fansei 38 #401 Napisano 23 Marca 2010 (edytowane) Od dzisiaj tak A z drugiej strony tak Pozdro Edytowane 24 Marca 2010 przez fansei 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmk767 0 #402 Napisano 24 Marca 2010 Samuraj któremu widać wnętrzności - Sammy po seppuku - nawet by się zgadzało - głowy też nie ma... Ale seppuku od d...ekla strony to już hardcore żeby nie powiedzieć perwersja... Na poważnie - całkiem interesujące wnetrze... Czy tak to wygląda standardowo czy po jakimś tuningu? 0 "Specialization is for insects" - Robert A. Heinlein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #403 Napisano 25 Marca 2010 Tak to wygląda " standardowo " , więc tym bardziej szkoda taki ładny widok ukrywać pod pełnym deklem Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmk767 0 #404 Napisano 25 Marca 2010 A Mandarynka i Ninja? Robiłeś im wiwisekcję? Od roku już się zbieram, żeby Żółtka podregulować - skubany jest uparty - odkąd go mam nie przyśpieszył ani nie zwolnił nawet o sekundę - ciągle robi -40s na dobę... chyba... - bo od roku nie sprawdzałem... ale kto wie jak znajdę trochę czasu to się może za jakim specjalistą rozejrzę i może będzie okazja by zajrzeć do środka. Może to będzie Noworoczne postanowienie... - na przyszły rok 0 "Specialization is for insects" - Robert A. Heinlein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #405 Napisano 26 Marca 2010 Żeby nie zakładać nowego temtu.... Widujecie jeszce w sprzedaży Pomarańczowego Samuraja? Jakie ceny? Ja od czasu do czasu sprawdzam eBay i nic (czasem czarny lub biały sie pojawi). 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #406 Napisano 26 Marca 2010 Wszystkie " operacje " na moich Samurajach przeprowadza tylko zaufany doktor A co do pomarańczka i Ninjy - pomarańczko nie było otwierane , Ninja był otwierany przez poprzedniego własciciela przy zmianie wskazówek .Nie sprawdzałem nawet ich dokładności - przecież to zegarki noszone " od święta " Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #407 Napisano 29 Marca 2010 Wreszcie dotarł!!! Jest rzeczywiście super - zdjęcia nie oddają całości wrażenia. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #408 Napisano 29 Marca 2010 Od dzisiaj tak Pozdro fansei podpowiedz jak zdobyć taki dekiel?Jest naprawdę super. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #409 Napisano 29 Marca 2010 U Noah na 10watches.com , 35$ sztuka . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #410 Napisano 7 Kwietnia 2010 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #411 Napisano 9 Kwietnia 2010 santino gdzie dorwałeś taki pach ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #412 Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) santino gdzie dorwałeś taki pach ???? Sorki, dawno nie zaglądałem tu na forum. Wykonał go dla mnie Kolega Nick555. Jest super. Miękki i gruby. Taki jak powinien :-) Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HTR 0 #413 Napisano 14 Kwietnia 2010 To i ja sie pochwale. Ciężko było go zdobyć, ale, na szczeście, wreszcie się udało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej 99 #414 Napisano 15 Kwietnia 2010 Widzę , że mój samurai już u nowego właściciela 0 Orient Star Diver, Omega Planet Ocean 45.5 Big Size , Oris WilliamsF1 Team Day/Date , Oris Flight Timer B2 , Oris Aquis Date Blue ,Tudor Chrono 20300 , Seiko Tuna 300 meter - swap Omega Mesh , Tissot Chrono pr 516 , Oriencik "sentiment"patelnia , Omega Seamaster Chrono 44mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #415 Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Przyjechał wczoraj... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3461049abe2ed982.html Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #416 Napisano 23 Kwietnia 2010 No jasne że sie opłacało ,kozak jest . gratuluję. 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #417 Napisano 23 Kwietnia 2010 No jasne że sie opłacało ,kozak jest . gratuluję. Raz jeszcze dzięki za link i motywację,warto było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #418 Napisano 24 Kwietnia 2010 White & Black Samurai Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #419 Napisano 27 Kwietnia 2010 Przyjechał wczoraj... http://www.fotosik.p...9abe2ed982.html Waldii, gdzie Ci się udało go wyrwać? 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #420 Napisano 28 Kwietnia 2010 Waldii, gdzie Ci się udało go wyrwać? ebay http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160423186884 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #421 Napisano 28 Kwietnia 2010 Aaa, to ten. Obserwowałem go, ale zrezygnowałem. Dobrze wyszło, że Ci nie podbijałem ceny :-) Niech się dobrze nosi. 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #422 Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Walka zaczęła się jakieś 3min.przed końcem.Adrenalina lała się uszami .Myślałem,że cena poleci wyżej. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #423 Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Trzeba chyba odświeżyć temat. Chciałoby się mieć dwa czarnuszki, na razie muszę się zadowolić jednym Przepraszam za jakość zdjęcia, ale niestety umiejętności nie takie, jak co niektórych kolegów Edytowane 31 Maja 2010 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #424 Napisano 31 Maja 2010 Ricardo, fajoski zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #425 Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) nie zazdrość chociaż teraz po kolejnej zmianie paska już możesz: Edytowane 1 Czerwca 2010 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach