PiotrX 1084 #3526 Napisano 4 Lipca 2019 Poniżej taaakim sobie nureczek Następny nurek pełną gębą 100m WR według specyfikacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #3527 Napisano 4 Lipca 2019 Nowy lokator w domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3528 Napisano 4 Lipca 2019 Zależy jeden mi robi 0.5 s na dobe a drugi plus 12 :-) Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka przyzwoity wynik dzięki za info. Następny nurek pełną gębą 100m WR według specyfikacji hehehe, mój ma 200m to raczej dobry wynik dla nuraska 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #3529 Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) hehehe, mój ma 200m to raczej dobry wynik dla nuraska Jesteś pewien, bo podają różne wartości. Co to za referencja? Bo takie same modele podają raz 100, raz 200m Edytowane 4 Lipca 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3530 Napisano 5 Lipca 2019 Jesteś pewien, bo podają różne wartości. Co to za referencja? Bo takie same modele podają raz 100, raz 200m Raczej normalne, KONTIKI FH wg mnie wszystkie mają 200m A tu dekielek 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 51171 #3531 Napisano 5 Lipca 2019 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's🤿⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7688 #3532 Napisano 5 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91018 #3533 Napisano 5 Lipca 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #3534 Napisano 5 Lipca 2019 Raczej normalne, KONTIKI FH wg mnie wszystkie mają 200m A tu dekielekOK, Twój ma to co zadeklarowałeś Wiele modeli ma 100, 120WR, stąd moje pytanie. https://www.watchia.com/en/eterna-kontiki-four-hands-1598-41-41-0217.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3535 Napisano 5 Lipca 2019 A to Ci ciekawe!No wówczas to faktycznie nuras pierwsza klasa;) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 43052 #3536 Napisano 5 Lipca 2019 Niesamowite okazy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #3537 Napisano 5 Lipca 2019 No to jeszcze raz, bo w jakiś zdublowany temat poprzednio wkleiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74767 #3538 Napisano 5 Lipca 2019 Całkiem ładne to cuś 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 93122 #3539 Napisano 5 Lipca 2019 Dobrze wykonany kompresor, choć główne wskazówki wydają się zbyt prosto cięte. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3540 Napisano 5 Lipca 2019 Całkiem ładne to cuś Magia zdjęć Marka, nic więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9624 #3541 Napisano 5 Lipca 2019 Magia zdjęć Marka, nic więcej Mega trafne spostrzeżenie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74767 #3542 Napisano 5 Lipca 2019 Magia zdjęć Marka, nic więcej Chcesz powiedzieć, że kolega Marek swoimi nadprzyrodzonymi zdolnościami fotograficznymi żaby zamienia w piękne księżniczki? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3543 Napisano 5 Lipca 2019 Chcesz powiedzieć, że kolega Marek swoimi nadprzyrodzonymi zdolnościami fotograficznymi żaby zamienia w piękne księżniczki? Można tak powiedzieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3544 Napisano 6 Lipca 2019 Całkiem ładne to cuś Ciekawe jak na żywo się prezentuje? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #3545 Napisano 6 Lipca 2019 Ciekawe jak na żywo się prezentuje? Zegarek podarowany w nagrodę za spędzanie czasu w internecie, to może nie będę strasznie narzekał, choć wolałbym od nich tą wersję z pomarańczowymi akcentami. Z plusów dam:+ solidne i zaskakująco dobre wykonanie - szczególnie koperta + dekiel+ rozmiar, bo przy 42mm, 48L2L, grubość to 10,5mm a ze szkłem +2, szkło jest wypukłe mocno i sprawia wrażenie naleśnika na nadgarstku całość - czyli wygodnie się nosi i nie odstaje jak wariat+ za pasek bo fajnie pasuje, ma te fajne telskopy, ale jakość taka sobie, w zestawie jest też dość dobrze wykonany mesh ale kompletnie nie pasuje wizualnie do tego zegarka = mimo wszystko lepiej mieć niż nie mieć+ trochę zdubluję ale muszę w osobnym punkcie napisać o deklu, który prezentuje się rewelacyjnie, grawer dookoła jest też głęboki bez wad,+ za mechanizm Seiko ze stopsekundą Z minusów:- nadruk na wewnętrznym pierścieniu bezela jest walnięty i nie centruje- tarcza i wskazówki (szczególnie one) są przeciętnej jakości - tarcza to szlif promienisty ale prawie niewidoczny (patrz niżej)- szkło jest wypukłe mineralne z jakąś szafirową warstwą i AR - pomijam to szafirowe coś, ale AR praktycznie nie funkcjonuje, przez co szkło łapie multum odblasków i ciężko wydobyć "smaczki" z tej tarczy, a jest tam giloszowany pierścień, nakładane błyszczące indeksy, szlif promienisty itd- Luma jest i to ta fajniejsza, ale jak ponosiłem za dnia, to d. nie urywa - myślę, że jest symboliczna bardziej, ale może jak się porządnie naświetli to wytrzyma do rana- koronka od bezela nie jest zakręcana i przy obrocie nie ma "kliku", bezel przypomina mi w pracy to co było w alpiniście, czyli jeden wielki luz - przypuszczam, że bezel będzie potrafił się sam przestawiać w trakcie użytkowania (a może nie..?) To wszystko w cenie 219 USD + VAT.Więcej tutaj: richardlegrand.com Oni mieli już jeden zegarek robiony - tarcza i bezel w ceramice i bardzo szybko się wyprzedał - był chwalony za bardzo dobrą jakość wykonania i stosunek ceny właśnie do jakości. Mimo powyższych wad wydaje mi się, że zegarek nawet daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3546 Napisano 6 Lipca 2019 Nic tak nie przemawia jak... zdjęcia. Prośba zatem o może jakąś galerię Zastanów się może nad zmianą szkła na szafir bo to dla mnie największy byłby minus. 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #3547 Napisano 6 Lipca 2019 Nic tak nie przemawia jak... zdjęcia. Prośba zatem o może jakąś galerię Zastanów się może nad zmianą szkła na szafir bo to dla mnie największy byłby minus. Nie przewiduję, żeby ten zegarek zagościł na dłużej u mnie Zdjęcia jakieś porobię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3548 Napisano 6 Lipca 2019 Nie przewiduję, żeby ten zegarek zagościł na dłużej u mnie Zdjęcia jakieś porobięCzyli jednak coś nie styka? Tymczasem u mnie dalej KONTIKI FH:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2532 #3549 Napisano 6 Lipca 2019 Czyli jednak coś nie styka? Nie, to nie o to chodzi - ja się po prostu pozbywam co trochę zegarków - jednych szybciej, a drugich później. Mam tylko 2 które zostaną na zawsze. A czy to SKX, czy to BB58, czy inna marka - trochę ponoszę i następny. Całkiem serio w tych pieniądzach wydaje mi się ten zegarek sensowny. Co do szkła to w Dan Henry podobne rozwiązanie się raczej sprawdza i ludzie nie narzekają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7652 #3550 Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Nie, to nie o to chodzi - ja się po prostu pozbywam co trochę zegarków - jednych szybciej, a drugich później. Mam tylko 2 które zostaną na zawsze. A czy to SKX, czy to BB58, czy inna marka - trochę ponoszę i następny. Całkiem serio w tych pieniądzach wydaje mi się ten zegarek sensowny. Co do szkła to w Dan Henry podobne rozwiązanie się raczej sprawdza i ludzie nie narzekają Dziękuję za kolejną dawkę informacji:) Edytowane 6 Lipca 2019 przez pk_kamil 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach