mikeb 3 #1 Napisano 4 Maja 2016 Który model wybralibyście i dlaczego? Pierwszy Rolex. Submariner jest poza pojedynkiem. Czarny jest bardziej uniwersalny ale mam już podobnego Breitlinga. BLNR jest oryginalny ale niebieska część bezela często w zależności od światła robi się fioletowa co mi się średnio podoba. Ale w innym świetle... piękny :-) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2 Napisano 4 Maja 2016 Miałem obydwa i gdybym mial wrocic do GMT to wybralbym ponownie niebiesko-czarnego 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikeb 3 #3 Napisano 5 Maja 2016 A na co wymieniłeś? Czemu zrezygnowałeś z GMT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #4 Napisano 5 Maja 2016 Juz nie pamietam dokladnie co kupilem w zamian, czesto zmieniam zegarki. W każdym badz razie, dla mnie batman jest ciekawszym modelem tylko teraz niesamowicie trudno dostepnym, przynajmniej u nas 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #5 Napisano 7 Maja 2016 Jak dla mnie również zdecydowanie Batman bo uważam, że wizualną kwintesencją funkcjonalności GMT jest podział doby na dwa kolory. Natomiast w kwestii przydatności do garnituru to być może czarny byłby bardziej odpowiedni ale Batman w odróżnieniu od Pepsi nie żga po oczach czerwonym więc nawet do eleganckiego stroju nie będzie uchybieniem. Tym bardziej, że druga połowa bezela to niebieski a nie pomarańczowy, żółty czy inny oczojebny. Ireneuszu, masz na myśli że trzeba Batmana zamawiać i czekać a nigdy nie leży na półce, tak? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6 Napisano 7 Maja 2016 Dokładnie tak, moge sobie zamowic a i tak dilerzy nie gwarantuja ze go dostana 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2405 839 #7 Napisano 7 Maja 2016 To Twój zegarek wybieraj sam. Nie szukaj uznania "tłumu". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikeb 3 #8 Napisano 13 Maja 2016 Nie szukam. Wiem, który wolę ale ciekaw jestem który wolą forumowicze. Czarny jest dostępny od ręki a na BLNR trzeba czekać ok 6 mies. Czarny jest b. uniwersalny i może być alternatywą dla Suba. BLNR już nie. Pomimo tego podejrzewam że BLNR wygra. (?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1313 #9 Napisano 13 Maja 2016 Kup czarnego i zamów batmana. Ponosisz czarnego do momentu sprowadzenia blnra i go sprzedasz. Dużo nie stracisz, a nawet jak dużo to stratę jakoś przebolejesz, bo nałóg musi kosztować . Ja brałbym klasycznego, ale niebieski bardziej mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #10 Napisano 20 Maja 2016 tylko BLNR !!!! ten niebieski bezel jest mega!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #11 Napisano 19 Sierpnia 2016 Batman.Kolega w temacie Rolexa ostatnio umieścił zdjęcie,które przekonało mnie,że daje radę również do formalnego stroju (marynarka,garnitur,biała koszula). 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1032 #12 Napisano 19 Sierpnia 2016 Zdecydowanie Batman A co myślicie o tym zestawieniu? 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #13 Napisano 20 Sierpnia 2016 Wg mnie na Jubilee jest jeszcze bardziej odmienny od Suba i mniej będzie widać rysy. Przy tym nie jest w stanie zrobić się mocno biżuteryjny jak DJ z karbowanym bezelem i na Jubilee. Dla mnie fajnie. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 79866 #14 Napisano 20 Sierpnia 2016 Mnie się bardziej podobs na Jubilee, ale do charakteru zegarka bardziej pasuje Oysterowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odir 1 #15 Napisano 20 Sierpnia 2016 mialem ex2, suba, hulka, gmt 2 (czarny), SD, teraz mam suba no date i na 100% do no date doloze GMT2 ale juz tylko BLNR. niebieski jest genialny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobak 7 #16 Napisano 20 Sierpnia 2016 Niebieski !!! Wysłane z mojego Samsung Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach