Yokaszin 31 #1 Napisano 27 Stycznia 2016 Witam.Przymierzam się tym razem do kupna G-9300.Czy ktoś może z was posiada ten model ? Chciałbym się dowiedzieć czy warto w niego zainwestować , czy może lepiej kupić coś innego ?Jak ktoś ma fotografie tego modelu jak prezentuje się na ręce proszę o podesłanie fotek, a już najlepsza opcja na nadgarstku 20 bo taki sam posiadam ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2 Napisano 27 Stycznia 2016 Miałem ten model, w necie znajdziesz fotki Było już pisane, ale powiem jeszcze raz. Jest bardzo wygodny i fajny, jedynie przyciski ciężko chodzą, zwłaszcza jak jest zimno, ale da się z tym przeżyć. Niedawno można było go dostać za ok 600zł więc stosunek cena/jakość/funkcje bardzo dobrze wypada i ogólnie polecam 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3 Napisano 27 Stycznia 2016 Na forum jest co najmniej kilkanaście tematów o G-9300 wyczerpujących temat.Skorzystaj z forumowej wyszukiwarki lub google z odniesieniem do forum bo forumowa czasami jest zbyt szczegółowa. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #4 Napisano 27 Stycznia 2016 Miałem wersje podstawowa z pozytywnym wyświetlaczem (niestety brak juz zdjeć) oraz taka I bardzo miło je wspominam. Za te pieniądze to chyba najlepszy wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #5 Napisano 27 Stycznia 2016 Na nadgarstku 20cm zginie ten zegarek Przy takiej łapie warto pomyśleć o czymś większym i wykorzystać potencjał nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #6 Napisano 27 Stycznia 2016 Ale on chyba zbliżone wymiary ma do serii GA a posiadałem ta wersje i wydawał mi się całkiem nie taki mały, obecnie noszę Kinga wiec obawiam się, że po zmianie na 9300 może mi rzeczywiście wydawać się mały . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7 Napisano 27 Stycznia 2016 O to bym się nie martwił zegarkek jest bardzo masywny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #8 Napisano 27 Stycznia 2016 A jakąś alternatywę zamiast G-9300 w granicach do 750 zł ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #9 Napisano 27 Stycznia 2016 GWX8900, ale G9300 fajniejszy. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #10 Napisano 27 Stycznia 2016 To już bym wolał poczekać i kupić Romana w tej cenie prędzej czy później się coś trafi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #11 Napisano 27 Stycznia 2016 To już bym wolał poczekać i kupić Romana w tej cenie prędzej czy później się coś trafi.Romana ? Czyli co masz na myśli ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #12 Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Casio GW 9400 Rangeman-forumowo zwany Romanem Edytowane 27 Stycznia 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #13 Napisano 27 Stycznia 2016 Oczywiście Roman w tej cenie tyko używany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #14 Napisano 27 Stycznia 2016 A to nie, nie , nie. Nie ma mowy o używanym . Tak stawiałem , że to właśnie ten model jego też zamierzam nabyć ,jak na razie potrzebuje czegoś na codzień do pracy , bo sprzedałem mojego G, a Kingów mi trochę szkoda katować . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #15 Napisano 27 Stycznia 2016 Nie wiem gdzie pracujesz i co robisz,ale mudmana odradzam. Jest to zegarek duży,gruby i lubi ''łapać'' za rękawy i inne rzeczy miałem ten model i poszedł w świat bo trochę mnie to denerwowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #16 Napisano 27 Stycznia 2016 Remontuje silniki samolotowe, ale wlasnie ja lubię duże sikory, myślę, że chyba nie będzie większy od GX56? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #17 Napisano 27 Stycznia 2016 Większy nie,ale spory, jak tak to tylko brać, nosić i się cieszyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkk 1 #18 Napisano 27 Stycznia 2016 Jeżeli duży to może w ogóle MM? Taki żart, chyba że fundusze Ci na to pozwalają ale to zupełnie inna klasa niż mudman. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #19 Napisano 27 Stycznia 2016 A jakąś alternatywę zamiast G-9300 w granicach do 750 zł ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #20 Napisano 27 Stycznia 2016 Jeżeli duży to może w ogóle MM? Taki żart, chyba że fundusze Ci na to pozwalają ale to zupełnie inn klasa niż mudman.Może kiedyś na razie nie osiągalny hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #21 Napisano 27 Stycznia 2016 G-9300 to świetny model, moim zdaniem lepszy od gx-56. Bardzo wygodny, wszytko na miejscu i dodatkowo kompas. Jedynie brakuje zapętlonego timera. No i nowy powinien się zmieścić w 600zl. 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solomita 3 #22 Napisano 27 Stycznia 2016 Witam.Przymierzam się tym razem do kupna G-9300.Czy ktoś może z was posiada ten model ? Chciałbym się dowiedzieć czy warto w niego zainwestować , czy może lepiej kupić coś innego ?Jak ktoś ma fotografie tego modelu jak prezentuje się na ręce proszę o podesłanie fotek, a już najlepsza opcja na nadgarstku 20 bo taki sam posiadam ☺Miałem Mudmana 2 razy, fajny zegar dopóty dopóki nie pojawił się "Roman"GW-9400Sprzedałem Mudka na rzecz Romka i nigdy nie żałowałem tej decyzji.Najlepiej to przymierz na żywo.Ja mam nadgarstek 18 cm i GW-9400 lepiej leży. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #23 Napisano 27 Stycznia 2016 G-9300 to świetny model, moim zdaniem lepszy od gx-56. Bardzo wygodny, wszytko na miejscu i dodatkowo kompas. Jedynie brakuje zapętlonego timera. No i nowy powinien się zmieścić w 600zl.Pewnie się z Tobą zgodzę bo Król to prosty zegarek, ale ta prostota czasem sama w sobie też jest dobra, jak dla mnie rewelacja może też ze względu na to ze lubię duże zegarki i prawdę mówiąc w mojej kolekcji juz tylko same Króle zostały których chyba się już nie pozbęde. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #24 Napisano 29 Stycznia 2016 ... lubię duże zegarki i prawdę mówiąc w mojej kolekcji juz tylko same Króle zostały których chyba się już nie pozbęde.nigdy nie mów nigdy 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #25 Napisano 29 Stycznia 2016 I jeden już na bazarze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach