Odin 554 #7001 Napisano 30 Lipca 2020 Nie patynuje - się nie liczy 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #7002 Napisano 30 Lipca 2020 Brzyyydaaal! I do tego damka😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7003 Napisano 30 Lipca 2020 Powitoł 2 godziny temu, Odin napisał: Nie patynuje - się nie liczy 😜 W sumie można spróbować metody: 10 godzin temu, Thomas666 napisał: Zaraz tam w fachowe ręce... Amoniaku na dno do słoja, zegarek na nitce na 24 godziny powiesić. Wyjąć, obtoczyć w soli kuchennej i jeszcze na 24 godziny powiesić. Wyjąć, wysuszyć przez kolejną dobę. Opłukać, wysuszyć i można nosić. Tak to wychodzi: Niezła granda z tymi uszami Zastanawiałem się nad innym z ich modeli, ale teraz to nie wiem. Jednak by mnie trochę wk... denerwowało 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1563 #7004 Napisano 30 Lipca 2020 W dniu 29.07.2020 o 21:16, Thomas666 napisał: Zaraz tam w fachowe ręce... Amoniaku na dno do słoja, zegarek na nitce na 24 godziny powiesić. Wyjąć, obtoczyć w soli kuchennej i jeszcze na 24 godziny powiesić. Wyjąć, wysuszyć przez kolejną dobę. Opłukać, wysuszyć i można nosić. Tak to wychodzi: Co to za zegar? Fajny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #7005 Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Bazą był homage z aliexpressu, pachnący bezczelną 1:1 podróbą Submersible'a 3Days Panerai'a. Tuning tarczy (malowanie i laserowy grawer czaszki (powtórzony na wahniku mechanizmu) to radosna inwencja własna. Oryginalnie koperta była w gold pvd, zdjąłem elektrolitycznie, gdzieś koło 70 strony tego tematu jest opisane co i jak. Edytowane 30 Lipca 2020 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grawermen 532 #7006 Napisano 31 Lipca 2020 W dniu 29.07.2020 o 16:14, konax napisał: Dojechał. Wszystko fajnie, tylko uszy ma zupełnie różnej grubości i to prawie milimetr różnicy. Czyli unikat - brawo TY. Za źle wydrukowany znaczek pocztowy kolekcjonerzy płacą fortuny więc może "wada" Twojego zegarka to właśnie zaleta ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7007 Napisano 31 Lipca 2020 (edytowane) Powitoł "jak jeden dzień" i SKX007 odkładamy na jakiś czas do pudełka Kumotrowie: bransoleta, gruby mesh w cenie nie urywającej tyka, cokolwiek bezobsługowego pasującego do brązu. Poratujecie linką? Edytowane 31 Lipca 2020 przez porcelanowy 4 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroelb 9 #7008 Napisano 31 Lipca 2020 Świetny ten Zelos👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #7009 Napisano 31 Lipca 2020 Hej W drogę 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #7010 Napisano 31 Lipca 2020 covid dial 😀😀 28,5 mm R.K-Mistyk 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7011 Napisano 1 Sierpnia 2020 Powitoł W robocie było: ale na wakacjach warto poluzować gacie: i wreszcie spokojnie spojrzeć w niebo 5 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #7012 Napisano 1 Sierpnia 2020 Zgnił w 15 minut .Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 6 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7013 Napisano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) W sumie tutaj pasuje, bo tarcza jest wykonana z laserowo obrobionego i oksydowanego mosiądzu a koperta od Pobiedy to też mosiądz, tyle że anodowany. Nawet sekundnik jest z mosiężnej blaszki 😁. Projekt Nirvana: Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Odin 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #7014 Napisano 2 Sierpnia 2020 Urlopowo 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #7015 Napisano 3 Sierpnia 2020 Tego też zabrałem ze sobą, więc niech się przejedzie 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7016 Napisano 3 Sierpnia 2020 Zdjęcia klienta. Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #7017 Napisano 4 Sierpnia 2020 Długo myślałem o tym modelu. Helson ma na wypasie, ale cena też na wypasie.Steeldive ma w fajnych pieniądzach, ale zraziły mnie ostatnie opinie kolegów co do dokładności wymiarów tej marki.Niedługo pontvs będzie miał go. Może komuś się spodoba.Borealis też będzie miał taki vintage w preorder, ale tam mi bezel nie pasuje. Ten od pontvs bardziej mi się widziBorek 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7018 Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 25 minut temu, abir napisał: Długo myślałem o tym modelu. Helson ma na wypasie, ale cena też na wypasie. Steeldive ma w fajnych pieniądzach, ale zraziły mnie ostatnie opinie kolegów co do dokładności wymiarów tej marki. Niedługo pontvs będzie miał go. Może komuś się spodoba. Borealis też będzie miał taki vintage w preorder, ale tam mi bezel nie pasuje. Ten od pontvs bardziej mi się widzi Borek Taką fonderie kupisz na Ali pewnie za połowę ich ceny bez marki na tarczy Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #7019 Napisano 4 Sierpnia 2020 No właśnie, tam kupię coś w stylu steeldive. A pontvs ma być za $350, więc spoko. Chyba nie zaryzykuje no name z Ali 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7020 Napisano 4 Sierpnia 2020 Już nie patrzę na te uszy 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #7021 Napisano 4 Sierpnia 2020 Dzisiejsza sesja Boldra 10 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #7022 Napisano 5 Sierpnia 2020 Również dzisiejsza "sesja" Boldr'a 😜 5 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #7023 Napisano 5 Sierpnia 2020 Się okazuje, że Boldr rzondzi. Dla równowagi Helberg 5 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3393 #7024 Napisano 5 Sierpnia 2020 Przeglądam sobie niewinnie eBaya jak co wieczór a tu takie ło: Prosto z Hameryki go sprzedają Tak się gapię i gapię i jeszcze trochę i się do brąziaków przekonam. Tylko, że ja witkę mam jak ten badyl, na którym zdjęcie zrobiono 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #7025 Napisano 5 Sierpnia 2020 No masz, Piotrkowy zegar do wzięcia🤩 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach