Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

benzzema

Militarno/sportowy na NATO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję zegarka który będzie dobrze pasował pod paski NATO. Więc myślę że styl, militarno,sportowy będzie odpowiedni...

Nadgarstek mały (16cm ) więc nie może to być jakaś wielka patelnia. Bardziej skłaniam się do kwarca, cena do max 1k

Jak narazie faworyt: http://www.jomashop.com/citizen-bm8180-03e.html

Wszelkie propozycje rozważę, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cyrhla

Naprawdę fajny Citek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny fajny...tylko chyba troszke poza budżet...no i 45mm, troszke sporo

jakieś jeszcze propozycje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby dlaczego poza budżet? Na dutyfree jest w cenie zdecydowanie mieszczącej się w budżecie. 134 dolary amerykańskie to (nadal) ;) mniej niż 1000 złotych. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde....to teraz zmienia postać rzeczy... :) a rozmiar ? Nie będzie to za duży zegarek na mój nadgarstek (16cm) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Sierżant Julian
      Sprzedaję swoją Montę, model Atlas, szwajcarski zegarek amerykańskiej marki, poszukiwany model, niedostępny w Europie, RRP ok. 8000 PLN + fracht i VAT (z USA).  Zwykle wynosiło to 9-10 tysięcy, teraz dolar na razie staniał, więc cena katalogowa nieco niższa, ale po dodaniu VAT wiadomo, jaka się zrobi. Piękny zegarek z charakterystyczną srebrną, lekko mieniąca się tarczą, Stan około 8/10, głównie dlatego że w palisandrowym pudle uszkodzony jest jeden zawiasik. Mimo uniwersalnego wyglądu zegarek ma koronkę zakręcaną, WR=150 m. Rozmiar bardzo uniwersalny, średnica 39 mm.
      Zestaw obejmuje oczywiście zegarek, bransoletę z dodatkowym ogniwem i endlinkami, oryginalny, lekko tylko używany pasek NATO (na zdjęciach), podwójne pudło (lakierowany palisander plus zewnętrzne z tektury, widoczne na zdjeciach), są też papiery.
      Zegarki Monta słyną przede wszystkim z niezwykle starannego wykończenia, porównywanego z najdroższymi zegarkami na rynku, a także z tego, że zwykle nie ma ich w sklepie producenta i trzeba czekać🙂
      Zegarka nie używałem przez ostatnie pół roku, a ponieważ w roli zegarka do wszystkiego występuje u mnie obecnie Longines, z niejakim żalem oddaję Atlasa w dobre ręce.
      Cena dla forumowiczów 4000 PLN plus kilkanaście złotych za przesyłkę InPost (kurier lub paczkomat, zależnie od kupującego).

• Przez Edmund Exley
      Drodzy Klubowicze, tematy dotyczące piłkarskich imprez zawsze tworzyły u nas pole do dyskusji. Czasem bardziej ożywionych, czasem mniej, ale jednak chyba warto budować w ten sposób jakąś formę klubowej aktywności. Proponuję zatem temat o Igrzyskach Olimpijskich w Paryżu, które rozpoczynają się już niebawem. Terminarz z oficjalnej strony: https://olympics.com/en/paris-2024/schedule/24-july

Logo:

Jak na Francję (a przynajmniej jej dawny obraz ) przystało - całkiem sexy.

Tradycyjnie proponuję, by komentarze dot. "gorących" wydarzeń z obecnych igrzysk urozmaicać wspomnieniami z przeszłości. Np. podając najbardziej pamiętne dla nas momenty letnich igrzysk (zimowe potraktujmy jako odrębny temat). Może zatem zacznę:
      - Barcelona '92 - Dream Team prowadzony przez Chucka Daly'ego i... Dream Team prowadzony przez Janusza Wójcika,
      - Atlanta '96 - trzy polskie złota w niedzielny wieczór 21 lipca i rywalizacja na 100m.
    • Przez beriam
      Miał ktoś moze do czynienia z paskami Haveston (seria SERIA CORP. CANVAS)
      Zasadniczo interesują mnie dwie pozycje :

SERIA CORP. CANVAS

THE M-1918C CANVAS STRAP 
      THE BAKELITE-F CANVAS STRAP

Przy okazji jakieś działające kupony są obecnie w użyciu ?

• Przez Zegarooo
      Poszukuję paska NATO (21 mm) w stylu Jamesa Bonda. Znalazłem firmę ZULUDIVER, która produkuje taki pasek i wysyła do Polski, lecz cena za przesyłkę jest strasznie duża.
      Link do paska: ZULUDIVER.
      Czy znacie jakieś inne sklepy, które wysyłałyby taki pasek do Polski za niższą cenę lub inne firmy produkujące podobne jakościowo z normalną ceną za wysyłkę?
    • Przez mikeone
      Witam serdecznie,

Poszukuję zegarka o wyglądzie zbliżonym (idealnie: takim samym) do Amazfit T-rex, tylko żeby nie był smartwatchem, ale miał fizyczne wskazówki + ewentualnie mały wyświetlacz na datę badź godzinę w formie cyfrowej. Poniżej zamieszczam zdjęcia tego T-rexa. 

Dodam, że przejrzałem już dziesiątki G-shocków, ale podobnej koperty jeszcze nie znalazłem. Wszystkie wydawały mi się troche przekombinowane, nazbyt napakowane tymi przyciskami, a ten z postu wydaję się być dość prosty i "skromy" w swojej militarnej formie. No i te G-shocki, które widziałem, miały zdecydowanie większą kopertę, zaś mój nadgarstek nie należy do największych.. Rozmiar tego T-rexa wydaje się idealny, większe koperty wyglądałyby już źle na mojej ręce. Co do koloru, to nie musi być zielony, może być czarny, ciemno szary, etc. 

Inne pożadane cechy poza wyglądem:
      - mechanizm kwarcowy
      - koperta z tworzywa, 46 - 48 mm
      - pasek silikonowy (lub  jakiś gumowy, byle miękki i łatwo zmywalny)
      - cena do 500 zł

Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, podpowiedzi. Dzięki!
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.