ICE 621 #501 Napisano 8 Września 2017 Swietny !!! Co to takiego ? To takie spełnienie marzeń , a na poważnie to jest tak jak napisał Mistrz Yoda . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #502 Napisano 8 Września 2017 Rewelacja ! Szczerze podziwiam i zazdroszczę uporu przy tworzeniu Piękna bestia .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #503 Napisano 10 Września 2017 Seikacz 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #504 Napisano 12 Września 2017 200m i brak zakręcanych koronek 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trez 62 #505 Napisano 13 Września 2017 ostatnio zrobili mniejszą wersję tego nurka, 40mm i ma już zakręcane koronki, świetnie Danowi wychodzi projektowanie zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7877 #506 Napisano 13 Września 2017 ORCA 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #507 Napisano 13 Września 2017 ostatnio zrobili mniejszą wersję tego nurka, 40mm i ma już zakręcane koronki, świetnie Danowi wychodzi projektowanie zegarkówNawet maila dostałem z oficjalna zapowiedzią i propozycja kupna Fajnie go zatytułowali : wy pytacie , my tworzymy ( albo jakoś tak ) ORCADaje radę ! Ile to zwierze ma średnicy i grubości ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #508 Napisano 14 Września 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4130 #509 Napisano 14 Września 2017 Nurek w bardziej eleganckim wydaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 14024 #510 Napisano 14 Września 2017 @mazik77, świetny jest ten twój Tudor, dziś widziałem na żywo, na prawdę bardzo ładnie się prezentuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4130 #511 Napisano 14 Września 2017 Dzieki, od dawna szukałem jakiegoś bicolora i ten sìe idealnie wpasował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #512 Napisano 14 Września 2017 A teraz tak obiektywnie panowie...Nie wydaje wam sie ze Mazikowy Tudor jest ładniejszy od Suba w tej samej wersji ?Zapomnijcie o Logo ....W mojej opinii wygrywa Tudor. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 14024 #513 Napisano 14 Września 2017 A teraz tak obiektywnie panowie...Nie wydaje wam sie ze Mazikowy Tudor jest ładniejszy od Suba w tej samej wersji ?Zapomnijcie o Logo ....W mojej opinii wygrywa Tudor.Podpisuje się pod tym Sławku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #514 Napisano 14 Września 2017 I mnie z tych obu damek bardziej widzi się śnieżynka niż mercedes... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91018 #515 Napisano 14 Września 2017 A teraz tak obiektywnie panowie...Nie wydaje wam sie ze Mazikowy Tudor jest ładniejszy od Suba w tej samej wersji ?Zapomnijcie o Logo ....W mojej opinii wygrywa Tudor.Jakbyśmy mieli zapomnieć o logo, to...ojojojojojoj.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7877 #516 Napisano 15 Września 2017 Nawet maila dostałem z oficjalna zapowiedzią i propozycja kupna Fajnie go zatytułowali : wy pytacie , my tworzymy ( albo jakoś tak ) Daje radę ! Ile to zwierze ma średnicy i grubości ?43mm/15mm 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krison 1 #517 Napisano 15 Września 2017 Nawet maila dostałem z oficjalna zapowiedzią i propozycja kupna Fajnie go zatytułowali : wy pytacie , my tworzymy ( albo jakoś tak ) Daje radę ! Ile to zwierze ma średnicy i grubości ? You asked for it and we made it..! And they reallly did Dlugo oczekiwany przeze mnie zegar..! Ten odchudzony model (40mm/14mm) jest juz w przedsprzedazy, ale zanim zamowie, chcialbym zasiegnac Twojej Slaw opinii w kwestii mechanizmu (Seiko Caliber NH35) i ogolnych wrazen artystycznych z punktu widzenia uzytkownika....Z gory wielkie dzieki za pomoc! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #518 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) You asked for it and we made it..! And they reallly did Dlugo oczekiwany przeze mnie zegar..! Ten odchudzony model (40mm/14mm) jest juz w przedsprzedazy, ale zanim zamowie, chcialbym zasiegnac Twojej Slaw opinii w kwestii mechanizmu (Seiko Caliber NH35) i ogolnych wrazen artystycznych z punktu widzenia uzytkownika....Z gory wielkie dzieki za pomoc! Cóż mogę napisać ....rewelacyjny stosunek wartości do jakości. Patrząc z perspektywy w 1970 naprawdę nie ma sie do czego doczepić. Jakość wykonania świetna, dbałość o detale jeszcze lepsza! Dla przykładu wewnętrzny ring ma polerowane cyfry , a tego nie widac dobrze na zdjęciach . A 35 Seiko to uznany wół roboczy. Na plus to ze prawie każdy majster ci go naprawi Dokładność tez do przyjęcia Edytowane 15 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krison 1 #519 Napisano 15 Września 2017 Slaw- dziekuje! Czytam Forum od lat i bardzo cenie sobie Twoje opinie, wiec chyba nie pozostaje mi nic innego jak zamowic Ten sam mechanizm Seiko montuje w swoich piatkach zdaje sie, wiec z dokladnoscia nie powinno byc najgorzej... Jeszcze jedna kwestia, jesli mozna: powiedz prosze jak luma swieci- opinie sa takie, ze raczej slabo i dlugo trzeba naswietlac..Potwierdzasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #520 Napisano 15 Września 2017 Slaw- dziekuje! Czytam Forum od lat i bardzo cenie sobie Twoje opinie, wiec chyba nie pozostaje mi nic innego jak zamowic Ten sam mechanizm Seiko montuje w swoich piatkach zdaje sie, wiec z dokladnoscia nie powinno byc najgorzej... Jeszcze jedna kwestia, jesli mozna: powiedz prosze jak luma swieci- opinie sa takie, ze raczej slabo i dlugo trzeba naswietlac..Potwierdzasz? Dzięki za dobre słowo i potwierdzam historie o lumie. Seiko po 5s juz daje po oczach , a Dan potrzebuje drugie tyle a nawet troche więcej . Ale, powiem ci szczerze ze osobiście nie uważam tego za jakiś wielki problem. Zegar nadrabia innymi smaczkami . Chociażby dekiel , jak ktoś kiedyś napisał ten zegar powinno sie nosić deklem na zewnątrz Po 20 sekundach intensywnego naświetlania 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krison 1 #521 Napisano 15 Września 2017 Dzięki za dobre słowo i potwierdzam historie o lumie. Seiko po 5s juz daje po oczach , a Dan potrzebuje drugie tyle a nawet troche więcej .Ale, powiem ci szczerze ze osobiście nie uważam tego za jakiś wielki problem. Zegar nadrabia innymi smaczkami . Chociażby dekiel , jak ktoś kiedyś napisał ten zegar powinno sie nosić deklem na zewnątrz Wielkie dzieki raz jeszcze- bardzo pomogles! Mnie sie tarcza tez troche podoba, wiec bede go od czasu do czasu odwracal.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 18433 #522 Napisano 15 Września 2017 Do nie leci taki, chciałem też Don Heńka, ale coś mi w nim nie pasowało do końca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #523 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) Uuuuu , panie ! Halios to bardzo dobry wybór i ceny wciąż idą w gore . Swietnie wykonane . Ja mojego maluszka Tropica zostawiam na wieczność Wracając jeszcze do Danka , moim zdanie bardzo niedoceniane zegary , a widac ze gość włożył sporo serca i pracy w projektowanie. Ich stronka z chronologicznym pokazem poszczególnych lat i ówczesnych zegarow w połączeniu do inspiracji którymi sie kierowali - dla mnie rewelacja ! Czasami tam zaglądam żeby pooglądać i powzdychać do zdjeć klasyków. Przy okazji forma edukacji nie pozostaje tu bez znaczenia Edytowane 15 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 18433 #524 Napisano 15 Września 2017 No sam jestem ciekaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #525 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) Do nie leci taki, chciałem też Don Heńka, ale coś mi w nim nie pasowało do końca. Kocur Edytowane 15 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach