smetanvy 0 #2426 Napisano 14 Stycznia 2015 roberp1 a miałeś może zwykłego Guerlaina Homme? Zakładam, że wersja intense ma mieć dłuższą projekcję? Dostałem kiedyś 30ml GH (początek na rynku tego zapachu) i teraz za każdym razem jak podchodzę do niego w perfumerii pachnie inaczej.. Jakaś refolmulacja miała miejsce czy co... A czy miał ktoś do czynienia z Trussardi black extreme? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2427 Napisano 14 Stycznia 2015 Dziś zamówiłem w ciemno…. Zobaczymy co z tego będzie 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2428 Napisano 14 Stycznia 2015 Dziś zamówiłem w ciemno…. Zobaczymy co z tego będzie Podobno rewelacja, jestem bardzo ciekawy Twojej opini.Gratuluję wyboru i czekam na opinię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2429 Napisano 14 Stycznia 2015 Dam znać jak dojedzie. Jak chcesz to Ci próbkę wyśle. 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 344 #2430 Napisano 14 Stycznia 2015 Guerlain Vetiver dla mnie pachnie to jak mydło PKP. Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2431 Napisano 15 Stycznia 2015 Guerlain Vetiver dla mnie pachnie to jak mydło PKP. Wysłane z Tapatalk przez A1457Niesety nie potwierdze i nie zaprzecze bo juz nie pamietam jak tam mydlo pachnie... 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 344 #2432 Napisano 15 Stycznia 2015 Mi osobiście zapach nie podszedł. To tak jak z Prada Infusion. Pachnie mi rzeczą wypraną w mydle "biały jeleń".Są tacy którym się to podoba... Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2433 Napisano 15 Stycznia 2015 Wąchałem w zeszłym tygodniu tego Vetivera i to będą moje kolejne perfumy. Fakt, pierwsze 10 minut jest nie do zniesienia, ale już potem jest super. Mnie bardzo pasują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 344 #2434 Napisano 15 Stycznia 2015 Przez pierwsze 10min zatykasz nos czy "wychodzisz ze skóry"? Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@jor 0 #2435 Napisano 15 Stycznia 2015 Ten Vetiver jest genialny (jak ktoś lubi wetiwerię), ja czekam na przesyłkę ze starą wersją, ale nowa też jest nie do pogardzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2436 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Jednak nie dla mnie. Ładny, ambitny, ale to nie to czego sie spodziewałem. Mogę odsprzedać jak ktoś chce. - juz sprzedane Edytowane 20 Stycznia 2015 przez AD_ex 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2437 Napisano 16 Stycznia 2015 Przez pierwsze 10min zatykasz nos czy "wychodzisz ze skóry"? Wysłane z Tapatalk przez A1457Wychodzę z siebie i staję obok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #2438 Napisano 20 Stycznia 2015 U mnie przegrały z vetiverem toma forda - całkiem fajne, ale też jakośc d. specjalnie nie urywają. Z kolei G. LInstant jest dla mnie genialny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicha 6 #2439 Napisano 23 Stycznia 2015 Moj osobisty faworyt, ktoremu jestem od lat wierny. Juz pare razy na tym Forum polecany JOOP! HOMME, czerwony kolor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2440 Napisano 24 Stycznia 2015 U mnie do takich faworytów niewątpliwie należy Chanel - Antaeus i Polo Green,to klasyki gatunku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JayZet 0 #2441 Napisano 25 Stycznia 2015 jednego absolutnego faworyta nie podam... ale jest kilka zapachów nie-do-pominięcia przez Faceta 1.) na pewno ponadczasowy i dość charakterystyczny zapach od Chanel:EGOISTE Platinum (tylko w tej wersji, zwykły EGOISTE jest moim zdaniem za ciężki i nie dla każdego) 2.) z nowszych to uznaniem się już cieszy bo i klasę ma Dior HOMME (może być wersja Intense czy Parfum) 3.) a ze świeższych i tańszych to zasadniczo każdy zapach BOSS spodoba się mężczyźnie i jego Kobiecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1583 #2442 Napisano 5 Lutego 2015 Witam,szkoda, że nie porównano tego, IMO znakomitego zapachu. Dostępny np. w Douglas'ie ... tylko ta cena Pzdr. Witam,zacytowałem sam siebie - kto czeka, ten się doczeka > udało mi się wreszcie kupić te perfumy za rozsądną cenę (~ połowa ceny w Douglas). Są jeszcze dostępne, oryginalne, pewne na 100% Zachęcam do zapoznania się - dla mnie rewelacja, trwałość, kompozycja, oryginalność.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4790 #2443 Napisano 5 Lutego 2015 Gdzie?Poproszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #2444 Napisano 5 Lutego 2015 I ja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2445 Napisano 9 Lutego 2015 Chciałbym kupić zapach KITON MEN. Nie wie ktoś gdzie w PL można dostać? 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1583 #2446 Napisano 9 Lutego 2015 Chciałbym kupić zapach KITON MEN. Nie wie ktoś gdzie w PL można dostać? Witam,google znajduje m.in. taką ofertę > http://www.iperfumy.pl/kiton/kiton-woda-toaletowa-dla-mczyzn/?utm_campaign=parfemy-m&utm_medium=srovnavac&utm_source=ceneo&utm_content=KITKITM_AEDT10Czy o to Ci chodziło ?Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2447 Napisano 9 Lutego 2015 Szukałem na iperfumy i nie mogłem znaleźć Musiałem jakąś literówkę zrobić ^.-Dzięki bardzo za pomoc 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2448 Napisano 10 Lutego 2015 A wczoraj w ramach dopieszczania kolekcji wpadły:1. Rasasi-Tesmeem for Him to naprawdę dobre unisxowe pachnidło-polecam2. Kenzo Jungle pour homme - klasyk na cieplejsze pory jak znalazł, i nie taki lekki jak się wydaje3. Franck Olivier Black Touch - taki nieco zmodyfikowany Hermes, IMO zdecydowanie lepszy4. Narciso Rodriguez for Him - super zapach na deszczowe dniCiekawy jestem opinie kolegów na temat wspomnianych zapachów.Rasasi - Tasmeem for Him 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2449 Napisano 10 Lutego 2015 Kenzo Jungle mialem - bardzo ciekawy zapach ale slaba trwalosc niestety... :/ 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #2450 Napisano 11 Lutego 2015 Franck Olivier Black Touch oraz Terre również miałem. Faktycznie są podobne, a nawet bardzo podobne. Jednak to nie ta liga co Terre i Franck szybko mi się znudził. Nie zmienia to faktu, że za małe pieniądze mamy zapach podobny o słabszych parametrach uzytkowych, a jednak podobny. Zresztą zapachy Olivera idą drogą podobieństw do jakby nie było kultowych zapachów, czy to Platynowego, czy też Milionera od Paco,a w przypadku tego Black Touch, do Terre Hermesa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach