unadarek 3339 #2576 Napisano 12 Marca 2021 8 minut temu, eddi87 napisał(-a): Tylko czy on będzie nie za cienki na codzień, takie nic na ręce. Jako garniturowiec pewnie ok, ale na edc? troche niepokoi mnie dlaczego nie ma papierów - za nowy jest aby je jeszcze gubić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2577 Napisano 12 Marca 2021 4 minuty temu, unadarek napisał(-a): troche niepokoi mnie dlaczego nie ma papierów - za nowy jest aby je jeszcze gubić Do lombardu pewnie nie dał, abo ktoś "zgubił" i zamiast na policje to "odniósł" do lombardu 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2578 Napisano 12 Marca 2021 Pytanie za 100pkt. Czy ten ptaszek na małej ilości Citków coś oznacza? Czy tylko ozdupka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2579 Napisano 14 Marca 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2580 Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) W dniu 12.03.2021 o 17:16, eddi87 napisał(-a): Pytanie za 100pkt. Czy ten ptaszek na małej ilości Citków coś oznacza? Czy tylko ozdupka? ... prawdopodobnie oznaczeni serii Citizen Eagle - w serii Eagle 7 jest inny orzeł z napisem w środku 7 - ale podobnego ma Citizen Blue Eagle - ale to diver - tego Twojego ciężko znaleźć - może to unikat wart z pare milionów kto wie a może oznaczenie funkcjonuje tylko w Japonii potrzebne zdjęcie z tyłu może cos rozjasni to oznaczenia: oraz jak w Twoim to jest jeden: Edytowane 14 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2581 Napisano 14 Marca 2021 A do mnie idzie pewien Citek nowy. Wydałem jednego chiniola, żeby sfinansować zakup - i dobrze mi z tym. Citizeny to jedyne zegarki, do których powracam (po bezsensownej sprzedaży). Ciekawe czy @unadarek zgadniesz co to - podpowiedź: 1) był na allegro 2) to Promaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2582 Napisano 14 Marca 2021 1 minutę temu, Vonziej napisał(-a): A do mnie idzie pewien Citek nowy. Wydałem jednego chiniola, żeby sfinansować zakup - i dobrze mi z tym. Citizeny to jedyne zegarki, do których powracam (po bezsensownej sprzedaży). Ciekawe czy @unadarek zgadniesz co to - podpowiedź: 1) był na allegro 2) to Promaster czyżby się pozbył BN0118 i teraz zatęsknił ? jak nie to jeszcze spróbuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2583 Napisano 14 Marca 2021 10 minut temu, unadarek napisał(-a): czyżby się pozbył BN0118 i teraz zatęsknił ? jak nie to jeszcze spróbuje Nie no coś Ty, Benek jest i będzie. Ten akurat nigdzie się nie wybierał i nie wybiera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2584 Napisano 14 Marca 2021 Teraz, Vonziej napisał(-a): Nie no coś Ty, Benek jest i będzie. Ten akurat nigdzie się nie wybierał i nie wybiera pomyślmy drivera masz - Benka, Premaster Sky lub Land ? - może coś z Blue Angel lub seri AT, CB ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2585 Napisano 14 Marca 2021 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): pomyślmy drivera masz - Benka, Premaster Sky lub Land ? - może coś z Blue Angel lub seri AT, CB ? Benek to chyba właśnie jest Promaster Land (w sumie to Tough), więc divera nie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2586 Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) o to już podpowiedź no tak ja gupi chodź na niektórych stronkach jest przedstawiany jako diver (Citizen Eco-Drive Diver's Watch BN0118-04E £299.00 ) - ale ... -znaczy diverek ? dużo nie wydałeś - nie lubisz tarczek lub wyświetlaczy ? chodź większość BN 100 i tak dalej jest przedstawiana jako profesjonalny diver Edytowane 14 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2587 Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) nowość jak ktoś lubi zielone BN0158-18X 38 minut temu, Vonziej napisał(-a): Benek to chyba właśnie jest Promaster Land (w sumie to Tough), więc divera nie mam moze cos w deseń CA0711 a może cos takiego ? Edytowane 14 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2588 Napisano 14 Marca 2021 nowość jak ktoś lubi zielone BN0158-18XTrochę się spóźniłeś.. Ta nowość już trochę jest i na rynku i wzmianka na forum, m.in. przeze mnie, była wrzucana już daaawno stron temu. Na dodatek jest też w wersji na bransie i w kolorze czerwonym, na pasku. Przypomnę; 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #2589 Napisano 14 Marca 2021 3 godziny temu, Vonziej napisał(-a): A do mnie idzie pewien Citek nowy. Wydałem jednego chiniola, żeby sfinansować zakup - i dobrze mi z tym. Citizeny to jedyne zegarki, do których powracam (po bezsensownej sprzedaży). Ciekawe czy @unadarek zgadniesz co to - podpowiedź: 1) był na allegro 2) to Promaster Na all nie pojawił się chyba ostatnio żaden ciekawy promaster, może poza majtasem full lume... 🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2590 Napisano 15 Marca 2021 10 godzin temu, unadarek napisał(-a): nowość jak ktoś lubi zielone BN018-18X moze cos w deseń CA0711 a może cos takiego ? Niestety nie trafiłeś, kolega @dzyndzl Ciebie uprzedził :( 8 godzin temu, dzyndzl napisał(-a): Na all nie pojawił się chyba ostatnio żaden ciekawy promaster, może poza majtasem full lume... 🤔 O widzisz, udało Ci się Darka pokonać. Trafiłeś z majtasem. Dokładnie on pojawi się za kilka dni na forum :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2591 Napisano 15 Marca 2021 9 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Trochę się spóźniłeś.. Ta nowość już trochę jest i na rynku i wzmianka na forum, m.in. przeze mnie, była wrzucana już daaawno stron temu. Na dodatek jest też w wersji na bransie i w kolorze czerwonym, na pasku. Przypomnę; Musiałeś dodawać zdjecie czerwonego? Gdy już się pogodziłem że do czerwca abstynencja 😂. I już znalazłem w pl 775 cebulionów nowy czerwony. Dobry deal za niego? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2592 Napisano 15 Marca 2021 775 za nówkę czerwonego??? Brać w ciemno! P. S. Za mną dłuższy już czas chodzi zielony na bransie. Ale póki co, i tak żadnego założyć nie mogę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2593 Napisano 15 Marca 2021 9 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Trochę się spóźniłeś.. Ta nowość już trochę jest i na rynku i wzmianka na forum, m.in. przeze mnie, była wrzucana już daaawno stron temu. Na dodatek jest też w wersji na bransie i w kolorze czerwonym, na pasku. Przypomnę; tak dla przypomnienia wrzuciłem - i już są chętni na czerwonego - od czasu do czasu trzeba przypominać - wtedy człowiek wie że czegoś szukał i zapomniał a tak...odświeża i wie czego chciał PS a jak tam ręka się goi /? ile jeszcze czasu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2594 Napisano 15 Marca 2021 23 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): 775 za nówkę czerwonego??? Brać w ciemno! P. S. Za mną dłuższy już czas chodzi zielony na bransie. Ale póki co, i tak żadnego założyć nie mogę. Patryk, bransa jest taka sama jak w Benku, tylko cięższa - bo stal (mówię głównie o zapięciu) - trzeba mieć odpowiednią łapkę. Ogólnie to ja bym nigdy nie wziął więcej takiej. Tej w Benku używam od świeta, ale że nie mogę zakładać jej na oryginalne teleskopy to nie chce mi się walczyć. Poza tym 0118 wygląda za dobrze na paskach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #2595 Napisano 15 Marca 2021 (edytowane) 40 minut temu, eddi87 napisał(-a): Musiałeś dodawać zdjecie czerwonego? Gdy już się pogodziłem że do czerwca abstynencja 😂. I już znalazłem w pl 775 cebulionów nowy czerwony. Dobry deal za niego? Ten czerwony za mną łazi, odkąd go zobaczyłem, dziś profilaktycznie zamówiłem nowy monitor dla żony, żeby przewietrzyć konto. Może w kwietniu... Wrzucisz jakieś zdjęcia, się zobaczy się... Edytowane 15 Marca 2021 przez dzyndzl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2596 Napisano 15 Marca 2021 Godzinę temu, eddi87 napisał(-a): Musiałeś dodawać zdjecie czerwonego? Gdy już się pogodziłem że do czerwca abstynencja 😂. I już znalazłem w pl 775 cebulionów nowy czerwony. Dobry deal za niego? A gdzie to w PL za tyle? Nie chcę brać, bo coś do mnie idzie, ale może mają dobre ceny też na inne modele (na przyszłość wiedza) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #2597 Napisano 15 Marca 2021 tu jest jeden https://www.ella-juwelen.pl/promaster-bn0159-15x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2598 Napisano 15 Marca 2021 7 minut temu, Breitling 13048 napisał(-a): tu jest jeden https://www.ella-juwelen.pl/promaster-bn0159-15x Cicho to się jeszcze zastanawiam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #2599 Napisano 15 Marca 2021 18 minut temu, eddi87 napisał(-a): Cicho to się jeszcze zastanawiam. rezerwuj 😁 też się nad nim zastanawiałem , ale bardziej skłaniam się ostatnio do BJ71111-86L 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2600 Napisano 15 Marca 2021 Spokojnie, ja na pewno nie biorę. Miałem BN0151 i BN0150, świetne zegary, ale nie na moją łapę. Wolę Majtasy. I tak też chyba zrobię, że poszukam ponownie niebieskiego, bo tamten był świetny. Co mnie podkusiło, żeby sprzedać i to jeszcze poszło za bezcen... Ach ale życie takie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach