i ma czerwona ramkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1330 Napisano 4 Października 2016 Też mi się podoba, czerwona ramka pasuje idealnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23159 #1331 Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Jeśli chodzi Ci o segery, to jutro mogę odkopać moją korespondencję z Zibi w/s zamówienia grupowego, które robiłem jakiś czas temu dla kilku osób od nas. Oczywiście są zamawialne, ale miłe panie mają problem z identyfikacją. Nie mają problemu z identyfikacją, tylko nadzwyczajnie olewają ( podałem nr. katalogowy i dołożyłem zdjęcie).Jak mnie p. Sylwia odpisała że nie są zamawialne to jej napisałem że Koledzy u Pani zamawiali i można.Wtedy jej się głupio zrobiło, zapytała skąd to wiem, przeprosiła i zamówiła Edytowane 5 Października 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1332 Napisano 5 Października 2016 Hehe bo jak zamawiacie po 1-2 segery to nic dziwnego, że się dziewczynom już znudziło takie zawracanie gitary o 50gr 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1333 Napisano 5 Października 2016 Kamil i Tomasz, chyba macie sporo racji. Tak czy inaczej, jak zamawiałem, to trochę problemów z identyfikacją było, ale w reszcie zaiskrzyło na hasło: E-ring 94809766 Waldek, spróbuj zapytać o ten produkt i ewentualnie powołaj się na wcześniejsze zamówienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1334 Napisano 5 Października 2016 Dzięki Marcin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1335 Napisano 5 Października 2016 numer katalogowy bierzecie z pacparts? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1336 Napisano 5 Października 2016 numer katalogowy bierzecie z pacparts?Te numery z PacParts nie zawsze zgadzają się z tymi, którymi operują panie w zibi, ale na pewno są pomocne. Kiedyś nie mogłem dogadać się z panią co do czegoś, to podesłałem jej link do produktu w pacparts i pani się odnalazła w swoim katalogu, ale pod innym numerem. Warto pamiętać, że pacparts jest oficjalnym dystrybutorem części Casio dla końcowego/indywidualnego klienta, nie jest to jakiś tam sklepik internetowy z siedzibą w nieznanym miejscu. Jeśli jest coś na PacParts, to w zibi też powinni móc to dostarczyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1337 Napisano 5 Października 2016 A ja myślałem, że oni głównie z PacParts biorą te części bo jak tam czegoś nie było to mówili, że niedostępne i już... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1338 Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Ja też numery katalogowe biorę z PacParts dzięki temu Panią w Zibi łatwiej jest się odnaleźć w temacie i owszem numery katalogowe z PacParts nie zawsze pokrywają się z tymi z Zibi. Edytowane 5 Października 2016 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1339 Napisano 5 Października 2016 O, <TU> jeszcze dam link z wskazaniem na PacParts, jako jednego z oficjalnych dystrybutorów części na USA. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1340 Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Też zawsze sprawdzam na pacparts i wtedy uderzam do zibi, jest jak piszecie jak czegoś nie ma na PP to w zibi też nie mają nigdy:) a nunery rzeczywiście nie zawsze się zgadzają. Edytowane 5 Października 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1341 Napisano 7 Października 2016 E-ring 94809766 Waldek, spróbuj zapytać o ten produkt i ewentualnie powołaj się na wcześniejsze zamówienia. Witam "Przepraszam za pomyłkę E-ring 94809766 możemy zamówić czas oczekwiania 2 miesiace cena 5 zł sztuka" Też płaciłeś tyle? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1342 Napisano 7 Października 2016 5zl za takie g.... to dużo ale co zrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1343 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Xeno chyba zamawiał za mniej niż 1 zł. Ale pewnie napisała orientacyjnie. 5 zł to drożej niż w swiecie zegarkow http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6460604105 Edytowane 7 Października 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1344 Napisano 7 Października 2016 Pięć?! Ja zapłaciłem 67 gr za sztukę! Chociaż jak zamawiałem, to p. Sylwia napisała, że koszt będzie około 1pln/szt. Może nie wie, jaka będzie ostateczna cena i podała orientacyjną, ale mocno zawyżoną, tak na wszelki wypadek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1345 Napisano 7 Października 2016 HAHA 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1346 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) A kiedy to było? Jeszcze panią Bogumiłę pomęczę Edytowane 7 Października 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1347 Napisano 7 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1348 Napisano 7 Października 2016 Realizacja była chyba czerwiec / lipiec. Z telefonu teraz nie sprawdzę, ale wysyłałem do chłopaków od razu, to może mnie poprawią. A oczekiwanie chyba z 5 tygodni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1349 Napisano 7 Października 2016 Wejście na tatuaże 45 pln chyba że macie mniej niż 13 lat to za free 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #1350 Napisano 7 Października 2016 Stoisko G ma TT, więc chyba nie skorzystam z ich oferty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach