Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki jeśli kogoś obraziłem - nie zamierzone. ;)

Luzu mam sporo, ale wybacz i nikogo nie obrażając, jeśli pierwszy post nowego kolegi, któremu zresztą życzę jak najlepiej, dotyczy oferty sprzedaży zegarka z "Tablicy", a drugi to przypomnienie, że rozważy każdą propozycję to troszeczkę zastanawiające ;) ale co tam - Święta - wydziwiać nie będę :D

Witaj kolego Cichy81 w gronie miłośników zegarków, mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję Slavy Lodówki w dobrym stanie technicznym i wizualnym, szczególnie wersji o czarno-białej tarczy z napisami w cyrylicy, ale inne również wchodzą w grę.

Zainteresowani niech napiszą do mnie ;)

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też kupie lodówkę po za wersją złotą z czerwonym sekundnikiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cichy81

Witaj kolego Cichy81 w gronie miłośników zegarków, mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej

Zegareczek noszę na ręce, postanowiłem jednak sprzedać gdyż muszę dozbierać pieniędzy na mój wymarzony motocykl.

Jeśli sprzedam mój zegarek to raczej długo nie będę miał tego typu czasomierzy więc nie będę tu częstym gościem.

Co prawda mój dziadek posiada dwie perełki ale z pewnością długo się z nimi nie rozstanie :)

Pozdrawiam.

Mój komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Poszukuje/zdecydowanie kupie.

- amfiba beczki 300m

- kirowskie z lat IIWW lub lekko po.

Sekundnik na 9, olbrzymia koperta, na bazie mech. z kieszonki, w dobrym stanie bez przerobek.

Prosze o PW.

Ww ciagle aktualne.

Ponadto mam tu troche czesci i mech, na sprzedaz...

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/88068-mechanizmy-i-czesci-nowe-i-uzywane-duzo-i-dla-kazdego/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Szukam wskazówek do kamy takiej jak ta http://www.netgrafik...l-watches23.htm

Odwdzięczę się np sprawnym mechanizmem z rakiety 24h

Ps Może ma ktoś uszczelkę do Amfy beczki, lub ktoś wie jaka jeszcze może pasować, może z kamandira??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem w temacie wskazówek do Kamy jakie i ile, ale nie dostałem odpowiedzi czy juz nie aktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie kupię, zamienię wyłudzę w zamian za bilety kolegii rostowskiego, werki, zegarki: SPRAWNY WERK 3056 lub sławę na tym werku.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię amfibię beczkę z tarczą w kolorze niebieskim i wskazówkami "chorągiewkami". W fajnym stanie i dobrze jeśli w fajnej cenie ;)

Proszę pisać na PW.

Dobra cena, ale wymaga trochę pracy:

http://www.ebay.com/itm/vostok-amphibian-wostok-bar-73-/390570044624?pt=Wristwatches&hash=item5aefc9ecd0

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę z innej beczki, nie wiem co to jest beczka i dlaczego sie tak nazywa i jak sie ja poznaje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę z innej beczki, nie wiem co to jest beczka i dlaczego sie tak nazywa i jak sie ja poznaje .

Potoczna nazwa jednego z modeli Amfibii odnosząca sie do kształtu koperty.

Tutaj masz te, które ja posiadam w kolekcji:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/23372-forumowy-spis-amfibii/page__st__400

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak przy okazji tego tematu, chetnie kupię 2 tarcze do takiej beczki, lub sprzedam takowe zegarki w kipskim stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

zegarek jest sprawny w bardzo dobrym stanie, prosił bym specjalistów o informacje na jego temat.

pozdrawiam i z góry dziekuję

post-61259-0-10735600-1365079851_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla przypomnienia koledze, na forum zgodnie z regulaminem nie wyceniamy zegarków.

Jest to fajny dość popularny zegareczek m-ki Wostok. Wydaje się być w bardzo ładnym stanie i na pewno znajdzie się na niego nabywca. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
prosił bym ... o informacje na jego temat

Późno-sowietski wostok (końcówka lat 80-tych) z mechanizmem 2409 (jak w większości komandirów i amfibii) czyli "niet gniotsja. niet łamiotsja" stan zachowania rzeczywiście b.ładny! częstą przypadłością tych modeli jest pajęczykna na powłoce tarczy dająca efekt spękanej suszą ziemi.

Ten ze zdjęcia prezentuje gładkość niczym pupa niemowlęcia :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cichy81

Chciałem ponowić ogłoszenie o sprzedaży mojego KOMANDIRA :)

Ogłoszenie na tablicy (cena w ogłoszeniu spadła do 80zł)

Cena na forum oczywiście także zmalała i teraz wynosi 70 zł

Czekam na propozycje :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie, że Poljot wklejony przez IIcoolm'a to w 100% oryginał (tj. nie składak ;) ). Mam na myśli głównie wskazówkę sekundową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie, że Poljot wklejony przez IIcoolm'a to w 100% oryginał (tj. nie składak ;) ). Mam na myśli głównie wskazówkę sekundową.

ja mam takie trzy, i wszystkie są z datownikiem. Poza tym są takie same, sekundy takie jak w tej tylko różne kolory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Poszukuje/zdecydowanie kupie.

- amfiba beczki 300m

Amfibia beczka 300 m, choć cena odstrasza:

http://www.ebay.pl/itm/230956080161?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_4929wt_753

Przy okazji, co myślicie o tym egzemplarzu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.