GitBit 645 #1126 Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja swojego pierwszego G GW-M5600 nosiłem dumnie na pasku przez ponad 3 lata i wszystko było cacy dopóki nie trafiłem na forum, zacząłem czytać i się zaczęło.. Sprzedałem GW-M5600 i przesiadłem się na nowszego GW-M5610 ale to już nie było to samo.. Dopiero z czasem wyczytałem info na temat bransy i to był strzał w dziesiatkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #1127 Napisano 23 Sierpnia 2016 tak ja ostatnio doczytałem że do GIEZa też jest bransoleta i zacząłem żałować że sprzedałem zegarek zamiast dokupić bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1128 Napisano 26 Sierpnia 2016 Proces wybudzania ze śpiączki MTG 910 Przyjechał kompletnie rozładowany ( na lcd nic, jak po wyjęciu akumulatora) Dziś z rana na chwilę wystawiłem na lekkie słońce, obudził się po kilku minutach (miga charge)...ufff Po jakiejś 1,5H na ostrym słońcu (ok 40 stopni) wskoczył na Medium i zaczął pobierać czas. Do jutra daję mu spokój bo wszystko śmiga a nie chcę go ugotować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1129 Napisano 26 Sierpnia 2016 Do szklanki z wodą go! 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1130 Napisano 26 Sierpnia 2016 Że niby wodne chłodzenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1131 Napisano 26 Sierpnia 2016 Ja 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #1132 Napisano 26 Sierpnia 2016 Panowie jak skrócić bransolete w damskim lorus rp633cx-9 ?Nigdy tego nie robiłemZ góry dzięki Panowie jak skrócić bransolete w damskim lorus rp633cx-9 ?Nigdy tego nie robiłemZ góry dzięki Panowie jak skrócić bransolete w damskim lorus rp633cx-9 ?Nigdy tego nie robiłemZ góry dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1133 Napisano 26 Sierpnia 2016 Napisz w dziale lorusa,raz wystarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1134 Napisano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Do szklanki z wodą go! Potwierdzam możesz tak zrobić. Marcin a w ogóle w jakim stanie jajko, takim jak na aukcji? Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #1135 Napisano 26 Sierpnia 2016 Panowie jak skrócić bransolete w damskim lorus rp633cx-9 ?Nigdy tego nie robiłemZ góry dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1136 Napisano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie jak skrócić bransolete w damskim lorus rp633cx-9 ?Nigdy tego nie robiłemZ góry dzięki To dział techniczny Casio W tym modelu jest bransoleta zwijana czyli nie z pełnych ogniw, dlatego są tam blaszki a nie piny.Musisz wypychać blaszki od wewnętrznej strony bransolety zgodnie z kierunkiem strzałek. Jak wysunie się kawałek blaszki musisz pociągnąc i wyjąć cała blaszkę mocującą jedno ogniwo z drugim. Z resztą ogniw postępujesz analogicznie. Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1137 Napisano 27 Sierpnia 2016 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1138 Napisano 27 Sierpnia 2016 Brawo, widzę że udało się otworzyć Używałeś wspomagaczy czy sam kluczyk wystarczył? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1139 Napisano 27 Sierpnia 2016 Przykładam klucz a tu niespodzianka...odkręciłem palcami bo ledwo się trzymał. Niestety nie ma uszczelki dekla ale tymczasowo rozwiązałem problem docinając uszczelke od 6900.Co ciekawe przyciski są takie same jak w DW-5600E poza krótszym przyciskiem który ma mniejszą średnicę, ale długość sztyftu ta sama. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1140 Napisano 27 Sierpnia 2016 GitBit, jak kupowałeś kopertę i zakręcany dekielek to rozumiem, że występuje to osobno?Tzn, koperta to obudowa, szkło i przyciski a dekiel to osobny komponent? Przymierzam się do zakupu koperty i dekla od GW-9430 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1141 Napisano 27 Sierpnia 2016 HOT or NOT? A czym się różni ta koperta i dekiel GW-9430 od podstawowej? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1142 Napisano 27 Sierpnia 2016 A czym się różni ta koperta i dekiel GW-9430 od podstawowej?Coś mi się ubzdurało, że w 9430 jest metalowa koperta Za dużo wolnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1143 Napisano 27 Sierpnia 2016 GitBit, jak kupowałeś kopertę i zakręcany dekielek to rozumiem, że występuje to osobno?Tzn, koperta to obudowa, szkło i przyciski a dekiel to osobny komponent? Przymierzam się do zakupu koperty i dekla od GW-9430 Koperta i dekiel to osobne komponenty. A czym się różni ta koperta i dekiel GW-9430 od podstawowej? Kamil fajny modzik A co do Romana to GW-9430 ma fajniejszy dekiel moim zdaniem a koperta ma czarne przyciski oraz czarna obwódkę od tego kółka z kreseczkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1144 Napisano 27 Sierpnia 2016 Wysłałem zapytanie o te elementy do zibi.Zobaczymy Dam znać jak przyślą ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #1145 Napisano 27 Sierpnia 2016 Dzięki Do modu użyłem foli do przyciemniania/kolorowania lamp samochodowych. Na żywo wygląda chyba to ciekawiej, poza tym kolor podświetlenia w pół oświetlonym pokoju jest limonkowy. Zapomniałem, że GW-94300 ma te czarne guziki. Cena pewnie będzie kosmos o ile w ogóle części będą dostępne. Jeszcze bym zmodził jakiś zegar na czerwony wyświetlacz... np GDF-100. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1146 Napisano 27 Sierpnia 2016 Co do czarnych guzików w Romku to mi akurat podobają się te metaliczne z wersji podstawowej.Pewnie cena z kosmosu będzie jak mówisz, więc wątpię, że będę się w to bawił. Jeśli już to zainwestowałbym w czarny bezel i czarną bransoletę do MT-G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1147 Napisano 27 Sierpnia 2016 Nowy modzik Kermit, Shrek czy "na GitBita" ? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1148 Napisano 27 Sierpnia 2016 Dawaj go na branse i w kopertę DW-5030 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1149 Napisano 27 Sierpnia 2016 Co do dekla w Romku to taki mógł bym mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1150 Napisano 27 Sierpnia 2016 Szkoda, że edycja Romka na 30 lecie nie ma zakręcanego dekla.Romek na to zasługuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach