tomasso 2 #251 Napisano 7 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #252 Napisano 8 Marca 2008 ciekawe czy pojawia sie znowu w najblizszym czasie Czarne Samuraje na ebay'u ??? Musze takiego miec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #253 Napisano 8 Marca 2008 ciekawe czy pojawia sie znowu w najblizszym czasie Czarne Samuraje na ebay'u ??? Musze takiego miec Napisz do fansei'a, ja od niego kupiłem w środe i miał jeszcze jednego na zbyciu !!! 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #254 Napisano 13 Marca 2008 Tadam !! więcej na http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=22366 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #255 Napisano 14 Marca 2008 No w końcu musiałem , były naciski z różnych stron żeby pokazać , premierowi się nie odmawia :mrgreen: :twisted: Japończyk z Singapuru w towarzystwie rasowych Japończyków :twisted: Wiosna za oknem panowie i panie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #256 Napisano 14 Marca 2008 Żaden ze mnie " gość " , to tylko ja fansei :mrgreen: Macie to samo z logowaniem się na forum ? 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #257 Napisano 15 Marca 2008 fansei,Niezłe fotki, co to za pasek? Design w sam raz na otwarcie wiosny Czy to białe to coś gumopodobnego? Oby z czasem biały nie zmienił się w brudno - szary :/ 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #258 Napisano 15 Marca 2008 Guma to to na pewno nie jest , pachnie i wygląda jak skóra :wink: Paseczek jest hiszpańskiej firmy Piero Magli . Pozdrawiam 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MARCIN--Ibiza #259 Napisano 17 Marca 2008 Dzisiaj do mnie dotarłUwaga reklama: DZIĘKI FANSEI :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #260 Napisano 17 Marca 2008 I kolejny chojnie obdarzony :twisted: ........ przez fansei'a :mrgreen: 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w_kaczmarek 4 #261 Napisano 22 Marca 2008 Przepraszam, że w tym temacie ale nie wiedziałem gdzie napisać... Mój nowy Samuraj ma przesunięte indeksy względem oznaczeń (kresek, znacznikw minutowych)... Czy to powód do reklamacji czy wystarczy zanieść do zegarmistrza by poprawił ułożenie tarczy w kopercie? Od rana oglądam zdjęcia na forum i widzę, że mój zegarek nie jest osamotniony z tym problemem - jak sobie z nim poradziliście? Przykładowe zdjęcie jest dostępne na tej aukcji: http://allegro.pl/item329931351_329931351.html Wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sabuniek #262 Napisano 23 Marca 2008 Kuna zaintrygowałeś mnie, ale na szczęście mój ma wszysko idealnie rozłożone:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7609 #263 Napisano 1 Kwietnia 2008 W końcu i ja mogę pokazać swojego samuraja. Kupiony od klubowicza, ze średnim przekonaniem czy go naprawdę chcę... Byłem w błędzie, będąc niezdecydowanym! Ten zegarek to jest po prostu OBŁĘD! Także dziś dotarło do niego nowe ubranko, więc pora wreszcie go zaprezentować. Dwie fotki... może się komuś spodobają 0 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #264 Napisano 1 Kwietnia 2008 Zdjęcia świetne :!: A zegarek wiadomo, klasa. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glili 8 #265 Napisano 2 Kwietnia 2008 Nix ukłony, naucz mnie tak robić :mrgreen: 0 Lubię zegarki jak konie owies. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #266 Napisano 2 Kwietnia 2008 Wyglada super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7609 #267 Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzięki! Fajnie że się podoba, bo już mam pomysły na następne fotki, tym bardziej, że Samurai to wdzięczny temat Jak to robić? No cóż... trochę się zajmowałem (bo teraz z braku czasu już tego nie robię) semi-profesjonalna fotografią więc jedyne co mogę podpowiedzieć to EKSPERYMENTOWAĆ! Można o tym poczytać itd. ale nic nie zastąpi walnięcia co najmniej kilku setek zdjęć studyjnych (jeśli poruszamy się w tym temacie). Co do tego zdjęcia to: - długi czas- mała przesłona- ISO 200 Może to coś pomoże NO! Ale to wątek o samurajach a nie foceniu! 0 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #268 Napisano 2 Kwietnia 2008 Genialne jest to zdjęcie. Zazdroszczę umiejętności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #269 Napisano 2 Kwietnia 2008 Ja tak na szybko, własnie dostałem nowy paseczek od eye_lip'a więc sie cgwale, sesje właściwą zrobie później:) 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #270 Napisano 2 Kwietnia 2008 A ja dzis rano o 9 usłyszałem dzwonek do drzwi, poczta przyniosła przesyłkę :mrgreen: Otwieram a tam CZARNY SAMURAJ :shock: Dzięki Fansei Tak jak myślałem Samuraj jest piękny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zdjęć nie mogę załączyć bo mi forum wydało taki komunikat Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #271 Napisano 3 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7609 #272 Napisano 4 Kwietnia 2008 myślisz??? no to może coś wymyśle przez weekend... 0 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #273 Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak najbardziej. Wymyślaj! Fajne te Twoje fotki. A Samuraja ja też bez przekonania kupowałem, ale jak doszedł - cudo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #274 Napisano 5 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #275 Napisano 6 Kwietnia 2008 Dziś na branzolecie :mrgreen: :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach