Patom 9 #1426 Napisano 26 Grudnia 2013 Michał, widzę, że Cię wciągnęło i to solidnie . Ten Gucci jest całkiem niezły, mój ojciec go używa Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1427 Napisano 27 Grudnia 2013 A co powiecie o YSL M7 ? Też mam na niego chrapkę Zapach genialny, choć nieco specyficzny, jak nie lubisz Oudu, to raczej Ci nie podejdzie. Jest jeszcze problem z dostępnością. Zapach został wycofany z produkcji, a jego ceny są mało atrakcyjne, no i jeszcze kwestia reformulacji, no ale na tym etapie, ten problem Ciebie nie dotyczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1428 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Michał, widzę, że Cię wciągnęło i to solidnie Zawsze lubiłem dobre zapachy, ale tylu to jeszcze nie miałem nigdy - Bentley Intense- Chanel Platinum Egoiste- Bleu De Chanel- Dior Homme Intense- Tom Ford TV- Diesel Fuel For Life- Dolce & Gabbana The One Sport- YSL L'Homme Intense- Armani Code Sport- Burberry Brit Rhythm Plus czekam teraz na Gucciego Zapach genialny, choć nieco specyficzny, jak nie lubisz Oudu, to raczej Ci nie podejdzie. Jest jeszcze problem z dostępnością. Zapach został wycofany z produkcji, a jego ceny są mało atrakcyjne, no i jeszcze kwestia reformulacji, no ale na tym etapie, ten problem Ciebie nie dotyczy Wiem właśnie, że jest to już dość ciężko dostępny zapach, ale ma naprawde świetne recenzje i chętnie bym go gdzieś wypróbował... Dzięki za informacje, będę go namierzał. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1429 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Ja ostatnio używam http://perfumowyblog.files.wordpress.com/2010/07/issey.jpgDla mnie rewelacja - inny niż wszystko co miałem, bardzo osobliwy nowoczesny zapach.Genialnie się trzyma. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #1430 Napisano 27 Grudnia 2013 Czy nowoczesny? To jeden z klasyków, które utorowały "świeżakom" drogę do sukcesu. Co do trwałości - jak większość świeżaczków nie trzyma się "genialnie" niestety. Oczywiście a każdym inaczej, ale zawsze krócej niż cieplejsze kompozycje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1431 Napisano 27 Grudnia 2013 Nie powiedziałbym że trzyma się słabo - nie przypominam sobie trwalszego zapachu. A nowoczesny w swojej kompozycji - wiem że to klasyk Isseya. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1432 Napisano 27 Grudnia 2013 A ja sobie chyba sprawię tego Kiliana BTB . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1433 Napisano 27 Grudnia 2013 Ten Issey, to niby świeżak, ale do końca nim nie jest. Sam zapach bardzo oryginalny i na mnie też trwały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1434 Napisano 27 Grudnia 2013 A ja sobie chyba sprawię tego Kiliana BTB .Wachales ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1435 Napisano 27 Grudnia 2013 Jutro właśnie mam zamiar powąchać . Ale sądzę, że mi się spodoba po tym co pisałeś. Muszę też zobaczyć Clive Christian C for Man, Amouage kilka zapachów i jeszcze kilka innych . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1436 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o Clive, to mnie podoba się X i V, C nie jest w moim guście, no i te ceny, mało zachęcające Aha, powachaj Puredistance M. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1437 Napisano 27 Grudnia 2013 Ceny raczej odrzucają . Amouage do tanich zapachów też nie należy... 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1438 Napisano 27 Grudnia 2013 Zamówiłem sobie dzisiaj w ciemno Gucci Homme II Ja wróciłem do Gucci PH 1 - ciężko dostać, ale zapach...masakra! Może ktoś zna jakiś bardzo podobny zapach o lepszej dostępności? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1439 Napisano 27 Grudnia 2013 Ja wróciłem do Gucci PH 1 - ciężko dostać, ale zapach...masakra! Może ktoś zna jakiś bardzo podobny zapach o lepszej dostępności? Dirty English - Juicy Couture2 Man - CdG Zapachy nieco podobne, nie takie same. Gucci Pour Homme jest tylko jeden. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1440 Napisano 27 Grudnia 2013 Zadziwiasz mnie tą wiedzą na temat zapachów 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1441 Napisano 27 Grudnia 2013 E tam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1442 Napisano 27 Grudnia 2013 Brudnego Angola miałem, nie przypadł mi do gustu, 2 Man - CdG - nie miałem okazji poznać - dzięki za trop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1443 Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Tommy Bahama Original w całokształcie jest całkiem podobny do GPH. Jest poza tym kilka zapachów które mają Guciowe "momenty" - Becham Intimately, Antonio Puig Quorum Silver, Azzaro Visit, CdG Wonderwood, Carbone de Balmain, Lacroix Tumulte (ten jeszcze trudniej dostępny od Gustawa). Edytowane 27 Grudnia 2013 przez domurst 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1444 Napisano 27 Grudnia 2013 A tego Gucci nie dostanie się w butiku Gucci w Vitkacym w Warszawie? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1445 Napisano 27 Grudnia 2013 Gucci wycofał PH1 z produkcji, następca to PH2 - tyle, że nie jest to ten sam zapach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1446 Napisano 27 Grudnia 2013 Właśnie wróciłem z drobnych zakupów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1447 Napisano 27 Grudnia 2013 Najlepszą opcją na dzień dzisiejsze jest zaopatrzyć się w próbki dostępne na Alle, nawet tanio wychodzi za 100 ml. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1448 Napisano 27 Grudnia 2013 Na razie tak robię, ale kiedyś i one się skończą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #1449 Napisano 27 Grudnia 2013 Jest flaszka na allegro, ale gość ma jedną ocenę.Cyklotymik, masz coś wspólnego z branżą poza używaniem perfum? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1450 Napisano 28 Grudnia 2013 Ten Issey, to niby świeżak, ale do końca nim nie jest. Sam zapach bardzo oryginalny i na mnie też trwały. Słuszna uwaga, zapach z pewnością pełnokrwisty i oryginalny - ja zdecydowanie wolę coś takiego od ciepłych nut, może z upływem lat mi się zmieni, ale mam nadzieję, że nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach