KobyS0 8394 #8026 Napisano 13 Czerwca 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8027 Napisano 13 Czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 21:29, abir napisał(-a): a jaki masz nadgarstek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8028 Napisano 13 Czerwca 2021 a jaki masz nadgarstek ? 17,5 cm max. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8029 Napisano 13 Czerwca 2021 1 minutę temu, abir napisał(-a): 17,5 cm max. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka a gdzie go wytargałeś ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8030 Napisano 13 Czerwca 2021 a gdzie go wytargałeś ??? Na meranom. 1 czerwca tu pisałem że się pojawiły. Jak ktoś był szybki to by zdążył Wostok po kilku latach wypuścił krótką serię. Sprzedaż była tylko na meranom, tak jak wcześniejsza edycja. Wszystkie modele rozeszły się w kilka godzin. Możesz też trafić czasem na eBay. Ale handlarze chcą prawie 2x cena. Rozumiem, że taki zegarek można puścić trochę drożej, ale nie aż tyle.Na rynku wtórnym chyba raz widziałem na wus. Zanim napisałem do gościa to już było sprzedane. Generalnie nie występuje. Taka jest sytuacja z tą amfibią.Jakbyś gdzieś przypadkiem znalazł to warto brać i nie marudzić o cenę. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8031 Napisano 13 Czerwca 2021 kufa, dzięki za info..... tyle jeszcze nie wiemy i się uczymy.........a głupi umieramy......... ddddzieki .szukam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #8032 Napisano 13 Czerwca 2021 Nie wiem, czy już się pojawiał w temacie, ale dziś na niego natrafiłem w Internecie. Kurde, fajny jest. Jestem ciekaw tych indeksów, jak one w rzeczywistości wyglądają, bo na zdjęciach ciężko ocenić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #8033 Napisano 14 Czerwca 2021 Powitoł Wydaje mi się, że na YT też mi gdzieś mignął film ze świeceniem. 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8034 Napisano 14 Czerwca 2021 kilka tygodni temu też wpadł mi ten model w oko. tylko wersja chrono - jakaś limitka. bardzo fajna na zdjęciach przejechałem się nawet do sklepu, mieli tylko w stali. moje wrażenia. ma 46 mm, ale na reku wygląda na mniejszy. mam 17,5 cm nadgarstek i jest ok. pod tym kątem zegarek jest bezpieczny. mnie razi koperta idealnie okrągła, jak od cyrkla i dość wysoka, uszy nie "wychodzą" z koperty, są jakby doczepiane. w całości wygląda to dziwnie. taki mały szpunt od beczki z patykami na górze i dole. straciłem zainteresowanie ale nie wiem jak by było gdybym przymierzał wersję w brązie. być może jej odbiór wizualno/estetyczny byłby zupełnie inny. może te uszy by mnie tak nie raziły uważam, że trzeba go przymierzyć na żywo i to brąz. jest to zegarek z grupy tych co na fotach ugina kolana, a na żywo - jak cie mogę. tak uważam bo przymiarkach stalowego egzemplarza 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #8035 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, abir napisał(-a): kilka tygodni temu też wpadł mi ten model w oko. tylko wersja chrono - jakaś limitka. bardzo fajna na zdjęciach przejechałem się nawet do sklepu, mieli tylko w stali. moje wrażenia. ma 46 mm, ale na reku wygląda na mniejszy. mam 17,5 cm nadgarstek i jest ok. pod tym kątem zegarek jest bezpieczny. mnie razi koperta idealnie okrągła, jak od cyrkla i dość wysoka, uszy nie "wychodzą" z koperty, są jakby doczepiane. w całości wygląda to dziwnie. taki mały szpunt od beczki z patykami na górze i dole. straciłem zainteresowanie ale nie wiem jak by było gdybym przymierzał wersję w brązie. być może jej odbiór wizualno/estetyczny byłby zupełnie inny. może te uszy by mnie tak nie raziły uważam, że trzeba go przymierzyć na żywo i to brąz. jest to zegarek z grupy tych co na fotach ugina kolana, a na żywo - jak cie mogę. tak uważam bo przymiarkach stalowego egzemplarza Wg mnie podgniły brąziak w zwykłej wersji mógłby wyglądać całkiem fajnie. W wersji chrono SS rzeczywiście rażą te połyskujące, odstające uszy, dodatkowo za dużo dzyndzli wystaje z prawej strony Edytowane 14 Czerwca 2021 przez dzyndzl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8036 Napisano 14 Czerwca 2021 rekinek 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8037 Napisano 16 Czerwca 2021 z tej samej zabawy przymiarkowej z tej samej zabawy przymiarkowej 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6849 #8038 Napisano 17 Czerwca 2021 Patynowania ciąg dalszy 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8039 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) chłopaki, ktoś chętny na ten projekt. we dwóch można zaoszczędzić po 50$. jak coś to pisać wiadomość. czekam do wtorku. potem mam wakacje https://www.kickstarter.com/projects/batiscafo/batiscafo-vintage-military-45mm-bronze-diving-20bar-watch?ref=profile_saved_projects_live Edytowane 20 Czerwca 2021 przez abir 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155850 #8040 Napisano 20 Czerwca 2021 @abir masz pw😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #8041 Napisano 20 Czerwca 2021 ciepełko 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8042 Napisano 20 Czerwca 2021 a niedawno było deszczowo 5 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #8043 Napisano 20 Czerwca 2021 Jak jest deszczowo to patyna lepiej wchodzi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2043 #8044 Napisano 22 Czerwca 2021 (edytowane) W tej chwili tzn o godz. 15, dostępna 1 amfibia w brązie na meranom taka jaka kupił niedawno kolega Abir Już po ptokach była dostępna😀 Edytowane 22 Czerwca 2021 przez BAT123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6849 #8045 Napisano 22 Czerwca 2021 Kolekcja niebezpiecznie się rozrasta 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67794 #8046 Napisano 22 Czerwca 2021 W dniu 20.06.2021 o 20:26, konax napisał(-a): ciepełko Świetny jest! 👍 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8047 Napisano 22 Czerwca 2021 jak tam serious watches coś obniżyli od ceny? bardzo fajna tarcza. a cały zegarek jest mega 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6849 #8048 Napisano 22 Czerwca 2021 7 minut temu, abir napisał(-a): jak tam serious watches coś obniżyli od ceny? bardzo fajna tarcza. a cały zegarek jest mega Tez jestem bardzo zadowolony. Stosunek cena - jakość jest naprawdę świetny. Tarcz, indeksy i szkło robią robotę. Koperta tez bardzo ciekawa, rewelacyjny kawał brązu. Poczekałem cierpliwie na używkę i pare zlociszy człowiek zaoszczędził ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8503 #8049 Napisano 22 Czerwca 2021 Bardzo dobra koncepcja. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #8050 Napisano 23 Czerwca 2021 Świetny ten Abyss, taki surowy grubo ciosany . Trudno się zdecydować tyle fajnego brązu na rynku. Może się jakiś ciekawy zegar na bazarku trafi i pierwszy brązowy zawita na nadgarstek. A może ktoś z kolegów będzie rozważał uszczuplenie kolekcji .Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach