unadarek 3339 #3351 Napisano 15 Czerwca 2021 2 minuty temu, GTB napisał(-a): Ale po paru głębszych niezły jest pierdolnik z odczytem godziny 😂 wtedy szczęśliwy człowiek który już nie mierzy czasu - to czas mierzy jego.... do padnięcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3352 Napisano 15 Czerwca 2021 Teraz, unadarek napisał(-a): do padnięcia Tu również należy zachować rozwagę co by szafirku nie stłuc 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3353 Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 6 minut temu, GTB napisał(-a): Tu również należy zachować rozwagę co by szafirku nie stłuc 😜 e szafirek to półbiedy ....aby rano nie obudzić się z Q&Q zamiast Citizenika - taka było impreza Edytowane 15 Czerwca 2021 przez unadarek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3354 Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) 23 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Zamówiłem dwa niechrono 🤣 do oglądnięcia w Swiss. Zobaczymy jak to wygląda i czy brać. Obejrzeć zawsze można. No więc byłem w Swissie. Dojechał tylko niebieski. Rozmiar w sam raz. Choć dosyć spore to 42mm się nosi z tymi cyframi. Lekko, bo wiadomo, tytan, na żywo ten kolor mnie osobiście nie powalił. Luma zielona, a nie niebieska jak to citek nas przyzwyczaił. Szkoda.. Cena z linku wcześniej jest max jaką bym dał. MAKS.. Zdjęcia poniżej. Koronka Bransa Porównanie z czarnym Toughem. Tarcza Edytowane 16 Czerwca 2021 przez p.r.p. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11600 #3355 Napisano 16 Czerwca 2021 Nie jest zły, choć na fotkach nie powala, PVD/DLC jednak fajniejszy. Ja dzisiaj też odwiedziłem 2 Swiss'y, w jednym pocałowałem klamkę, bo zamknięty, a w drugim puchy 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3356 Napisano 16 Czerwca 2021 2 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): No więc byłem w Swissie. Dojechał tylko niebieski. Rozmiar w sam raz. Choć dosyć spore to 42mm się nosi z tymi cyframi. Lekko, bo wiadomo, tytan, na żywo ten kolor mnie osobiście nie powalił. Luma zielona, a nie niebieska jak to citek nas przyzwyczaił. Szkoda.. Cena z linku wcześniej jest max jaką bym dał. MAKS.. Zdjęcia poniżej. Koronka Bransa Porównanie z czarnym Toughem. Tarcza ... pisałem zwykły EDC fajny na co dzień nawet jak się podrysuje powinien być w tytanie po ok 750zł nie więcej a zwykły ok 654 zł ale wersja z tarczkami .... lepiej wygląda Takie jest Moje zdanie i Kota co przychodzi na dokarmianie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11600 #3357 Napisano 16 Czerwca 2021 38 minut temu, unadarek napisał(-a): ... ale wersja z tarczkami .... lepiej wygląda Takie jest Moje zdanie ... kurde, aż Ci chyba przyznam rację, po oględzinach tej wersji na żywca 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3358 Napisano 16 Czerwca 2021 No i czar prysł , skoro w realu niebieski wygląda tak ... nijako to z zielonym pewnie będzie podobnie. Dobrze , przynajmniej nie będzie zaprzątał głowy. Tymczasem walka z "Tigerem" o BeNeka 😜 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3359 Napisano 16 Czerwca 2021 5 minut temu, GTB napisał(-a): No i czar prysł , skoro w realu niebieski wygląda tak ... nijako to z zielonym pewnie będzie podobnie. Dobrze , przynajmniej nie będzie zaprzątał głowy. Tymczasem walka z "Tigerem" o BeNeka 😜 ... nie ma rady łobuz w maskowaniu musi dostać drugiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3360 Napisano 16 Czerwca 2021 9 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): No więc byłem w Swissie. Dojechał tylko niebieski. Rozmiar w sam raz. Choć dosyć spore to 42mm się nosi z tymi cyframi. Lekko, bo wiadomo, tytan, na żywo ten kolor mnie osobiście nie powalił. Luma zielona, a nie niebieska jak to citek nas przyzwyczaił. Szkoda.. Cena z linku wcześniej jest max jaką bym dał. MAKS.. Zdjęcia poniżej. Koronka Bransa Porównanie z czarnym Toughem. Tarcza Moja skromna opinia - brzydki zegarek. Mi osobiście nic w nim się nie podoba. Ogólnie ta seria i ta chrono to jest jakaś porażka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3361 Napisano 17 Czerwca 2021 Mam nieodparte wrażenie Karol, że patrzysz na ten zegarek przez pryzmat BeNka.. I tu zgodzę się, że do BeNka nie ma startu. Ale porażką bym go nie nazwał. Ot ani chłodzi, ani grzeje. Jajek nie urywa. Ale na żywo może się podobać. Myślę, że czarna wersja wygląda znacznie fajniej, ale nie było mi dane jej obadać, bo nie dojechała. Tak jak Darek napisał, to bardzo prosty zegarek edc. Ostatecznie jednak mamy tu i szafir i pełną datę.. A tego ostatniego to życzył bym sobie np. w benku. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11600 #3362 Napisano 17 Czerwca 2021 No i normalny męski rozmiar, jeszcze bym dodał 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3363 Napisano 17 Czerwca 2021 No i normalny męski rozmiar, jeszcze bym dodał No trochę tak. Ale jeśli chodzi o BeNka to kwestia przyzwyczajenia i bransy. Na moich 19,5cm komponował się całkiem fajnie, spójnie, przez to, że na bransie. Za to jak miałem wersję na pasku to pierwsze wrażenie było, tak jak Paweł pisał kiedyś, że kurde no, damka. 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3364 Napisano 17 Czerwca 2021 2 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Mam nieodparte wrażenie Karol, że patrzysz na ten zegarek przez pryzmat BeNka.. I tu zgodzę się, że do BeNka nie ma startu. Ale porażką bym go nie nazwał. Ot ani chłodzi, ani grzeje. Jajek nie urywa. Ale na żywo może się podobać. Myślę, że czarna wersja wygląda znacznie fajniej, ale nie było mi dane jej obadać, bo nie dojechała. Tak jak Darek napisał, to bardzo prosty zegarek edc. Ostatecznie jednak mamy tu i szafir i pełną datę.. A tego ostatniego to życzył bym sobie np. w benku. Nie, nie. W ogóle o to nie chodzi. Nie przyrównuję go do benka tylko patrzę jak na oddzielny byt. Rozgrzała się tutaj rozmowa na jego temat, więc zostawiłem swoją subiektywną opinię 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3365 Napisano 17 Czerwca 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3366 Napisano 17 Czerwca 2021 Poszukiwany, paszukiwana. Fajny Citkowy pilocik bez chrono do 1k gdyby nic to do 2k. Max 44mm najlepiej 40-42. Wiadomo eco, gdyby drożej to radio szafir i kajdan. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3367 Napisano 17 Czerwca 2021 Poszukiwany, paszukiwana. Fajny Citkowy pilocik bez chrono do 1k gdyby nic to do 2k. Max 44mm najlepiej 40-42. Wiadomo eco, gdyby drożej to radio szafir i kajdan. Waham sie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3368 Napisano 17 Czerwca 2021 11 minut temu, Jaroslaw Jerry Esowy napisał(-a): Waham sie To jest 47mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3369 Napisano 18 Czerwca 2021 7 godzin temu, eddi87 napisał(-a): Poszukiwany, paszukiwana. Fajny Citkowy pilocik bez chrono do 1k gdyby nic to do 2k. Max 44mm najlepiej 40-42. Wiadomo eco, gdyby drożej to radio szafir i kajdan. Może Nighthawk BJ7000 - jest jeden na OLX https://m.olx.pl/d/oferta/citizen-promaster-bj7000-52e-CID87-IDKgcwp.html 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3370 Napisano 18 Czerwca 2021 3 godziny temu, GTB napisał(-a): Może Nighthawk BJ7000 - jest jeden na OLX https://m.olx.pl/d/oferta/citizen-promaster-bj7000-52e-CID87-IDKgcwp.html Dzięki, idzie na listę a ten Tomek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3371 Napisano 18 Czerwca 2021 Do mnie bardziej gada ten drugi, wincyj syferek + radyjko. 🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3372 Napisano 18 Czerwca 2021 2 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Do mnie bardziej gada ten drugi, wincyj syferek + radyjko. 🤣 Masz może jakieś peopozycje Patryk? 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3373 Napisano 18 Czerwca 2021 To jest 47mm? Lug 2 lug 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3374 Napisano 18 Czerwca 2021 Teraz, Jaroslaw Jerry Esowy napisał(-a): 9 godzin temu, eddi87 napisał(-a): To jest 47mm? Lug 2 lug Szerokość ile ma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3375 Napisano 18 Czerwca 2021 22 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Do mnie bardziej gada ten drugi, wincyj syferek + radyjko. 🤣 o to to .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach