greenmag 5414 #10101 Napisano 8 Grudnia 2023 10 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154536 #10102 Napisano 9 Grudnia 2023 Kolekcja brązów się u mnie powiększyła🤷🏻♂️ taka Stowa wpadła do pudełka😎 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6710 #10103 Napisano 9 Grudnia 2023 8 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Kolekcja brązów się u mnie powiększyła🤷🏻♂️ taka Stowa wpadła do pudełka😎 Świetny zakup, sam o niej myślałem jak była na bazarku 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10104 Napisano 11 Grudnia 2023 Miedź Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6710 #10105 Napisano 11 Grudnia 2023 Kolejny nowy nabytek. Dzisiaj przyjechał, ale już widzę że sprawi sporo frajdy. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10106 Napisano 13 Grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 02:01, piotrek39 napisał(-a): Miedź Sent from my iPhone using Tapatalk fajne zestawy W dniu 11.12.2023 o 21:32, traczu napisał(-a): Kolejny nowy nabytek. Dzisiaj przyjechał, ale już widzę że sprawi sporo frajdy. gratulacje widzę dużo nowości przedświątecznych. do mnie przyjechał taki klocek, gruby, duży i odważny, ciekawie wykombinowany bezel. 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84557 #10107 Napisano 13 Grudnia 2023 44 minuty temu, abir napisał(-a): fajne zestawy gratulacje widzę dużo nowości przedświątecznych. do mnie przyjechał taki klocek, gruby, duży i odważny, ciekawie wykombinowany bezel. Super. Co to jest?? W środku vj7750?? Szkoda, że nie ma żadnego logo. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10108 Napisano 13 Grudnia 2023 15 minut temu, kornel91 napisał(-a): Super. Co to jest?? W środku vj7750?? Szkoda, że nie ma żadnego logo. na deklu ma napis Sidaxin. w środku cytuję za specyfikacją 7750 (made in China) - cokolwiek to znaczy, chyba że jest lepszy😅. mam go 2 dni i na razie nie ma odchyłek to taka daleko wschodnia myśl jubilerska z aliexpress. ale zegarek jest naprawdę fajny, na poziomie do jakiego chińczycy nas już chyba przyzwyczaili (stelldive, san martin, itp) w kpl są jeszcze dodatkowe numeryczne indeksy na bezel (4 szt) wraz ze śrubami. cyfry są wybite na czarnym tle 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84557 #10109 Napisano 13 Grudnia 2023 15 minut temu, abir napisał(-a): na deklu ma napis Sidaxin. w środku cytuję za specyfikacją 7750 (made in China) - cokolwiek to znaczy, chyba że jest lepszy😅. mam go 2 dni i na razie nie ma odchyłek to taka daleko wschodnia myśl jubilerska z aliexpress. ale zegarek jest naprawdę fajny, na poziomie do jakiego chińczycy nas już chyba przyzwyczaili (stelldive, san martin, itp) w kpl są jeszcze dodatkowe numeryczne indeksy na bezel (4 szt) wraz ze śrubami. cyfry są wybite na czarnym tle No i super bo mi się podoba 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6710 #10110 Napisano 13 Grudnia 2023 gratulacje widzę dużo nowości przedświątecznych. do mnie przyjechał taki klocek, gruby, duży i odważny, ciekawie wykombinowany bezel. Dzięki, trochę poszalałem bo wcześniej z pół roku abstynencji zakupowej było Ja ze swojej strony gratuluję tego chrono, bardzo ciekawie wygląda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #10111 Napisano 13 Grudnia 2023 Ostatnio rzadko wietrzyłem brąziaki 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #10112 Napisano 13 Grudnia 2023 Przed i po operacji. 7 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10113 Napisano 14 Grudnia 2023 Koledzy. Gratuluję tych nowinek. Jest „grubo” .Dosłownie i w przenośni.Nie wytrzymałem do weekendu i u mnie dzisiaj też brąz. Pod mankietem . 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10114 Napisano 14 Grudnia 2023 31 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Koledzy. Gratuluję tych nowinek. Jest „grubo” . Dosłownie i w przenośni. Nie wytrzymałem do weekendu i u mnie dzisiaj też brąz. Pod mankietem . rzeczywiście ostatnie posty to tłuste grubasy🥴 ale na takie delikatne nienachalne mankietowe brązy też jest miejsce😉 robią się dla mnie jeszcze 2 premiery, ale . pewnie przełom grudzień/styczeń. nie będę jednak wyprzedzał faktów jeszcze niedokonanych😅 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10115 Napisano 14 Grudnia 2023 53 minuty temu, abir napisał(-a): robią się dla mnie jeszcze 2 premiery, ale . pewnie przełom grudzień/styczeń. nie będę jednak wyprzedzał faktów jeszcze niedokonanych😅 No to czekamy 😉 🍿 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10116 Napisano 15 Grudnia 2023 21 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): No to czekamy 😉 🍿 🙂 popcorn jest teraz w modzie🙂 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10117 Napisano 16 Grudnia 2023 Jest weekend - jest brąz. Pewnie jeszcze jakiś inny brąziak do poniedziałku będzie w użyciu. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10118 Napisano 16 Grudnia 2023 zmiana paska i lekkie postarzenie 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #10119 Napisano 16 Grudnia 2023 2 godziny temu, abir napisał(-a): zmiana paska i lekkie postarzenie (...) O! Nosiłbym! Robią takie bez subtarczek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49549 #10120 Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) 3 hours ago, abir said: zmiana paska i lekkie postarzenie Jak by jeszcze łebki śrubek przybrały zgodną orientację, to naprawdę gadało by to całkiem fajnie 💪🏻 (postarzony fizycznie i apką?) Edytowane 16 Grudnia 2023 przez Londek Literówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10121 Napisano 16 Grudnia 2023 46 minut temu, dzyndzl napisał(-a): O! Nosiłbym! Robią takie bez subtarczek? szkoda, ale nie robią 41 minut temu, Londek napisał(-a): Jak by jeszcze łebki śrubek przybrały zgodną orientację, to naprawdę geało by to całkiem fajnie 💪🏻 (postarzony fizycznie i apką?) fizycznie, moczyłem go w "wątrobie". w apce to standardowe parametry 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10122 Napisano 17 Grudnia 2023 Dzisiaj też brąz 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8267 #10123 Napisano 17 Grudnia 2023 no zobacz, co za przypadek 🙂 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #10124 Napisano 17 Grudnia 2023 Przypadki nie chodzą parami 😎 7 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10125 Napisano 17 Grudnia 2023 (edytowane) @kornel91 Dawaj! Brakuje nam jednego do pary! Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Perpetuum Mobile 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach