Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze nie ten dzial ale nie krzyczcie na mnie najwyzej moderator wykasuje temat....Mam Atlantic Worldmaster na zamiane...interresuje mnie Amfibia,Komandirski ew.....ciekawa propozycja ruskiego

Mam kilka ruskich i takie mnie interesuja,natomiast tego Atlantica dostalem na poczatku lat 90´-tych po zmarlym niemcu...byl z nim problem na poczatku,mianowicie wskazowki chodzily jak chcialy i byly chyba lekko za wysoko co zrobilo lekki slad od srodka na szkielku....oddalem go do zegarmistrza i ten zrobil jak nalezy,przesmarowal i od 20 lat chodzi idealnie...po nakreceniu chodzi ponad 1,5 doby natomiast na dobe robi okolo 15 sekund tylko nie pamietam teraz czy do przodu czy pozni....dawno go nie nosilem...ale z mechanizmem zadnego problemu nigdy nie bylo...

Tak jak pisalem zegarem ma lekki slad na szkielku nie jest mocno widoczny ale pod slonce widac,szybki nie wymienialem bo mnie to nie draznilo tak wiec zeby go doprowadzic do porzadku trzeba by wymienic szklo...

http://www.ebay.de/itm/ATLANTIC-WORLDMASTER-HERREN-SAMMLER-ARMBANDUHR-REF-61660-Guter-Zustand-/141685133567?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20fd1790ff

To jest ten sam model tylko moj jest srebrny,cena sie nie sugeruje bo kosmici sa wsrod nas....nie mam czym zrobic dobrego zdjecia wiec dlatego pokazuje przykladowy model z aukcji...

Nie przedstawia dla mnie zadnej wartosci sentymentalnej a i wielkim fanem Atlantikow nie jestem,kokosow na sprzedazy z niego nie dostane,nawet nie wiem ile jest warty a Alledrogo czy innymi aukcjami nie ma co sie sugerowac... wiec licze na uczciwa zamiane...zdjecia moge wyslac na maila dla zainteresowanego,bo tu troche zabawy a ja nie mam za wiele czasu a i musze znalezc cos lepszego do robienia zdjec ,natomiast wysylka bylaby z i na niemcy,jak ktos sie obawia,moge wyslac swoj jako pierwszy,najwyzej strace pare centow na wysylke...ale to dopiero na poczatku lipca....Pozdrawiam i nie krzyczcie ze nie ten dzial.....

Witam.Poniewaz siedzialem wczoraj do 1 w nocy i odpisywalem na pytania o zegarek,zrobilem dzisiaj kilka fotek w wysokiej rozdzielczosci i wstawilem na swoj profil na Facebooku https://www.facebook.com/popeyefiddichow tam mozna go obejrzec,propozycje swoich zegarkow prosze wysylac bezposrednio na maila nie na facebooka [email protected]. wieczorem zobacze zamiast siedziec i odpisywac do pozna...
  Co Cie interesuje,podoba sie bo ruskie ciezko okreslic...podoba mi sie vodolaz czy inne divery ale mierzmy sily na zamiary...
Jezeli masz Amfibie,Komandirskiego teraz moze byc pukanie sie w czolo Kraba,Lodowke,Sturmanskie,Saturn...tego typu to jak najbardziej tak...
Jak za duzo wymagam pisac krytyka buduje...tylko prosze dac mi tez czas do konca miesiaca popatrze ocenie i wybiore ktory mi pasuje ktory nie...
Wstawilem tez kilka zdjec zegarkow ktore walaja sie w szufladzie a ktore maja defekt...
Slava-pare lat temu zalozylem,nosilem caly dzien chodzil idealnie..chodzil,po zdjeciu go pochodzil moze pol godziny i stanal-do szuflady..ostatnio go probowalem uruchomic ale jest ciezko...pochodzi minute,10 minut,30 minut otworzylem go i chyba smar go trzyma ponadto brakuje kilku zebow na elemencie.
Orient-automat jakby nakrecal,ale zegarek chodzi tylko chwile w pozycji pionowej,uszczerbione szkielko,datownik zmienia
Moskwa-rysa na szkielku,brak sekundnika,koronka zmienia godziny ale nie nakreca,kreci bez oporu.
No i malenka Slava tu zaskoczenie bo mimo brzydkiego wygladu i pekniecia na szkielku serce ma jak dzwon...chodzi bardzo dobrze dlugo trzyma okolo poltorej dnia..
Te zlomki proponuje osobom zainteresowanym Atlantikiem jako poboczna oferta bo nie bede osobno wysylal zlomu do Polski.Troche to smiesznie zabrzmialo gdy pomyslalem o samochodach....
Ewentualnie zlomki to juz mozecie na forum pomiedzy soba..ktos,cos...jak nie to je do kosza...
Dostalem kilka ofert ciekawych Amfibii i Komandirskich poczekamy jeszcze tydzien i zobaczymy...
Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoba, która przygarnie Atlantica, mogłaby przygarnąć Moskwę? Interesuje mnie ta tarcza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoba, która przygarnie Atlantica, mogłaby przygarnąć Moskwę? Interesuje mnie ta tarcza :)

raczej calosc jako osobna propozycje jak nie to dodam ktorys kogo bedzie co interesowalo do przesylki,ale nie bede wysylal tego specjanie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej calosc jako osobna propozycje jak nie to dodam ktorys kogo bedzie co interesowalo do przesylki,ale nie bede wysylal tego specjanie....

Dokładnie. Wyślij w jednej paczce a ja skontaktuję się z tą osobą w sprawie tej Moskwy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałby ktoś taką Rakietkę?

Szkło nowe, bez rys. Zegarek po czyszczeniu i smarowaniu około 2-3 miesięcy temu. Dokładność chodu nie sprawdzana, ale minuty na dobę nie powinien przekroczyć. Koperta w całkiem dobrym stanie z widocznymi minimalnymi przetarciami (szczególnie widocznymi od strony dekla) i ryskami. Tarcza ma mała ryskę między 1 a 2 oraz nad 6stą. Koronka przetarta.

Cena 60 zł z wysyłką. Zainteresowanych zapraszam na PW. Nie rezerwuję.

di-O4F5KMAJ.jpgdi-1DHI0CP7.jpg

di-52YGV58Z.jpgdi-JS653MTB.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam szkiełka w oryginale do takiego Wostoka :)

post-60883-0-24238500-1434468337_thumb.jpg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie łucza lub poljota de luxe, kirowskiego kraba, poljota z dolna sekundą, kame, starta. W bardzo bardzo dobrym stanie rowniez wizualnym, zegarek ma isc na reke a nie do pudełka.

Zapraszam na priv.

P.s.

Po wstępnym rekonansie widzę ze na znanym portalu aukcyjnym panuje rozbuchany kapitalizm i wolna tworczosc a na olx totalny dziki zachód.

Próbowałem zakupic na olx kraba za wystawioną w ogłoszeniu cenę ale dowiedzialem się od sprzedawcy ze cena jest 'przykładowa'. :)

jak przykładowa

wydawało mi się  ze można olx targować się w dół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, nie ma ktoś na sprzedaż paska (mogą też być namiary na takowy w necie) który by był jak najbardziej zbliżony do tego wskazanego na zdjęciu ?
hga3s02.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Mogę Ci załatwić, zegarmistrz ma kilka takich z PRL-u.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, nie ma ktoś na sprzedaż paska (mogą też być namiary na takowy w necie) który by był jak najbardziej zbliżony do tego wskazanego na zdjęciu ?

muszę poszukać jutro napiszę czy mam ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak przykładowa

wydawało mi się  ze można olx targować się w dół

dla przykładu musi dowalić konkretną cenę :-) najlepiej z trzema zerami :)

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla przykładu musi dowalić konkretną cenę :-) najlepiej z trzema zerami :)

Jak się okazuje, można się targować i w górę i w dół   :D Kiedyś jeden olx-owicz  odpowiedział mi, że niską cenę wystawił tylko "na zachętę"....(tak swoją drogą, czy nie powinno się tych cen traktować jako wiążących ofert  ?????? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest ten problem... ceny kup teraz i kwoty na olx... Przychodzi klient ze zwykłym Poljotem i mówi, że za stówę widział w internecie takiego samego. Zawsze powtarzam (polecam portal paa.pl), że to cena jakąś ktoś sobie wymyślił, a nie ile jest warty przedmiot w rzeczywistości...

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Witajcie, dziś wpadł mi dubel w stanie bliskim NOS, więc wierna poprzedniczka idzie do ludzi :)

Do rzeczy, zegarek na dobrym chodzie, nowe szkło, tarcza bardzo ładna, koperta ma ślady użytkowania, ale jest całkiem ładna.

Wymienię, na taką tylko z czarną tarczą, lub sprzedam za 120zł 90zł

2678186_IMG_7393.JPG

2678185_IMG_7395.JPG

2678187_IMG_7392.JPG

..................................................................................................................................................................................................................

Ponadto, dwa poljoty bociany 

Sprzdam dwa fajne Poljoty, pierwsze na dobrym chodzie, technicznie naprawdę fajny, oryginalne szkło, koperta bez większych przetarć, ładny połysk. Idealny do garnituru, cena 80zł  50zł

2678196_IMG_7390.JPG

2678197_IMG_7391.JPG

Drugi chodzi, pracuje, ale się zatrzymuje, do czyszczenia. cena 40zł  30zł

2678198_IMG_7308.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po serwisie LUCH - 110 i  Pabieda - 75 zł. Przyzwoite stany...

post-41508-0-70370900-1434540514_thumb.jpg

Życzenia, zażalenia i  inne prośby na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam pozłacanej koperty do dużej lodówki w ładnym stanie.

Zegarki radzieckie - dobre i tanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobiedę sprzedam, działa, nie znam punktualnosci bo mam ją kilka godzin :)

45 zł.ac2967f1999a246c801aabd926b48a62.jpg

29eeac3d663251310d2ba5c7c0c2ca61.jpgbe6f536a781967229977ccbbebd6e6b6.jpg

Łucz kwarc, wskazówki, data i słońce/księżyc? dają się przestawiać koronką, baterii nie mam szkiełko pęknięte. 45 zł

9fa19812967bbf54ae3cd5c7d33e5f8f.jpg448a60ff6ac094506a989269030f4e2f.jpg4c9520276a72f9670cf98107a31e6c62.jpg

Wieczorem oferta idzie na allegro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

Witajcie towarzysze, kupię tarczę do Rakiety rzymskiej barwy srebrnej lub złotej w ładnym stanie bez rys. Tutaj akurat rysy są, ale na zdjęciu pięknie ich nie widać :)

post-69664-0-97329700-1434556504_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mołnia 55zł. Plus owca

Sprawna. Ładny stan.

Mołnia PW.

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.