Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Ha! - właśnie sam reanimuję dokładnie ten model :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to szukamy dalej....

Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, Sława medyczna w stanie NOS z papierami (kupiłem z pomocą Kolegi Krzysiek_W) i Czajka medyczna w stanie bdb - obie z cyrylicą. Zapraszam zainteresowanych kupnem. Sprzedam tylko oba zegarki razem.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomne się ;)

Koledzy potrzebne mi szkiełko do Poljota Chrono 3133 ale do tej nowej wersji z Volmaxu. Jest to chyba szkło mineralne, te plexi ze starszych modeli nie pasują średnicą.

Oto zdjecie poglądowe:

poljot-31_nhwsxxq.jpg

Pozdrawiam. Jedrzej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomne się ;)

Koledzy potrzebne mi szkiełko do Poljota Chrono 3133 ale do tej nowej wersji z Volmaxu. Jest to chyba szkło mineralne, te plexi ze starszych modeli nie pasują średnicą.

Oto zdjecie poglądowe:

poljot-31_nhwsxxq.jpg

Szkło jest mineralne, okrągłe i płaskie... Więc zapewne można je kupić na wymiar w każdej hurtowni z artykułami dla zegarmistrzów za jakieś 2 złote.... A jeśli volmax robi te zegarki do dziś a chyba robi, to mając dystrybutorów może nawet sprzedaje oryginalne (choć będą droższe niż szafirowe w hurtowni...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za radę ale szkło powinno być szafirowe i wypukłe. Tu link do sklepu w stanach z opisem zegarka http://www.russia2all.com/sturmanskie-russian-volmax-gagarin-sputnik-watch/sturmanskie-chronograph-russian-watch-3133-1981597.html.

Stare szklo rozsypało się na mak więc to szafir. Nie mam hurtowni zegarmistrzowskiej w okolicy. Lokalny zegarmistrz się nie podejmie wymiany, a cenę mi dał zaporową. Najlepszy byłby sklep internetowy, a na oficjalnej stronie Volmaxu nie ma dystrybutorów w Polsce. To jest limitowana edycja 999szt.

Ten model robi jeszcze jedna firma(chyba Juri Leverberg), różni się przyciskami chronografu i Bóg wie czy jeszcze :lol:

Pozdrawiam. Jedrzej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię Poljota w stalowej kopercie, wersja z czarną tarczą taka jak na poniższym zdjęciu.

Oczywiście chodzi mi o dobrą relację cena/stan wizualny.

Co prawda obecnie na allegro są ze 2-3 modele ale chyba trochę zbyt drogo biorąc pod uwagę ich stan.

Proszę ewentualne propozycje kierować na priv. Dziękuję.

poljot55.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Poszukuję czajek z porcelanką, zarówno naręcznych jak i w formie wisiorka. Szukam też czajek pierścionków, główny problem w znalezieniu to rozmiar. Rok produkcji nie ma znaczenia, żeby tylko były sprawne.

Proszę o informacje na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Kupię sprawny werk do wostoka 2409A.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię oryginalne szkiełko do Pobiedy czerwonej 12, może być z kopertą lub jakiś destruktem, ważne żeby nie było pęknięte.

Podbijam temat, nikt nie ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś będzie chętny na taki komplet

img0105yo.jpg

Możliwa sprzedaż lub wymiana, przy czym nie na vintage. Wszystkie zegarki w zeszłym roku były u zegarmistrza, mają nowe paski i szkiełka, a brązowa jest po renowacji (nowy chrom na kopercie). Wszystkie info na pw. Pozdrawiam.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Rakietkę ładną kostkę z rzymskimi indeksami i szybką zmianą daty mam na zbyciu.

\\EDIT: nieaktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkręty ma barwione termicznie czy po prostu to gra światła?

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

wkręty ma barwione termicznie czy po prostu to gra światła?

Zwykły to werk... tak akurat się światło spolaryzowało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

być może pisze nie w tym dziale ale chętnie pozyskam pręt mosiężny o średnicy fi 50 albo kawałek mosiądzu wystarczająco duży aby wytoczyć z niego kopertę do zegarka :) mogę się na coś wymienić, jakiś zegarek albo części...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

być może pisze nie w tym dziale ale chętnie pozyskam pręt mosiężny o średnicy fi 50 albo kawałek mosiądzu wystarczająco duży aby wytoczyć z niego kopertę do zegarka :) mogę się na coś wymienić, jakiś zegarek albo części...

Looknij Sose na http://www.birkashop...d=60&Itemid=103 tam jakieś płaskowniki z mosiądzu widzę, a i sztabki damastu się pojawiały (dziś akurat pusto). BTW jak ktoś pachy struga to przypomnę, że narzędzia też tam mają do skóry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

czy znajdzie się chętny na taką oto Амфибия СССР? :)

1.jpg?screen

Zegareczek wpadła w moje ręce dość niedawno, jego stan przedstawiają zdjęcia zamieszczone w galerii: tutaj.

Z obserwacji do tej pory zauważyłem że chodzi nie bardzo punktualnie i potrzebuje przeglądu ponieważ

nie da się go nakręcić do końca i potrafi czasem stanąć.

Cena : 110zł (+przesyłka) oczywiście do negocjacji.

Zapraszam na PW :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sose

dzięki D@dik za wskazanie sklepu, dzięki uprzejmości jednego z użytkowników problem z materiałem mam już rozwiązany na jakiś czas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem :D

tak wygląda dzisiaj...

i Pani.....

z nim dobrze... :P

Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.