eddi87 31277 #1776 Napisano 18 Grudnia 2020 Sprzedam dętkę tylnego koła od C-360 więcej info priv. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1777 Napisano 18 Grudnia 2020 W końcu jakieś fajne, dzienne foty niebieskiego. Jeszcze bardziej kusi teraz.. 🤣 Pasek twardy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #1778 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Nie. Fajniusi, milusi i po taniości z CNS. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #1779 Napisano 18 Grudnia 2020 Dziś waga piórkowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1780 Napisano 18 Grudnia 2020 38 minut temu, Krygo napisał: Nie. Fajniusi, milusi i po taniości z CNS. Poratuj linkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #1781 Napisano 18 Grudnia 2020 https://www.cheapestnatostraps.com/search?q=tapered+heritage&type=product 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1782 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) To wzornictwo jak w BN0118 to znalazłem w katalogu z 1999r - wiec on już trochę już jest na rynku z troszeczkę innymi parametrami : no to nie widziałem że to nowy/stary model Edytowane 18 Grudnia 2020 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1783 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) No tak, tak, to nie jest jakiś nowy model/wzór. No, pomijając to, że starsze wersje są całkowicie matowe, a te obecne bn0118 są już są lekko błyszczące, ale to i tak bardzo delikatnie. Ogólnie to tak citizenowa "kostka G". Osobiście właśnie wersja Yellowstone bardzo kiedyś za mną chodziła. Iw sumie chętnie bym ją dorwał w swoje ręce nawet dziś. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1784 Napisano 18 Grudnia 2020 Tylko to ciężko dostępny zegarek Patryk. Poza tym sam chętnie bym go chapnął... Cena oscyluje około 800-1000 PLN może ciut więcej z dostawą i ew. Vatem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1785 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, p.r.p. napisał: No tak, tak, to nie jest jakiś nowy model/wzór. No, pomijając to, że starsze wersje są całkowicie matowe, a te obecne bn0118 są już są lekko błyszczące, ale to i tak bardzo delikatnie. Ogólnie to tak citizenowa "kostka G". Osobiście właśnie wersja Yellowstone bardzo kiedyś za mną chodziła. Iw sumie chętnie bym ją dorwał w swoje ręce nawet dziś. ...a to wszystko wyjaśnia - bo przeglądając katalogi natykam się na wzornictwo tego modelu w różnych odmianach - z dodatkiem dniia tygodnia w 2008 roku i z dodatkami w postaci więcej indeksów - a myślałem ze to nowy model w znaczeniu nawet wzornictwa - jak wszyscy zaczęli go kupować nawet po dwie sztuki to zaciekawił mnie ten fenomen a tu proszę ilu on ma braci i powiem ze niektórzy jeszcze ładniej wyglądają ale to kwestia gustu wiec po prostu sprawdzona linia Citizena dzięki za wyjaśnienie Nie... no musze sobie poszukać jakiegoś z używek z tych starszych bo widzę że to wstyd jak beret nie mieć tak kultowego modelu Edytowane 18 Grudnia 2020 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1786 Napisano 18 Grudnia 2020 W dniu 16.12.2020 o 08:44, tomaliusz napisał: Niebieski mi nie pasuje w tego rodzaju zegarku, już pisałem że bardziej w tej stylistyce to zielony Zielony? Proszz bardzz.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1787 Napisano 18 Grudnia 2020 14 minut temu, unadarek napisał: ...a to wszystko wyjaśnia - bo przeglądając katalogi natykam się na wzornictwo tego modelu w różnych odmianach - z dodatkiem dniia tygodnia w 2008 roku i z dodatkami w postaci więcej indeksów - a myślałem ze to nowy model w znaczeniu nawet wzornictwa - jak wszyscy zaczęli go kupować nawet po dwie sztuki to zaciekawił mnie ten fenomen a tu proszę ilu on ma braci i powiem ze niektórzy jeszcze ładniej wyglądają ale to kwestia gustu wiec po prostu sprawdzona linia Citizena dzięki za wyjaśnienie Nie... no musze sobie poszukać jakiegoś z używek z tych starszych bo widzę że to wstyd jak beret nie mieć tak kultowego modelu W sumie poruszasz bardzo ważną sprawę. Ta linia ma bogatą historię i można uznać BN0118 za przedłużenie tej kultowości. Musisz liczyć się z tym, że starsze modele wyjdą Ciebie tyle samo/więcej niż nowy BN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1788 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) 17 minut temu, Vonziej napisał: W sumie poruszasz bardzo ważną sprawę. Ta linia ma bogatą historię i można uznać BN0118 za przedłużenie tej kultowości. Musisz liczyć się z tym, że starsze modele wyjdą Ciebie tyle samo/więcej niż nowy BN. a to zaskoczyłeś mnie - myślałem że te starsze w korzystnej cenie znaczy taniej kupie - ale faktycznie nigdzie gdzie szukałem nie trafiłem za bardzo na modele z tej linii starsze ... musze poszerzyć poszukiwania ale dopiero po Świętach (przepraszam za chwile nieobecności ale musiałem stadko Eco Driverów przenieść z zachodzącego światła dziennego pod sztuczne światełko - bo jak nie dostają światełka to stają się nerwowe i machają wskazóweczkami w gniewie a nie chcę ich stresować i denerwować ) Edytowane 18 Grudnia 2020 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1789 Napisano 18 Grudnia 2020 Mnie najbardziej z tego wszystkiego cieszy co innego w tym wątku. Wzrost świadomości historii marki Citizen, no i oczywiście fakt, że rodzina posiadaczy samych zegarków Citizen się powiększyła. Bo uważam, że niestety ale jest trochę pomijana, niedoceniona czasami u nas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1790 Napisano 18 Grudnia 2020 58 minut temu, p.r.p. napisał: Zielony? Proszz bardzz.. ...a to koledzy mają ich troszeczkę pomyszkowanych - tak na czarną godzinę rozumiem, rozumiem Citizenów w domu nigdy za dużo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43513 #1791 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) ;] Edytowane 18 Grudnia 2020 przez lysolek007 5 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #1792 Napisano 18 Grudnia 2020 Dzisiaj tak 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1793 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) 48 minut temu, p.r.p. napisał: Mnie najbardziej z tego wszystkiego cieszy co innego w tym wątku. Wzrost świadomości historii marki Citizen, no i oczywiście fakt, że rodzina posiadaczy samych zegarków Citizen się powiększyła. Bo uważam, że niestety ale jest trochę pomijana, niedoceniona czasami u nas. ..a to fakt że Citizeny jakoś tak niedoceniane są lub były - Citizena kupiłem z dwadzieścia parę lat temu , tego na poniższym zdjęciu - cały czas był używany i sprawuje się świetnie (pamiętam że przybrakło mi parę złotych a bym kupił z tarczami ) teraz jest na delikatnej emeryturze - niedawno dostał nowe źródło zasilania do swojego mechanicznego serduszka ale nich odpoczywa na razie. Przydałaby się mu wizyta u specjalisty zegarmistrza na mały serwisik, przeglądzik - jak to na dziadka przystało - zobaczymy (problem z dostępnością mam do zegarmistrzów trzeba spory kawałek jechać - bo to wymierający zawód powoli się robi w dobie smartsłoczy i zegarków w pralkach i i innych ustrojstwach przez te lata to zawsze chwaliłem Citizeny i polecałem zakup na wszelakich odpustach ... (przepraszam za jakość zdjęcia ale jak w Niebie rozdawali zdolności to fotografowania to ja akurat stałem w innej kolejce ) 21 minut temu, lysolek007 napisał: ;] żekbym: słitaśny !!! Edytowane 18 Grudnia 2020 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43513 #1794 Napisano 18 Grudnia 2020 9 minut temu, unadarek napisał: ..a to fakt że Citizeny jakoś tak niedoceniane są lub były - Citizena kupiłem z dwadzieścia parę lat temu , tego na poniższym zdjęciu - cały czas był używany i sprawuje się świetnie (pamiętam że przybrakło mi parę złotych a bym kupił z tarczami ) teraz jest na delikatnej emeryturze - niedawno dostał nowe źródło zasilania do swojego mechanicznego serduszka ale nich odpoczywa na razie. Przydałaby się mu wizyta u specjalisty zegarmistrza na mały serwisik, przeglądzik - jak to na dziadka przystało - zobaczymy (problem z dostępnością mam do zegarmistrzów trzeba spory kawałek jechać - bo to wymierający zawód powoli się robi w dobie smartsłoczy i zegarków w pralkach i i innych ustrojstwach przez te lata to zawsze chwaliłem Citizeny i polecałem zakup na wszelakich odpustach ... (przepraszam za jakość zdjęcia ale jak Bóg rozdawał zdolności to fotografowania to ja akurat stałem w innej kolejce ) żekbym: słitaśny !!! Dzięki to jeden z dwóch Citkow jakie mam i z obu jestem mega zadowolony ⌚⌚👌 1 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1795 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, lysolek007 napisał: Dzięki to jeden z dwóch Citkow jakie mam i z obu jestem mega zadowolony ⌚⌚👌 fajny jest ( a jaki to model ) dlatego nie poprzestawaj na dwóch - jak mówi stare japońskie przysłowie z dorzecza Kongo : życie jest zbyt krótkie aby mieć tylko dwa Citizeny Edytowane 18 Grudnia 2020 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43513 #1796 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Jak bym miał kupować 3 Citka to wybór padł na Citizen Campanola Cosmosign CTV57-1231 Edytowane 18 Grudnia 2020 przez lysolek007 3 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1797 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Campanola... pomarzyć.. Rewelacyjna seria. Dorzuciłbym do powyższego jeszcze taką dwójeczkę; Edytowane 18 Grudnia 2020 przez p.r.p. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43513 #1798 Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Mega jak dla mnie szkoda że tak ciężko z dostępnością tych modeli, i fajnie by się komponował do moich 2 pozostałych Cirrusa i Signature Moona 👌 Niebieskie wskazówki mega w tym 1 na zdjęciu Edytowane 18 Grudnia 2020 przez lysolek007 2 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1799 Napisano 18 Grudnia 2020 1 minutę temu, p.r.p. napisał: Campanola... pomarzyć.. Rewelacyjna seria. no piękna sztuka - jakbym miał to bym oprawił w ramki i powiesiła na ścianie i wycieczki przyjmował z mojej wioski (odpłatnie) aby go podziwiali dzieło sztuki to już jest - wiem ze jest masa innych ale ten jest piękny i mój kosmiczny klimat 6 minut temu, p.r.p. napisał: Campanola... pomarzyć.. Rewelacyjna seria. Dorzuciłbym do powyższego jeszcze taką dwójeczkę; Może nie pokazujcie tak pięknych bo ... no właśnie powrót w moim wypadku do rzeczywistości jest okrutny no dobra muszę być twardy i się cieszyć z tego co mam aby dążyć aby mieć to co tam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1800 Napisano 18 Grudnia 2020 Mega jak dla mnie szkoda że tak ciężko z dostępnością tych modeli, i fajnie by się komponował do moich 2 pozostałych Cirrusa i Signature Moona Niebieskie wskazówki mega w tym 1 na zdjęciu To jak już tak lecimy z koncertem życzeń, to do twoejgo niebieskiego campanolla dorzucił bym jeszcze sobie chronomastera iiiiii..... Caliber 0100... miażga.. moje niespełnione marzenie.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach