eddi87 31277 #2901 Napisano 4 Kwietnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17715 #2902 Napisano 4 Kwietnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2903 Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, beriam napisał(-a): Piękny łach 😁 tzn pasek 👍 Koledzy, tropic zuludiver będzie miększy niż tropic od chińczyków? Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez eddi87 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2904 Napisano 4 Kwietnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 369 #2905 Napisano 5 Kwietnia 2021 Grand Touring na święta:)Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2906 Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Pany zapodajcie co w pl na tropic 20mm czarny, tylko nie silikonowy, normalny tropic jak zuludiver itp. tego z oxl widziałem odpada bo ma szlufkę gładką. max 150 cebulionów. Taki jak mój. Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez eddi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2907 Napisano 5 Kwietnia 2021 Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2908 Napisano 5 Kwietnia 2021 46 minut temu, Vonziej napisał(-a): Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka .. jest jest - już miałem napisać o niego - bo dawno świeżego zdjęcia nie widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2909 Napisano 5 Kwietnia 2021 .. jest jest - już miałem napisać o niego - bo dawno świeżego zdjęcia nie widziałem Czekam na nowy paseczek do niego i dozuje przyjemności. Luma już poszła w świat więc teraz poszukiwania czas zacząć czegoś nowego Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2910 Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, Vonziej napisał(-a): Czekam na nowy paseczek do niego i dozuje przyjemności. Luma już poszła w świat więc teraz poszukiwania czas zacząć czegoś nowego a taka fajna była nietypowa - ogólnie to ja ciężko dostać a czarne łatwiej czy niebieskie na lato to ładny zegareczek był trzeba było zostawić co tam jeden w tą czy jeden w tą a lumia to lumia a paseczek jak najbardziej ale ten też ładny jest pasuje do koperty Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2911 Napisano 5 Kwietnia 2021 a taka fajna była nietypowa - ogólnie to ja ciężko dostać a czarne łatwiej czy niebieskie na lato to ładny zegareczek był trzeba było zostawić co tam jeden w tą czy jeden w tą a lumia to lumia a paseczek jak najbardziej ale ten też ładny jest pasuje do koperty Niebieski bardziej siedzi mi. Miałem już i bez sensu sprzedałem. Sentyment mam do niego. A do tego tańszy prawie o połowę... Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2912 Napisano 5 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Niebieski bardziej siedzi mi. Miałem już i bez sensu sprzedałem. Sentyment mam do niego. A do tego tańszy prawie o połowę... Spoko niebieski czarny też ładne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17715 #2913 Napisano 5 Kwietnia 2021 27 minut temu, Vonziej napisał(-a): Czekam na nowy paseczek do niego i dozuje przyjemności. Luma już poszła w świat więc teraz poszukiwania czas zacząć czegoś nowego Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Nowe ma już jakiś kształt ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2914 Napisano 5 Kwietnia 2021 Nowe ma już jakiś kształt ? Hamilton albo Gshock (może MUD) ale nie wykluczam Citka, tylko jakoś nic nie chce mi w oko wpaść Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17715 #2915 Napisano 5 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Vonziej napisał(-a): Hamilton albo Gshock (może MUD) ale nie wykluczam Citka, tylko jakoś nic nie chce mi w oko wpaść Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Hama kup. Wdzięczna bestia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2916 Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) 51 minut temu, beriam napisał(-a): Hama kup. Wdzięczna bestia Ham to Ham hehehehehehehhe Citizen i TYLKO Citizen Wiele na świecie jest pięknych zegareczków ale Citizen najpiękniejszy z nich https://www.timestore.pl/Citizen-Satellite-Wave-1563?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17715 #2917 Napisano 5 Kwietnia 2021 48 minut temu, unadarek napisał(-a): Ham to Ham hehehehehehehhe Citizen i TYLKO Citizen Wiele na świecie jest pięknych zegareczków ale Citizen najpiękniejszy z nich https://www.timestore.pl/Citizen-Satellite-Wave-1563?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Prawda jest oczywista, o gustach się nie dyskutuje Mam i tego i tego. Każdy z nich ma wiele uroku 🥰 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128440 #2918 Napisano 5 Kwietnia 2021 3 godziny temu, unadarek napisał(-a): Ham to Ham hehehehehehehhe Citizen i TYLKO Citizen Wiele na świecie jest pięknych zegareczków ale Citizen najpiękniejszy z nich https://www.timestore.pl/Citizen-Satellite-Wave-1563?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Citizen to dobry pomysł. Od takiego zacząłem swoją kolekcję a potem doszły jeszcze 2 i kolejna parka w bliskich planach (tych nie zdradzę). Zdjęcie poglądowe z neta. Wszystko co jest potrzebne by mieć piękny i prosty zegarek z idealną dokładnością 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2919 Napisano 5 Kwietnia 2021 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Citizen to dobry pomysł. Od takiego zacząłem swoją kolekcję a potem doszły jeszcze 2 i kolejna parka w bliskich planach (tych nie zdradzę). Zdjęcie poglądowe z neta. Wszystko co jest potrzebne by mieć piękny i prosty zegarek z idealną dokładnością wierz mi dokonujesz słusznych wyborów stawiając na Citizena 👍 miałem jednego ok 22-24 lata bezawaryjny i nadal chodzi bezproblemowo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128440 #2920 Napisano 5 Kwietnia 2021 Nie zmienia to faktu, że Hamiltony to świetne zegarki, tylko ja się bawię na nieco tańszym pułapie. No może ten Citek powyżej, czy Seiko SARB 017 dorównują, ale ja lubię mieć dużo i tu jest problem... Teraz, unadarek napisał(-a): wierz mi dokonujesz słusznych wyborów stawiając na Citizena 👍 miałem jednego ok 22-24 lata bezawaryjny i nadal chodzi bezproblemowo Pokaż model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2921 Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Pokaż model. z dwa miesiące temu temu sprzedałem bo kupiłem innego - ale nadal chodzi - bezproblemowo - zaraz poszukam w necie który to teraz żałuje ale cóż stało się: o taki Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2922 Napisano 5 Kwietnia 2021 Satelity są super i chciałbym, ale budżet nie ten... Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2923 Napisano 5 Kwietnia 2021 19 minut temu, Vonziej napisał(-a): Satelity są super i chciałbym, ale budżet nie ten... Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka ten drugi z 1600zł i fajowy jest taki co się w nim dzieje nie monotonny są różne kolory Bn4046-10x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17715 #2924 Napisano 6 Kwietnia 2021 9 godzin temu, Vonziej napisał(-a): Satelity są super i chciałbym, ale budżet nie ten... Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 9 godzin temu, unadarek napisał(-a): ten drugi z 1600zł i fajowy jest taki co się w nim dzieje nie monotonny są różne kolory Bn4046-10x BJ7111-86L 🥰 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2925 Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) 26 minut temu, beriam napisał(-a): BJ7111-86L 🥰 Zajeb..ty!! 😍 Nawet cyklopek mi w nim nie przeszkadza.😉 Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez p.r.p. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach