Slaw 480 #1 Napisano 30 Marca 2017 Witajcie moja droga gawiedzi. Naszło mnie ze jakoś chyba nie ma tematy stricte o naszych nukach, a tych z tego co widać mamy do groma Tak wiec , przedstawiać co mamy , chwalić sie , komentować itp. Itd. .... P.s . Jeśli takowy temat jednak istnieje...modzie drogi proszę o połączenie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2 Napisano 30 Marca 2017 Pisać , pokazywać ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 452 #3 Napisano 30 Marca 2017 Najwygodniejszy zegarek w jakim pływałem. To, że przebił Seikacze i inne ciężkie zegarki to normalne, ale okazał się wygodniejszy od wszrlkich G-Shock'ów, w tym co zaskakujące DW-5600.Doskonale wyważony, a przez niski profil koperty nie stwarzający oporów wodzie. Bransoleta idealna, kilkakrotnie sprawdzałem, czy go nie zgubiłem, przyznam, fatalne uczucie. Nie nurkowałem, lecz podejrzewam go o podobne wrażenia również pod powierzchnią. 1 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #4 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Mam dwa nurki jeden na codzień do nurkowania w wannie bo jak go mam to 24h a drugi pływa sobie w pudełeczku. Mam je bo lubię. Myślałem nad wymiana obu za jeden casual ale co dwa nurki to nie jeden z marna luma. Bo luma w obu robi robote ten jest zdecydowanie cięższy ale oba sa mega wygodne Edytowane 30 Marca 2017 przez swierszczu 1 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5 Napisano 30 Marca 2017 Dwa ponadczasowe klasyki Piękne zegary !Zawsze miałem problem : Omega czy Tudor... Najlepszym rozwiązaniem jest posiadanie obu 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gomez85 47 #6 Napisano 30 Marca 2017 Dwa ponadczasowe klasyki Piękne zegary !Zawsze miałem problem : Omega czy Tudor... Najlepszym rozwiązaniem jest posiadanie obu Oby tylko takie mieć problemy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #7 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Oby tylko takie mieć problemy Wtedy życie byłoby piękne Twój Orient bardzo fajny. Bransa orginalna od niego ? Ciekawie wyglada Edytowane 30 Marca 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8 Napisano 30 Marca 2017 Riseman GW 9200Seiko 'Monster" 1 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7138 #9 Napisano 30 Marca 2017 Lum-tec 3 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4062 #10 Napisano 30 Marca 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #11 Napisano 30 Marca 2017 Marek Glony G ci zjadają !!! Lum Tec wyglada jak broń zaczepno obronna z funkcja pokazywania czasu 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1756 #12 Napisano 30 Marca 2017 myslalem ktory zostawic i .... zostaly oba Niedoceniane Gwiezdne Wrota. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2268 #13 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 24 Lipca 2017 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #14 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) myslalem ktory zostawic i .... zostaly oba Niedoceniane Gwiezdne Wrota.W zeszłym tygodniu umknął mi jeden z czarna tarcza w stanie NOS za śmieszne pieniądze Nie byłem szczęśliwy , tym bardziej ze sie spoźniłem o 10 minut ! Squale tez kiedyś muszę spróbować. Na zdjęciach wyglądają bardzo obiecująco Edytowane 30 Marca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #15 Napisano 30 Marca 2017 Oby tylko takie mieć problemy Masz racje, chciałbym mieć tylko takie problemy :I 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 452 #16 Napisano 30 Marca 2017 Piszcie coś o swoich nurkach ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #17 Napisano 30 Marca 2017 To i ja się z moim szaraczkiem podepnę do starego-nowego klubu. 1 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gomez85 47 #18 Napisano 30 Marca 2017 Wtedy życie byłoby piękne Twój Orient bardzo fajny. Bransa orginalna od niego ? Ciekawie wyglada Bransoleta z ebaya albo alli już nie pamiętam . Szukałem alternatywy dla oryginału który nie do końca mnie przekonywał Kapitalny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #19 Napisano 30 Marca 2017 Piszcie coś o swoich nurkach ;-)Lubię monstera, bo poza zaletami takimi jak swietna luma, wodoszczelność, solidne, trwałe wykonanie stanowi swietne dociażenie dłoni ( około180g) co jest nie bez znaczenia gdy....ktos jest leworęczny, a ja jestem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #20 Napisano 30 Marca 2017 Rewelacja . Został wciągnięty na listę "must have " 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejoker 301 #21 Napisano 30 Marca 2017 To ja też dołącze: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #22 Napisano 30 Marca 2017 Uuuuu..... Panie! Jest moc i waga odpowiednia . Bezel , ceramika czy efekt 3d ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5259 #23 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 29 Czerwca 2023 przez tts 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #24 Napisano 30 Marca 2017 Te na paskach ze skóry się nie liczą 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejoker 301 #25 Napisano 30 Marca 2017 Bezel jest szafirowy chyba gdzieś czytałem. A co do wagi, to faktycznie jest co dźwigać, ale to sama przyjemność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach