Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gcze

Casio-dział techniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Muszą mieć dużą rotację pracowników, bo wysłałem im zapytanie z opisem i zdjęciem i mi Pani Bogumiła odpisała, że nie są zamawialne :D

Jeśli chodzi Ci o segery, to jutro mogę odkopać moją korespondencję z Zibi w/s zamówienia grupowego, które robiłem jakiś czas temu dla kilku osób od nas. Oczywiście są zamawialne, ale miłe panie mają problem z identyfikacją. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra...dźwięki są ale trzeba ucho przyłożyć, więc chyba muszę inna sprężynkę znaleźć :)

ZRstzUu.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się podoba, czerwona ramka pasuje idealnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi Ci o segery, to jutro mogę odkopać moją korespondencję z Zibi w/s zamówienia grupowego, które robiłem jakiś czas temu dla kilku osób od nas. Oczywiście są zamawialne, ale miłe panie mają problem z identyfikacją. ;)

Nie mają problemu z identyfikacją, tylko nadzwyczajnie olewają ( podałem nr. katalogowy i dołożyłem zdjęcie).

Jak mnie p. Sylwia odpisała że nie są zamawialne to jej napisałem że Koledzy u Pani zamawiali i można.

Wtedy jej się głupio zrobiło, zapytała skąd to wiem, przeprosiła i zamówiła  ^_^  

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe bo jak zamawiacie po 1-2 segery to nic dziwnego, że się dziewczynom już znudziło takie zawracanie gitary o 50gr :P

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kamil i Tomasz, chyba macie sporo racji. Tak czy inaczej, jak zamawiałem, to trochę problemów z identyfikacją było, ale w reszcie zaiskrzyło na hasło:

E-ring 94809766

Waldek, spróbuj zapytać o ten produkt i ewentualnie powołaj się na wcześniejsze zamówienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

numer katalogowy bierzecie z pacparts?

Te numery z PacParts nie zawsze zgadzają się z tymi, którymi operują panie w zibi, ale na pewno są pomocne. Kiedyś nie mogłem dogadać się z panią co do czegoś, to podesłałem jej link do produktu w pacparts i pani się odnalazła w swoim katalogu, ale pod innym numerem. Warto pamiętać, że pacparts jest oficjalnym dystrybutorem części Casio dla końcowego/indywidualnego klienta, nie jest to jakiś tam sklepik internetowy z siedzibą w nieznanym miejscu. Jeśli jest coś na PacParts, to w zibi też powinni móc to dostarczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślałem, że oni głównie z PacParts biorą te części bo jak tam czegoś nie było to mówili, że niedostępne i już...

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też numery katalogowe biorę z PacParts dzięki temu Panią w Zibi łatwiej jest się odnaleźć w temacie i owszem numery katalogowe z PacParts nie zawsze pokrywają się z tymi z Zibi. 

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

O, <TU> jeszcze dam link z wskazaniem na PacParts, jako jednego z oficjalnych dystrybutorów części na USA. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zawsze sprawdzam na pacparts i wtedy uderzam do zibi, jest jak piszecie jak czegoś nie ma na PP to w zibi też nie mają nigdy:) a nunery rzeczywiście nie zawsze się zgadzają.

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E-ring 94809766

Waldek, spróbuj zapytać o ten produkt i ewentualnie powołaj się na wcześniejsze zamówienia.

Witam

"Przepraszam za pomyłkę E-ring 94809766 możemy zamówić czas oczekwiania 2 miesiace cena 5 zł sztuka"

Też płaciłeś tyle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5zl za takie g.... to dużo ale co zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xeno chyba zamawiał za mniej niż 1 zł. Ale pewnie napisała orientacyjnie.

5 zł to drożej niż w swiecie zegarkow http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6460604105

Edytowane przez Diego04

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pięć?! :blink:

Ja zapłaciłem 67 gr za sztukę! Chociaż jak zamawiałem, to p. Sylwia napisała, że koszt będzie około 1pln/szt. Może nie wie, jaka będzie ostateczna cena i podała orientacyjną, ale mocno zawyżoną, tak na wszelki wypadek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy to było?

Jeszcze panią Bogumiłę pomęczę ;)

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Realizacja była chyba czerwiec / lipiec. Z telefonu teraz nie sprawdzę, ale wysyłałem do chłopaków od razu, to może mnie poprawią. A oczekiwanie chyba z 5 tygodni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejście na tatuaże 45 pln chyba że macie mniej niż 13 lat to za free

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi