Breitling 10 #1476 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Posiada ktoś Versace blue jeans? Kojarzy mi się, że fajny zapach ale nie wiem czy ich nie mylę z czymś innymKupujecie perfumy przez internet czy tylko Sephora lub Douglas? Jeśli posiadacie sprawdzone sklepy internetowe to proszę o link. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Breitling 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #1477 Napisano 30 Grudnia 2013 Ja czuję w nim kadzidło mimo, że tam go nie ma . Dla mnie zapach "zachrystii" . Dość trwały był na mnie - choć miałem daaawno temu, więc pewnie już go przemodelowali. Pojawia się tanio jak barszcz w Rossmanie. Po 60 parę zł za 75 ml. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1478 Napisano 30 Grudnia 2013 Nutę czyszczonej fajki? Ja czegoś takiego nigdy nie czułem... Niektórzy podobno nawet wiśnię czują w TV. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1479 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Posiada ktoś Versace blue jeans? Kojarzy mi się, że fajny zapach ale nie wiem czy ich nie mylę z czymś innym Ja mam Blue Jeans (już kilka razy miałem) i bardzo sobie chwalę. Świeży dynamiczny zapach a przy tym elegancki i bardzo dobrze się trzyma - polecam. Ja właśnie (godzinę temu ) kupiłem Mont Blanc homme exceptionnel: http://m2.agitomedia.pl/image/700x700/0/perfumy/mont-blanc-homme-exceptionnel-woda-toaletowa-75-ml.472219.2.jpg Ciepły i bardzo elegancki a przy tym nie "dziadkowaty" - dam znać później jak się trzyma. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 361 #1480 Napisano 31 Grudnia 2013 Panowie, szukam czegoś podobnego do YSL L'Homme Intense, który obok TF TV stał się na dzień dzisiejszy moim ulubionym zapachem.Podobne do YSL- D&G pH (klasyk)Z nutami tabaki - Creed Tabarome, Carolina Herrera ph (lata 90-te). Te 3 zapachy używam naprzemiennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1481 Napisano 31 Grudnia 2013 Kilian BTB - przekozak . Na 100% go kupię. + zastanawiam się nad Amouage Reflection i Amouage Interlude (chyba takie są nazwy, pani z Quality niewyraźnie napisała na próbkach ) 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1482 Napisano 31 Grudnia 2013 Podobne do YSL- D&G pH (klasyk)Z nutami tabaki - Creed Tabarome, Carolina Herrera ph (lata 90-te). Te 3 zapachy używam naprzemiennieMiałem już D&G PH, co do reszty, to sobie sprawdze. Dzięki za info. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1483 Napisano 31 Grudnia 2013 Kilian BTB - przekozak )A jednak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1484 Napisano 1 Stycznia 2014 Cyklotymik, dlaczego a jednak? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1485 Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Znając bardzo pobieżnie Twój gust zastanawialem się czy Ci podejdzie, ale widzę że podszedł. A jak Interlude ? Podoba się ? Edytowane 1 Stycznia 2014 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1486 Napisano 1 Stycznia 2014 Interlude też mi się podoba, ale nie miałem go na nadgarstku, wąchałem go tylko w Quality, próbki jeszcze nie otworzyłem. Jutro posmaruję sobie nadgarstek i zobaczymy. Ja mam ogólnie dziwny gust, podoba mi się bardzo dużo zapachów, od lekkich, słodkich po na prawdę mocne, specyficzne . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1487 Napisano 1 Stycznia 2014 Ja mam ogólnie dziwny gust, podoba mi się bardzo dużo zapachów Dlaczego dziwny? Ja na ten przykład, jestem tak przystojny, że podobają mi się wszystkie kobiety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek Teklak 0 #1488 Napisano 1 Stycznia 2014 Ja obecnie pachnę Hugo Boss Soul, bardzo ciekawe perfumy. Na co dzień uzywam tez Hugo Boss Bottled i Lamborghini Sportivo. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka 0 Posiadane zegarki : Pierre Ricaud kwarc, Casio Edifice EF-305 1A, Rakieta "UFO" z lat 80, Wostok Komandirski z lat 70, Poljot garniturowiec, Mołnia pasówka współczesna (werk 3602) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5442 #1489 Napisano 1 Stycznia 2014 Pod choinką znalazłem PRADA - Luna Rossa Extreme. Dość ciekawy zapach: bergamotka, czarny pieprz , lawenda pomieszana z wanilią. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #1490 Napisano 1 Stycznia 2014 Z Bossa tylko Selection 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1491 Napisano 1 Stycznia 2014 Z Bossa tylko Selection Też używam obecnie i bardzo sobie chwalę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1492 Napisano 2 Stycznia 2014 Dzisiaj nadszedł dzień próby dla Interlude . Zapach świetny, baardzo mi się podoba . Muszę przemyśleć zakup Kiliana, bo chyba Interlude byłoby lepszym rozwiązaniem . Chciałbym być jakimś szejkiem arabskim i mieć wystarczającą ilość papieru, żeby wykupić wszystkie te zapachy . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denzab 0 #1493 Napisano 2 Stycznia 2014 według mnie fajny zapach i za rozsądne pieniądze to cerruti 1881, no i Tabac też ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1494 Napisano 3 Stycznia 2014 Dzisiaj nadszedł dzień próby dla Interlude . Zapach świetny, baardzo mi się podoba . Muszę przemyśleć zakup Kiliana, bo chyba Interlude byłoby lepszym rozwiązaniem . Chciałbym być jakimś szejkiem arabskim i mieć wystarczającą ilość papieru, żeby wykupić wszystkie te zapachy . Wpadłeś chłopie po uszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1495 Napisano 3 Stycznia 2014 Nie tylko on, i to wszystko Twoja wina 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karlov 0 #1496 Napisano 3 Stycznia 2014 Mnie generalnie większość Calvin Klein'ów podchodzi.Aktualnie naprzemiennie Truth i Night z CK, zielony krokodylek (Lacoste) i Burbery Brit.Z ulubionych JOOP - What about Adam - ciezko dostac, praktycznie tylko prywatny import z USA,Herrera Chic men i jeszcze od Calvina Eternity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1497 Napisano 3 Stycznia 2014 Tak mi się spodobał Lanvin L'Homme Sport, że kupiłem wczoraj druga butelkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #1498 Napisano 3 Stycznia 2014 Mnie generalnie większość Calvin Klein'ów podchodzi.Aktualnie naprzemiennie Truth i Night z CK, zielony krokodylek (Lacoste) i Burbery Brit.Z ulubionych JOOP - What about Adam - ciezko dostac, praktycznie tylko prywatny import z USA,Herrera Chic men i jeszcze od Calvina Eternity.Kurcze. Joop WaA - czaad. Zapach zielonych pomidorów. Daj cynk gdzie kupujesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1499 Napisano 3 Stycznia 2014 Nie tylko on, i to wszystko Twoja wina Tobrze że jest na kogo zwalić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1500 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Trochę zaszalałem i zamówiłem kilka niszowych.Penhaligon's Endymion i Sartorial, Acqua di Parma Assoluta, oraz pod wpływem "zachwytów" Michała Tom Ford Tobacco Vanille.Mam natomiast pytanie do ewentualnych posiadaczy Tom Ford Tuscan Leather. Zastanawiam się również nad tym skórzanym zapachem, ale trochę boję się brać w ciemno. Czy ktoś ewentualnie nie odsprzedałby mi odlewki, może być nawet 1ml. celem przetestowania. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Robson01 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach