renko 0 #201 Napisano 24 Listopada 2007 jasno wyszło. w rzeczywistości jest znacznie bardziej granatowy, niż błękitny. taki całkiem ciemny granat, ale daleko od czerni:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #202 Napisano 25 Listopada 2007 jest ciemnogranatowy 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #203 Napisano 25 Listopada 2007 jest ciemnogranatowyOooo....ta fotka dużo bardziej mi się podoba! Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otik 0 #204 Napisano 26 Listopada 2007 Już jest!Od 9.11 błąkał się po urzędach pocztowych w Polsce. Normalnie porażka! i po rozpakowaniu, ze starszym "kolegą" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24310 #205 Napisano 26 Listopada 2007 Piękny! Teraz tylko jakis pasek i jazda :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otik 0 #206 Napisano 26 Listopada 2007 No właśnie się zastanawiam nad tym carbonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #207 Napisano 11 Grudnia 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #208 Napisano 11 Grudnia 2007 Już jest!Od 9.11 błąkał się po urzędach pocztowych w Polsce. Normalnie porażka! Ile wyniosło cło? Bo niewyraźnie widać, a zastanawiam się nad Monsterem. Rozumiem, że sklep pewny? 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Calatrava #209 Napisano 13 Grudnia 2007 Wikcez, jeśli pytasz o cło to nie ma z tym problemu. Wystarczy napisać maila i poprosić o zadeklarowanie paczki na kwotę powiedzmy 50$ i jest bez jakichkolwiek opłat celnych. W moim przypadku to się sprawdziło a kupiłem międzyinnymi Seiko Monster. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #210 Napisano 13 Grudnia 2007 Wikcez, jeśli pytasz o cło to nie ma z tym problemu. Wystarczy napisać maila i poprosić o zadeklarowanie paczki na kwotę powiedzmy 50$ i jest bez jakichkolwiek opłat celnych. W moim przypadku to się sprawdziło a kupiłem międzyinnymi Seiko Monster. Dzięki bardzo A w jakim sklepie kupowałeś? 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Calatrava #211 Napisano 13 Grudnia 2007 Kupowałem od polecanego tutaj pokemonnyu, wejdź do tematu o zakupach zagranicznych i cle w dziale wczesnego ostrzegania przed zakupem badziewia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24310 #212 Napisano 13 Grudnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #213 Napisano 14 Grudnia 2007 Kupowałem od polecanego tutaj pokemonnyu, wejdź do tematu o zakupach zagranicznych i cle w dziale wczesnego ostrzegania przed zakupem badziewia. Dzięki wielkie. 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #214 Napisano 14 Grudnia 2007 To nie wątek na dyskusje o cle i zakupach. Mam nadzieję, że szanowny kolega wybaczy mi tak niefrasobliwe i nieregulaminowe zachowanie. Postąpiłem nagannie i karygodnie. Mea culpa. 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #215 Napisano 14 Grudnia 2007 To nie wątek na dyskusje o cle i zakupach. Mam nadzieję, że szanowny kolega wybaczy mi tak niefrasobliwe i nieregulaminowe zachowanie. Postąpiłem nagannie i karygodnie. Mea culpa.Za coś takiego powinno się wieszać :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #216 Napisano 14 Grudnia 2007 A kogóż to szanowny kolega chciałby wieszać? I za co? 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #217 Napisano 15 Grudnia 2007 A kogóż to szanowny kolega chciałby wieszać? I za co? Pewnie Szanownego Kolege i napewno za jaja 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #218 Napisano 16 Grudnia 2007 Oj chlopaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1255 #219 Napisano 16 Grudnia 2007 Nie za jądra ino za słuchy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #220 Napisano 16 Grudnia 2007 Nie za jądra ino za słuchy. Może skończmy z tym wieszaniem bo... ani jednego, ani drugiego nie posiadam w nadmiarze 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #221 Napisano 16 Grudnia 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #222 Napisano 22 Grudnia 2007 Nowe zdjęcie zrobione nową zabawką PS. Dlaczego nie mogę wkleić zdjęcia w całości tylko miniaturę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #223 Napisano 24 Grudnia 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #224 Napisano 27 Grudnia 2007 bransoleta fajna ale chyba nie ten rozmiar :?: 22 :?: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24310 #225 Napisano 27 Grudnia 2007 Zdjęcie be, ale nowy pasek wart pokazania 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach