Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Nerki bym nie oddał ;) ale rzeczywiście śliczny dziwoląg :D

Fajny cudak,tylko trochę drogi:)Była jeszcze wersja brązowa.

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cichy81

Komandir, którego wystawiałem zmienił właśnie właściciela.

Dziękuję i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta kamienna raketa to chyba z asteroidy jakiejś ;) rozmawiałem niedawno o tej cenie z Karolem, zegarek rzeczywiście tyle kosztuje, bo jest tak rzadki. Nie wiem kto go kupił, ale domyślam się - typuję dwie osoby, jedna z tego forum, druga z watchuseek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie niedługo dowiemy się kto go kupił

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to na ofertę odpowiedział ktoś :) ale sprzedający nie napisał mi że finalizuje już.

Więc pewnie Mark :D

Edit

Oczywiście jest to tylko moje przypuszczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli byłby chętny pokazać zdjęcia nie katalogowe to ja bardzo chętnie bym popatrzył i oko nacieszył skoro mówicie że to takie cudo :):) znalazłem w katalogu wersje brązową i zauważyłem że fajnie do "kompletu" byłoby mieć jeszcze wisiorek-zegarek (albo na ścianę - tego nie wiem bo ciężko skalę sobie wyobrazić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i panowie, ogłaszam że KUPIĘ:

Sławę w automacie, najlepiej w wersji eksportowej, sprawną (bez potrzeby przeglądu), w co najmniej dobrym stanie wizualnym i na pasku.

albo

Sławę Lodówkę. Jakąkolwiek.

albo

Poljota automatycznego na 23 kamieniach

Za każdy z zegarków jestem w stanie dać do 150 złotych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, sprzedam Wostoka Komandirskiego. Nowy, nie noszony; oryginalne pudełko i papiery w komplecie. Sprzedaję gdyż dostałem go w prezencie od bliskiej osoby, która nie jest mi już bliska, więc pora się go pozbyć. Cena jaką proponuje to stówka plus przesyłka. Zdjęcia i pytania na pw ewentualnie e-mail.

99c1eded0a4fa3fdmed.jpg

f53ca689c954b182med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam: stan idealny. Wygląda na nienoszony. Był zarezerwowany do przed chwilą, ale koledze się nie uda. Propozycje cenowe na PW

post-60883-0-61360100-1365692088_thumb.jpeg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to mój początek przygody z zegarkami, więc chciałem się na wstępie przywitać:)

Sprzedam: stan idealny.

no to widzę ze przygoda szybko się skończyła ... ja bym takiego rzadkiego zegarka nigdy nie sprzedał

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to widzę ze przygoda szybko się skończyła ... ja bym takiego rzadkiego zegarka nigdy nie sprzedał

jak wiadać nie każdego zegarki muszą wciągać ;) zresztą różne są pobudki, czasem sytuacja życiowa do tego zmusza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż....miał zostać i zapoczątkować zbiory, ale sytuacja się zmieniła i postanowiłem sprzedać właśnie jego...nie ukrywam, że niechętnie, bo troche poczytałem na temat podobnych wypustów i istotnie to rzadkość. Niemniej jednak nie oznacza to, że przygoda ma się w tym miejscu skończyć. Czasem są jakieś sytuacje losowe....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy znajdzie się chętny na moją czajkę ? :)

Bardzo ładny stan, na kopercie małe ryski i ubytek przy godzinie dziesiątej. Na punktualnym chodzie.

Niedługo wystawiam na alledrogo, ale najpierw chciałem zapytać tutaj ;)

Chętnych z propozycjami zapraszam po szczegóły na PW.

więcej zdjęć : http://www.galerieal...923497/11#zdj13

11.jpg?screen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz kolejnych apeluję do nowych użytkowników. Pisząc post dotyczący sprzedaży zegarka, proszę umieszczać w nim cenę! Ewentualnie "szczegóły na PW".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda słów cwaniactwo i tyle

a najgorzej że to już jakaś plaga z takimi zapytanami !

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz kolejnych apeluję do nowych użytkowników. Pisząc post dotyczący sprzedaży zegarka, proszę umieszczać w nim cenę! Ewentualnie "szczegóły na PW".

do sprzedaży jest odpowiedni dział w tym form !!! czyżby w miedzyczasie coś się zmieniło ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do sprzedaży jest odpowiedni dział w tym form !!! czyżby w miedzyczasie coś się zmieniło ?

a czemu w nazwie wątku jest "....sprzedam...." ?

co do ceny to oczywiście się zgadzam, że powinna być !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie masz nabitej odpowiedniej ilości postów to jak masz sprzedać zegarek ? : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie masz nabitej odpowiedniej ilości postów to jak masz sprzedać zegarek ? : )

Wtedy nie sprzedajesz na forum. Od tego są portale aukcyjne. Dział sprzedam na forum służy wyłącznie ułatwienia grupie zapaleńców sprzedaży kolegom, ale jest tylko dodatkiem do części merytorycznej, a limit 50 postów ma chronić uczciwych forumowiczow przed ewentualnymi oszustwami. Proste. To taka ogólna uwaga.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat był już przerabiany. W tym miejscu można umieszczać oferty sprzedaży bez rygoru posiadania określonej liczby postów. Ale już raz o to apelowałem, aby nie traktować forum jako targowiska, na zasadzie kto da więcej! I na PW prowadzić negocjacji. Do tego służy allegro, ebay itp. W tym miejscu umieszczamy konkretną ofertę cenową. Jeśli nie chcemy podawać publicznie takiej informacji, to wystarczy dopisać "szczegóły na PW".

Uważam, że taka informacja powinna być podpięta pod temat, a za notoryczne powtarzanie takich praktyk powinno przysługiwać ostrzeżenie.

Nie mówię tego w złej wierze, nie chce nikomu zaszkodzić. Po prostu jestem na to strasznie uczulony. Wybaczcie :)

Dopiszę jeszcze, że rozumiem postawę wielu takich użytkowników. Ktoś chce uzyskać informacje na temat zegarka, ktoś może chciałby go sprzedać, ale nie można traktować forum jako miejsca przechodniego, gdzie wpada się z jedną sprawą, a później już nie wraca. Bardzo podoba mi się twarda zasada - NIE WYCENIANIA ZEGARKÓW. Trzeba się szanować i nie dopuścić by forum ulegało rozmywaniu, gdzie jak wspominałem, wpada się z biznesem, a później już się nie wraca. Takich praktyk nie popieram.

Nie piszę tego w określeniu do żadnej osoby, ale podaje hipotetyczny scenariusz, który nie raz już miał tu miejsce!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat był już przerabiany. W tym miejscu można umieszczać oferty sprzedaży bez rygoru posiadania określonej liczby postów. Ale już raz o to apelowałem, aby nie traktować forum jako targowiska, na zasadzie kto da więcej! I na PW prowadzić negocjacji. Do tego służy allegro, ebay itp. W tym miejscu umieszczamy konkretną ofertę cenową. Jeśli nie chcemy podawać publicznie takiej informacji, to wystarczy dopisać "szczegóły na PW".

Uważam, że taka informacja powinna być podpięta pod temat, a za notoryczne powtarzanie takich praktyk powinno przysługiwać ostrzeżenie.

Nie mówię tego w złej wierze, nie chce nikomu zaszkodzić. Po prostu jestem na to strasznie uczulony. Wybaczcie :)

Dopiszę jeszcze, że rozumiem postawę wielu takich użytkowników. Ktoś chce uzyskać informacje na temat zegarka, ktoś może chciałby go sprzedać, ale nie można traktować forum jako miejsca przechodniego, gdzie wpada się z jedną sprawą, a później już nie wraca. Bardzo podoba mi się twarda zasada - NIE WYCENIANIA ZEGARKÓW. Trzeba się szanować i nie dopuścić by forum ulegało rozmywaniu, gdzie jak wspominałem, wpada się z biznesem, a później już się nie wraca. Takich praktyk nie popieram.

Nie piszę tego w określeniu do żadnej osoby, ale podaje hipotetyczny scenariusz, który nie raz już miał tu miejsce!

W pełni popieram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sprawie Burana: cena 350zl. Za tyle tez zostal wystawiony na allegro. Przepraszam za zamieszanie. Mam nadziej, ze teraz jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie sorki za OT ale sami trochę prowokujemy takie sytuacje jak z tym Buranem.

Chcę tylko zwrócić uwagę że stwierdzenia typu "kupę :) kasy to zależy dla kogo. Buran w stanie nos myślę że więcej niż 0.5k nie jest wart " dla większości z nas są jasne i ja rozumie przez to że NOS z papierami i pudełkiem może być wart dla kogoś nawet do 500zł

Może owszem. Ale ten prezentowany IMO nie jest NOS i jego wartość jest dużo niższa.

Niemniej jednak kolega posiadacz myśli że drugi kolega sprawił mu prezent za kilka tysięcy i niestety szybko się rozczarowuje. Za tego Burana na pw cena jaką usłyszałem to było minimum 400zł . Nie dyskutowałem, podziękowałem. Teraz jest już 350zł W pewnym sensie pisząc pw z pytaniem o cenę też daję pewnego rodzaju odpowiedź w sądażu.

Starajmy się tego uniknąć zwłaszcza jeśli chodzi o nowych kolegów i unikniemy nieporozumień.

Edit

Nadal twierdzę że 50 postów upoważniających do sprzedaży na bazarku nie jest żadnym wymogiem regulaminowym dającym bezpieczeństwo transakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.