Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrze, nie wiem czy były jakieś badania w temacie, czy gruczoł krokowy zwany prostatą jest umiejscowiony przypadkowo czy może celowo Stwórca tak stworzył Adama, żeby można było doprowadzić Go do orgazmu poprzez "kiszkę stolcową"

Jak rozwiążemy tutaj ta kwestie, to okaże się czy to normalne czy nie :D

Podstawowym zadaniem prostaty jest odcięcie dróg moczowych podczas ejakulacji przy pomocy mechanicznego nacisku, oraz wydzielenie płynu w którym pływają plemniki, natomiast orgazm\m można uzyskać nawet od lizania za uchem i jeszcze w paru innych miejscach zwanych erogennymi. Żeby było jasne nie napisałem, że nie wolno czy coś takiego, jednak moim zdaniem normalne to nie jest i tyle.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok chciałem zrozumieć, czy jestes zdania że nienormalne jest ze dwóch facetów razem mieszka i żyje, czy chodzi o ich współżycie erotyczne. Można pójść dalej, czy męska przyjaźń jest normalna i czy normalna jest przyjaźń kobiety i mężczyzny. Zauważ, że ogólnie akceptowany jest stosunek analny odmiennoplciowy.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo Koledzy nie przesadzajcie z tą kiszką stolcową, przecież część z Was w kontaktach z kobietami to często praktykuje a większość próbowała.  :D  :P

Piotr spróbuj, to podobno nie boli. :P

Edit. No i pamiętajcie że 99% wszystkich homosiów i lesbijek żyjących na świecie obecnie i w przeszłości wyprodukowały i wychowały tradycyjne małżeństwa heteroseksualne. :)  

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd ten oznajmujący tryb Dziadku drogi ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marianie zadziwiasz mnie skąd masz takie informacje, ze wielu próbowało a cześć praktykuje...?

Musze dobrze rozważyć wizytę na kolejnych warsztatach klubowych chyba :D

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo Koledzy nie przesadzajcie z tą kiszką stolcową, przecież część z Was to często praktykuje a większość próbowała.  :D  :P

Piotr spróbuj, to podobno nie boli. :P

Wystarczy jak lekarz sprawdza mi stan prostaty, a w życiu staram się trzymać zasady nie rób drugiemu co tobie nie miło. :P

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr specjalnie dla Ciebie skopiowane z innego działu...post-2678-0-74339400-1474139688.jpg

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd ten oznajmujący tryb Dziadku drogi ???

Z obserwacji własnej i tak mówili w TVP i w TVN  :)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok , kolego Dziadku , szczególnie po poprawkach tekstu przedostatniego postu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marianie zadziwiasz mnie skąd masz takie informacje, ze wielu próbowało a cześć praktykuje...?

Musze dobrze rozważyć wizytę na kolejnych warsztatach klubowych chyba :D

Piotr bez obaw. Ja mam jedną kobietę od 38 lat i mi w zupełności wystarcza. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr bez obaw. Ja mam jedną kobietę od 38 lat i mi w zupełności wystarcza. :D

Troszkę mnie uspokoiłes ale i tak będę się miał na baczności w myśl zasady strzeżonego...

Albo nie będę się miał na baczności, nie wiem czy mnie rozumiesz :D

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zmienić temat, bo rozmowa dwóch dziadków i staruszka może powodować u części młodych Kolegów pewien niesmak, a u innych niezły ubaw. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będą mieli okazję wykazać się omawianą wcześniej tolerancją :D

Dawno się tak nie uśmiałem na forum jak przy ostatniej stronie tego tematu!

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zmienić temat, bo rozmowa dwóch dziadków i staruszka może powodować u części młodych Kolegów pewien niesmak, a u innych niezły ubaw. :D

Nie wiem jak Ty, ale ja udzielam się pisząc dość sporo w necie tylko i wyłącznie dla rozrywki. ;)

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz większą przyjemność znajduję w czytaniu waszych "dyskusji w kolejce po rentę" ;)

I zastanawiam się, czy gdy będę w waszym wieku - czyli za sto lat :D też będę o wdziękach Mariana dyskutować.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Ty, ale ja udzielam się pisząc dość sporo w necie tylko i wyłącznie dla rozrywki. ;)

Ja strasznie lubię żartować, tańczyć i podrywać kobiety, ogólnie jestem dość rozrywkowym facetem. Z tego tytułu żona czasem bierze mnie do rozmównicy w której to rozmównicy muszę wysłuchać uwag wszelakich na mój temat w głębokiej pokorze i milczeniu. :D Niestety to jest dziedziczne, bo mój syn też tak ma. :)

Natomiast nie lubię alkoholu pod żadną postacią i nigdy w życiu nie paliłem fajek. Aczkolwiek nosze się już od dłuższego czasu z zamiarem zapalenia skręta, (chcę zobaczyć jaki daje efekt)ale nikt ze znajomych nie chce mi go dostarczyć. A sam nie kupię, bo nie znam dobrego i pewnego żródła. :)

No i nie toleruję małych i grubych kobiet. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit. Żeby była pełna jasność, to ja osobiście nie mam nic przeciwko temu żeby ludzie będący w związkach jednopłciowych adoptowali i wychowywali dzieci. 

Moim zdaniem, dziecko w takim związku będzie znacznie lepiej się czuło, dostanie znacznie lepsze wychowanie i zdecydowanie lepszy start w życie niż np w domu dziecka lub w jakiejś tradycyjnej pijackiej rodzinie.  :)

Homosie to w większości bardzo wrażliwi ludzie i na pewno nie zrobią dziecku krzywdy.  :)

A czy Ty chciałbyś być (oczywiście będąc jeszcze dzieckiem) wychowywany przez dwójkę homosiów? Albo żeby Twoje dziecko, wnuk było przez takie osoby wychowywane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz większą przyjemność znajduję w czytaniu waszych "dyskusji w kolejce po rentę" ;)

I zastanawiam się, czy gdy będę w waszym wieku - czyli za sto lat :D też będę o wdziękach Mariana dyskutować.... :)

Moim zdaniem gdy będziesz w naszym wieku i będziesz jeszcze dyskutować, to będzie cud. Już teraz nie odróżniasz renty od emerytury...  :P 

Natomiast nie lubię alkoholu pod żadną postacią i nigdy w życiu nie paliłem fajek. Aczkolwiek nosze się już od dłuższego czasu z zamiarem zapalenia skręta, (chcę zobaczyć jaki daje efekt)ale nikt ze znajomych nie chce mi go dostarczyć. A sam nie kupię, bo nie znam dobrego i pewnego żródła. :)

Nie mam pojęcia jak tu Tobie przekonywająco objaśnić co straciłeś,  ;)  ale powiem tak, wiele lat paliłem, nie wylewałem oraz nie wylewam za kołnierz również teraz i nie żałuję, gdybym miał zaczynać życie od nowa postąpiłbym tak samo jak przedtem. Jedyne co mnie martwi, to to, że dawniej trzy dni piłem, a potem jeden dzień chorowałem, teraz niestety odwrotnie. :D Skręty są natomiast przereklamowane, jak już to od razu LSD.  ;) 

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

dobrze jest poznać te nadzwyczajne napięcie emocjonalne , kiedy ktoś cię budzi ,ty pytasz gdzie ja jestem i czekasz odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia jak tu Tobie przekonywająco objaśnić co straciłeś, 

https://www.youtube.com/watch?v=EfaiT_doGB8

W sam raz na weekend  :P  :

Chociaż to nie jest takie śmieszne. Niedawno mój znajomy skonał z powodu marskości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze jest poznać te nadzwyczajne napięcie emocjonalne , kiedy ktoś cię budzi ,ty pytasz gdzie ja jestem i czekasz odpowiedzi

Albo leżysz obok wyjątkowego paszteta i zastanawiasz się, przeleciałem, czy na szczęście nie dałem rady.  ;)

Taa... żarty, a życie czasem pisze lepsze scenariusze. :D

W sam raz na weekend  :P  :

Chociaż to nie jest takie śmieszne. Niedawno mój znajomy skonał z powodu marskości.

Szkoda mi czasu na dyskutowanie z propaganda typu "Palenie papierosów jest przyczyną... Alkohol jest dla ludzi, tak jak wszystko inne, jak szkodzi należy przestać spożywać i tyle. Alkoholizm to choroba dotycząca ok 2% społeczeństwa, nadużywających alkoholu 12%, a 76% Polaków nie stroni od alkoholu tak jak ja. Wnioski każdy wyciąga sam, a straszne filmy na temat zgubnych skutków alkoholu, palenia papierosów i dla czego ,aborcja to morderstwo, są już tak przesadne, że aż absurdalne. A umrzeć na coś trzeba, alkoholik na raka wątroby, palacz na raka płuc, a abstynent po prostu na raka.

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego rzuciłeś fajki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr, jeśli chodzi o alkohol to trzeba brać pod uwagę aspekty społeczne a nie zdrowotne, gdyż te są dużo drastyczniejsze.

Fajki tez są kiepskie z wyjątkiem tych o których wspominał Dziadek.

Jednak największą tragedią są zejścia zupełnie zdrowych ludzi.

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego rzuciłeś fajki?

Ja Ci odpowiem. Bo psują smak alkoholu :P

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.