STARUSZEK 207 #151 Napisano 17 Sierpnia 2007 Maestro ale wskazówki to powinieneś zmienić :!: :roll: - te są fatalne :!: reszta ujdzie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #152 Napisano 17 Sierpnia 2007 Czekałem na Twojego posta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #153 Napisano 17 Sierpnia 2007 Czekałem na Twojego posta Wiem i nie chciałem abyś za dlugo się męczył i czekał ale tak na poważnie nie wiem co widzicie w tych wskazówkach - może mnie oświecicie :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #154 Napisano 17 Sierpnia 2007 Chętnie bym Cię oświecił, ale sam nie wiem 8) Po prostu są morowe i już 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24318 #155 Napisano 17 Sierpnia 2007 Świetne!Staruszek wybierał? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #156 Napisano 17 Sierpnia 2007 Wskazówki sa ok. Tylko sekundnik tak nie bardzo do nich pasuje. Ponizej mój Sam w MrowaPachu z nowa klamrą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24318 #157 Napisano 17 Sierpnia 2007 Wskazówki sa ok. Tylko sekundnik tak nie bardzo do nich pasuje.Szczególnie, że jest od kompletu 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #158 Napisano 17 Sierpnia 2007 To, że od kompletu to nie bardzo ma znaczenie (a, że to jest zestaw domysliłem się). Przeciez nie jeden raz komuś nie podoba się np jedna ze wskazówek mimo, że jest nie tylko "od kompletu" ale i fabrycznie montowana do zegarka. Po prostu moim zdaniem kształt wskazówki sekundowej ma się nijak do reszty, jak i kształt wypełnień luminescencyjnych z tej wskazówki zupenie nie pasuje do godzinowej i minutowej (godzinowa i minutowa podobaja mi się). Tak więc ich pochodzenie z jednego zestawu, kompletu, nie oznacza że mają podobać mi sie wszystkie z osobna i jako całość także :wink:A tak ogólnie Filipie, lepsze wrażenie ogólne robią one w Twoim zegarku. Oczywiście moim zdaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #159 Napisano 18 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #160 Napisano 18 Sierpnia 2007 Mimo sekundnika :twisted: fotki super Maestro! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24318 #161 Napisano 18 Sierpnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #162 Napisano 18 Sierpnia 2007 Adi specjalnie dla Ciebie pozwoliłem wskazówce sekundowej usunąć się w cień: Jak wygląda zapięcie kolczugi ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24318 #163 Napisano 18 Sierpnia 2007 Tak:Z każdej strony masz 3 5mm wyjmowane przedłużki. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #164 Napisano 18 Sierpnia 2007 Jak Ktoś założy takie wskazówki - to obiecuję że w ciemno kupuję Samuraja - choć nie cierpię Japończyków 8) Shot with DSC-F828 at 2007-08-18Pomijam już fakt że są odjazdowe i echh szkoda gadać ... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas 495 #165 Napisano 19 Sierpnia 2007 Maestro. Ta wskazówka godzinowa pasuje chyba bardziej do czarnego samuraja. W twoim zlewa się z kolorem tarczy. Wtedy odczytanie godziny jest chyba utrudnione? :? 0 pozdrawiam Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #166 Napisano 19 Sierpnia 2007 Masz absolutną rację, biała wskazówka średnio odcina się od srebrzystej tarczy. Takim samym spostrzeżeniem podzielił się ze mną zegarmistrz, który zakładał te wskazówki. Przy moim wzroku, dzięki Bogu, nie mam jednak żadnego problemu z odczytem godziny, tym bardziej, że na ogół sprawdzam ją na telefonie. PS. Piotr... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24318 #167 Napisano 19 Sierpnia 2007 Maestro. Ta wskazówka godzinowa pasuje chyba bardziej do czarnego samuraja. W twoim zlewa się z kolorem tarczy. Wtedy odczytanie godziny jest chyba utrudnione? :?U mnie w Stowie jest podobnie wskazówka minutowa i sekundowa są takie same dla laika na pierwszy rzut oka : 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #168 Napisano 19 Sierpnia 2007 TO mi dogodziłeś Filip Bardzo ładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas 495 #169 Napisano 19 Sierpnia 2007 Maestro. Ta wskazówka godzinowa pasuje chyba bardziej do czarnego samuraja. W twoim zlewa się z kolorem tarczy. Wtedy odczytanie godziny jest chyba utrudnione? :?U mnie w Stowie jest podobnie wskazówka minutowa i sekundowa są takie same dla laika na pierwszy rzut oka : O ile pamiętam to nie miałem problemu z ich odróżnieniem a nie jestem ekspertem. 0 pozdrawiam Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #170 Napisano 21 Sierpnia 2007 Podajcie jakieś linki do miejsc gdzie można nabyć wskazówki do Samuraja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #171 Napisano 21 Sierpnia 2007 Na przykład TUTAJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #172 Napisano 6 Września 2007 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #173 Napisano 6 Września 2007 To ja tak troche z nudow 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość saitek #174 Napisano 6 Września 2007 Ładne zdjęcia, nawet bardzo ładne. Ale ja bym mu dał większy pach, a już na pewno większą klamerkę, taką od staruszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #175 Napisano 25 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach